- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 133
- 35
Aynen canım daha iyi olur varsa daha koyu çıkar hemen kan vermeye gidersin inşallahAynı testten yok muhtemelen pazartesi yaparım test
Kocaeli'deyim hava misss gibi burdaKuzu pazartesi olmazsa sabah erkenden kan vermeye de gidebilirim bugün haftasonu hava da soğuk
Zaten testin kalmamış boşuna alma. Pazartesi sağlık ocağından kan ver hem daha net sonuç alırsınKuzu pazartesi olmazsa sabah erkenden kan vermeye de gidebilirim bugün haftasonu hava da soğuk
İzmirdeyim soğuk ama güneşliKocaeli'deyim hava misss gibi burda
Evet ya yarın ilk idrarla prodoctor var bir tane onu yapayım eğer görürsem pazartesi kan veririmZaten testin kalmamış boşuna alma. Pazartesi sağlık ocağından kan ver hem daha net sonuç alırsın
Ben İstanbuldayımmm buzKocaeli'deyim hava misss gibi burda
Yok kuzum malesef en kotu mart ayindan devam ederizHiç mi gelmeyecek arada derede kaçamaklı 1-2 günlüğüne falan.
Belki de bu ay tutmuştur kuzum henüz bilmiyoruzYok kuzum malesef en kotu mart ayindan devam ederiz
Belki de tutmuşturrr. Benim bu aydan hiç umudum yoktu ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı ne zaman reglim gelecek hiçbir şey bilmediğim bir ay. Tahminen 6 günüm varYok kuzum malesef en kotu mart ayindan devam ederiz
Ay ben korkardım tek başımaaaaEvet kuzum 1 ayligina gidiyor is icin
Bilmiyoruz sonsuza kadar da bilemicem galiba oofffBelki de bu ay tutmuştur kuzum henüz bilmiyoruz
Canim sen cok erken yaptinda ogrenmissin masallahBelki de tutmuşturrr. Benim bu aydan hiç umudum yoktu ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı ne zaman reglim gelecek hiçbir şey bilmediğim bir ay. Tahminen 6 günüm var
Adet olmana mı 10 gün var anlamadım canımMerhaba! Arkadaşlar ben bir yıl dir çocuk istiyorum Ocak 2 de de rahim filim çektim sonra ilaç kullandım 10 gün var. Adet olmana gebelik testi yaptım böyle çıktı ve son zamanlarda idara çok çıkıyorum kasık ve karın ağrısı var hamilemiyim
Ballı çöreğim Allah iyiliğini versin kızb enerjine hayranımBallı lokma tatlım bak sana ne dicem. Ben de 2 test kaldı onu da yapıp rahatlasam mışaka şaka şimdi bendeki test prodoctor Allah var hiç hatalı göstermedi koli koli aldığımdan ama bence bu erken gebelik testi değil. Bendeki beta 50yi bile saatler sonra gösterdi. Predictor diye bi test buldum yorumlarda beta 7yi bile gösterdi demişler. Tabi bu çok daha pahalı onun neredeyse 6-7 katı. 3tane alayım diğer ay kullanırız diyorum ne dersin
Ben de bi ara saçımı başımı yoluyodumBilmiyoruz sonsuza kadar da bilemicem galiba oofffmeraktan çatlayivercen orta yerimden
Yok canim ben cok aliskinim evlenmeden de yalniz yasadim yillarca 1 ay ne ki. Kis hazirliklari icin herseyi yazdan derin dondurucuya atiyoruz spermleri atsak dayanmazmi ki ne guzel olurdu gununde cikar kullanAy ben korkardım tek başımaaaa
Kuzuş sende var bişeylerKuzu pazartesi olmazsa sabah erkenden kan vermeye de gidebilirim bugün haftasonu hava da soğuk
İkisi aynı öce dağıldı sonra o çizgi ortaya çıktı bende bilmiyorumAdet olmana mı 10 gün var anlamadım canım
Eğer öyleyse imkansız gibi bişey bide ikisi farklı test mi gölge gibi bişey var ama dağılmış gibi de test bozuk olabilir ama 10 gün kala bilemiyorum
3 predictor aldım, 2 tane de prodoctor var evde offfff 5 test bana yetmezkiBallı çöreğim Allah iyiliğini versin kızb enerjine hayranımEyer üstünde 6 gun önce galan yazıyorsa erken gebelik testidir kuzum evet predıctor earlyi biliyorum ben kullandım onu kıpkırmızı gösterdi valla fazladan al bebikom önumuzdekı ayda kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?