Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuşum koyulaşmış maşallah kan verecek misinKızlar bata 3 kaldı , sanki koyulaşma mı var ???
Şöyle bebeğim.. günde iki kere test yapıyorum birinde çıkıyor birinde çıkmıyorKuşum koyulaşmış maşallah kan verecek misin
Benim 4 gün kala aynı böyleydi ve Regl ağrılarım hala devam ediyor en güzeli kan sonucu ile netleştirmek ancak dilersen tabii ki Regl tarihinin geçmesini bekle inşallah gönlündeki hayırlısı ile olurŞöyle bebeğim.. günde iki kere test yapıyorum birinde çıkıyor birinde çıkmıyor
bata da 3 gün kaldı olsa daha koyu olurdu muhtemelen. bir de regl ağrılarım başladı. Yani kan vermek için regl geçmesini bekleyim diyorum. Ki kendimi tanıyorsam bugün yarın gelir….
İyisin değil mi bir sıkıntın yok Kendi derdimize düşüp hamiş arkadaşlarımızı soramıyoruz bazen , sanki onlar görevi tamamlamış gibi :))))Benim 4 gün kala aynı böyleydi ve Regl ağrılarım hala devam ediyor en güzeli kan sonucu ile netleştirmek ancak dilersen tabii ki Regl tarihinin geçmesini bekle inşallah gönlündeki hayırlısı ile olur
Dikkat et bol bol dinlenBenim 4 gün kala aynı böyleydi ve Regl ağrılarım hala devam ediyor en güzeli kan sonucu ile netleştirmek ancak dilersen tabii ki Regl tarihinin geçmesini bekle inşallah gönlündeki hayırlısı ile olur
İyisin değil mi bir sıkıntın yok Kendi derdimize düşüp hamiş arkadaşlarımızı soramıyoruz bazen , sanki onlar görevi tamamlamış gibi :))))
Şükür düne kadar hala devam ediyordu yavaş yavaş adet günüm geçince rahmim rahatladı sanırım bugün maşallah ağrılarım hafifledi en son cuma günü betam düzgünce yükselmişti bakalım Salı günü kan verip ayın 23 ünde nasipse 6+1 olup kese görmeye gideceğim. Belki 6. Haftaya kaldığından kalp atışını duyarız Rabbim nasip ederseDikkat et bol bol dinlen
Evet ya nerelerdesin Y Yaseminnn35 özledik seniHahahaha ya geçen dayanamadım sordum bacım sen ne deniceksin ikidebir diye Y Yaseminnn35 Özledik seni enerjik kadın azcık şuraları şenlendir gelde
Ay maşallah geliyor inşallah gelmekte olan bebişsağlıcakla gelsinn
Ay hadi inşallah ocak bitmeden burası hamişlerle dolaçak darısı başımıza inşallahKızlar bata 3 kaldı , sanki koyulaşma mı var ???
Bizim kızlar hep Şubat topiğine kaçtıEvet ya nerelerdesin Y Yaseminnn35 özledik seni
Ay maşallah canım benim çok güzel görünüyor geliyor galiba bebişin. Koş kan vermeye
Aminnn inşallah canım benimAy hadi inşallah ocak bitmeden burası hamişlerle dolaçak darısı başımıza inşallah
Bir ayakları hep burda canım ben de hem ordayım hem burda takvimde bugün ovülasyon gösteriyor bakalım saat üç gibi ovü testi yapaçağım bakalım çatlama olmuş mu yoksa pik devam mıBizim kızlar hep Şubat topiğine kaçtı
Ay maşallah geliyor inşallah gelmekte olan bebişsağlıcakla gelsinn
Ya test bozuksa diye öğleden sonra bir daha bakıp yarın kan vereyim diyorum. İnanamıyorum gerçekten. Umarım oradadır.Ay maşallah canım benim çok güzel görünüyor geliyor galiba bebişin. Koş kan vermeye
4 Ocak yumurtlamaydı kuzum galiba hesaplara göre. O günü de ben jel ile değerlendirmiştim. Bakalım inşallah öyledir nasipBence hamilesin çünkü yumurtlama zamanının üstünden 10 gün geçmiş oluyor sanırım tahmini ve gebelik varsa testte mutlaka çıkıyor 10 dan sonra .benim yaptıklarım da da hemen belli oldu..bol heyecan dolu günler seni bekliyor
Takvime göre mi diyorsun kuzu yoksa akıntı vs. Durumuna göre mi4 Ocak yumurtlamaydı kuzum galiba hesaplara göre. O günü de ben jel ile değerlendirmiştim. Bakalım inşallah öyledir nasip