- 8 Ağustos 2023
- 5.844
- 6.672
- 118
Takvim 4 unu gösterdi. Ama regl hemen sonrası akıntı olmuştuTakvime göre mi diyorsun kuzu yoksa akıntı vs. Durumuna göre mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvim 4 unu gösterdi. Ama regl hemen sonrası akıntı olmuştuTakvime göre mi diyorsun kuzu yoksa akıntı vs. Durumuna göre mi
Ya erkek olabilir canım onlarda daha çok oluyor bu yüze işeme olayısağlıklı hayırlı evlat olsun da inşallahBu arada kızlar bu gece sabah namazından sonra rüya gördüm bir bebiş. Bebiş önce yüzüme işedi. Sonra her yeri kaka yaptı batırdı ama o kadar güzel bebekti ki. Yanımda da biri vardı tamam tamam hallederiz dedim güzelce yıkadık onu rüyamda
Ya senin zaten çok tuhaf olmuştu canım belki de geçen ayki yumurtan büyümeye devam etti o yüzden erken oldu ovülasyonunTakvim 4 unu gösterdi. Ama regl hemen sonrası akıntı olmuştu
Benim de bugün gösteriyor ay belki on gün sonra da ben böyle çift çizgi görürüm inşallahTakvim 4 unu gösterdi. Ama regl hemen sonrası akıntı olmuştu
Ay inşallah. Çok güzel değerlendirrrBenim de bugün gösteriyor ay belki on gün sonra da ben böyle çift çizgi görürüm inşallah
Belki dee bende öyle düşünüyorummm biliyor musunnYa senin zaten çok tuhaf olmuştu canım belki de geçen ayki yumurtan büyümeye devam etti o yüzden erken oldu ovülasyonun
Hayırlı olsun inşallahYa erkek olabilir canım onlarda daha çok oluyor bu yüze işeme olayısağlıklı hayırlı evlat olsun da inşallah
Rabbim ol der ve olur canım her şey mümkün onun kudretiyleBelki dee bende öyle düşünüyorummm biliyor musunn
Valla canım yapıyoruz bir şeyler bu jeli ben de düşündüm ama kullanımı zor gibi geldi nerden almıştın ne işe yarıyormuş tam olarakAy inşallah. Çok güzel değerlendirrr
Spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor. Birgebeningünlüğünü nden almıştımValla canım yapıyoruz bir şeyler bu jeli ben de düşündüm ama kullanımı zor gibi geldi nerden almıştın ne işe yarıyormuş tam olarak
Sağol canım rabbim nasip edince bunlar sadece vesile oluyordur hakkımızda hayırlısı inşallahSpermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor. Birgebeningünlüğünü nden almıştım
Merhaba bu konuyla ilgili önüme çıkmışken ss aldığım bir görsel var belki ihtiyacı olana da rehber olur :)Kızlar geçen bir doktorun videosunu izledim. Dr, gebelik için sırasıyla; yumurtlamadan bir gün öncesinin
,yumurtlamadan iki gün öncesinin
sonra yumurtlama gününün önemli olduğunu söylemişti.
Burdan okuduklarıma gördüklerime dayanarak bende yumurtlamadan bir gün öncesinin önemli olduğu kanısına vardım. Piki değerlendirip çatlamayı değerlendirmeyip hamile olan çoktu H hawaiiMerhaba bu konuyla ilgili önüme çıkmışken ss aldığım bir görsel var belki ihtiyacı olana da rehber olur :)
Ben de bu oranları referans alarak oluşturdum takvimimi çok şükür dün pozitifi görmek nasip oldu
Eki Görüntüle 3369507
Kuşum ne oldu senın ovulasyon işi piki yakalayabildinmi innitivodaRabbim ol der ve olur canım her şey mümkün onun kudretiyle
Maşallah cok güzel bi rüya Allah hayra çıkarsın insallah kuzumBu arada kızlar bu gece sabah namazından sonra rüya gördüm bir bebiş. Bebiş önce yüzüme işedi. Sonra her yeri kaka yaptı batırdı ama o kadar güzel bebekti ki. Yanımda da biri vardı tamam tamam hallederiz dedim güzelce yıkadık onu rüyamda
Dün saat 17 de ve 20 de yaptım canım hem innovita hem de laboq. İle pik gösteriyordu. Bugün de bir saate yapacağım bakalım hala pik mi yoksa çatlamış mı göreceğimKuşum ne oldu senın ovulasyon işi piki yakalayabildinmi innitivoda
Z zesamu93 bak canım dün paylaşmıştım bunlarıHanımlar bu toplam dört test de bugün yapıldı. 20.10 yazan alt alta olanlar inovita ve laboq. İn testleri. Yan taraftaki diğer fotoğrafta saat 17.00 deki testler. Ya ben dün pik değildi değerlendirdim bugünü boş geçmek zorundayım da yarın sabahı değerlendireyim diye düşündüm. Her iki foto da pik demi hatta T yeni yaptığım testlerde daha koyu olmuş. Yarına da ya pik devam eder ya da çatlar. Emin olamadım ya bugünü boş geçsem olur mu sizce