- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.812
- 118
- 23
Test yaptınmı ya da yapmayı düşünüyor musun canımSat 16 Aralık. Bat 12.Ocak
2 gün geçti inşallah uğurlu gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınmı ya da yapmayı düşünüyor musun canımSat 16 Aralık. Bat 12.Ocak
2 gün geçti inşallah uğurlu gelir
Benimki 4+2 birşey soracağım lütfen yardımcı olurmusunuz böyle bir damla gibi su tarzında akıntım oluyor ara ara bı tane kayıp gebelik yaşadım içimi rahatlatmak istiyorum sizdede varmı yada bu konu hakkında bi bilginiz varmı lütfen yardımcı olun4+6 gözüküyor benimki de daha minicicikleeer haşhaş tohumu kadar ufacık
2 gün daha geçmesini bekliyorum. Aslında elimde olsa bat İn akşamına yapardım ama işte eşime sürekli test aldırttığımdan dolayı biraz daha beklemem için beni nazik bir şekilde uyardı ve test almadı salı günü nü bekliyorum.Test yaptınmı ya da yapmayı düşünüyor musun canım
İki gün geçmiş aslında yapsan çıkar yumurtlaman ne zamandı biliyormusum2 gün daha geçmesini bekliyorum. Aslında elimde olsa bat İn akşamına yapardım ama işte eşime sürekli test aldırttığımdan dolayı biraz daha beklemem için beni nazik bir şekilde uyardı ve test almadı salı günü nü bekliyorum.
Daha çatlama yok kuzum asıl pik bugün olmuş gibi görünüyorKızlar iki gündür ikinci çizgi daha koyu çıkmış henüz çatlama yok anlamına mı geliyor
Dünü zaten değerlendiremedik o zaman bugün önemli demiDaha çatlama yok kuzum asıl pik bugün olmuş gibi görünüyor
Evet bugün yarın önemli KuzumDünü zaten değerlendiremedik o zaman bugün önemli demi
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet bugün yarın önemli Kuzum
Rica ederimTamam canım çok teşekkür ederim
Canım havuç ye bak o yumurtanın çatlatmasına yardımcıymış. Ben de yiyorum bugün benim de dün pikti bugün tam çatlama göremedim gibi oldu havuca başladım hemenKızlar iki gündür ikinci çizgi daha koyu çıkmış henüz çatlama yok anlamına mı geliyor
Bende azonce iki tane yedim demek beraber ilerliyoruzCanım havuç ye bak o yumurtanın çatlatmasına yardımcıymış. Ben de yiyorum bugün benim de dün pikti bugün tam çatlama göremedim gibi oldu havuca başladım hemen
Kız seninle satlarımız aynıydı galiba sen çoktan yumurtlamaya gelmişsin bende daha yumurtlamaya dahil hiç birşey yok satım 3 ocaktı salı günü kontrolüm varCanım havuç ye bak o yumurtanın çatlatmasına yardımcıymış. Ben de yiyorum bugün benim de dün pikti bugün tam çatlama göremedim gibi oldu havuca başladım hemen
İyiyim kuzum valla sen nasılsın yok yapmadım bitti çünküParlayanGece canım nasılsın napıyorsun tekrar test yaptınmı
İyiyim bende ne olsun yarın yapcanmı, yapsanaaa atraksiyon arıyorum kendime bulamıyorum gidemde bdv okuyamİyiyim kuzum valla sen nasılsın yok yapmadım bitti çünkü
Aynen canım ben de öyle yarın sabahtan dr randevum var yumurtlama durumunu soracağım çatlama olmuş mu diye inşallah güzel şeyler söylerBende azonce iki tane yedim demek beraber ilerliyoruz
Canım sen ne durumdasın senden haber ver belki atraksiyonun kralı sendedirİyiyim bende ne olsun yarın yapcanmı, yapsanaaa atraksiyon arıyorum kendime bulamıyorum gidemde bdv okuyam
Aman ya ben de seni sordum şimdi de bu mesajını yeni gördüm kuzu aynen aynıymış ama benim reglim 27-28 gün ondan olabilir mi benim genelde 11. Günden sonra yumurtlama başlarKız seninle satlarımız aynıydı galiba sen çoktan yumurtlamaya gelmişsin bende daha yumurtlamaya dahil hiç birşey yok satım 3 ocaktı salı günü kontrolüm var
Bdv ne kız yarın kan vericemİyiyim bende ne olsun yarın yapcanmı, yapsanaaa atraksiyon arıyorum kendime bulamıyorum gidemde bdv okuyam