Express olan göstermez erken gebelik değil o çünkü sadece sonucu beklemenize gerek kalmıyor çok hızlı ekranda görünüyor sonuç bu yüzden adı öyle :)Bu ikisi yarın yapsam gösterir mi adete 5 varken
Express olan göstermez erken gebelik değil o çünkü sadece sonucu beklemenize gerek kalmıyor çok hızlı ekranda görünüyor sonuç bu yüzden adı öyle :)
Ben de prodoctor ile öğrendim onu deneyin bence
Olur onu deniyimmBence her ikiside gösterir ilk idrarla ama
Kız kocan yoksa evde tek mi kalacanYa Allah razi olsun kuzumtam duzelmisti derken yine bozdu bilemedim ne hamileyiiiim ne kirmizi var bidaha ki aya koca da yok kaldim dimdizlak
Aminnn kuzum inşallah evet buldum sağolasın teşekkür ederimBuradan bi arkadaş açtı. Şubat ayı gebelik bekleyenler diye arat istersen canımteşekkür ederim. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin
Aynen canim kilo alayimda yag kas ne buldum alayim ayrim yapmiyorum suan. Ilk gebelik olmayinca az cok hissettin demekki sende. Hamilelik yoksa biranonce gelsin insallah bende rahatlarim butun kasiklarim batiyor hepSağol canım senınde bebiş degılse regl erken gelir inslalah soru işaretlerin biter biran önce. Benim ilk gebelikteki belirtiler cok keskindi ben burdayım dıye bağırıyordu resmen ondanda ben olmayacağını tahmın etmıstım zaten. Hayırlsı artık napalım. Bu aradan şu duzenlı adet konusundada eyer fazla kilo varsa kilosunu atan ınsanların adetlerı düzene gırıyor yada pkos varsa duZelıyor dıye duydum aynı sekılde biraz fazla zayıf oluncada yumurtlama bıraz duzensız olabılıyormus kuzum senin duzensızlık varmı onu bılmıyorum da hanı biraz Sağlıklı kilo alırsan belki Sana faydası olur yağdan deilde daha cok kastan kilo alarak tartıda biraz artış görürsen olumlu olabilir senın için. Dıyetısyen desteğiyle kastan kilo alabilirsin yada kendınde yapabılırsın araştırarak .
Evet kuzum 1 ayligina gidiyor is icinKız kocan yoksa evde tek mi kalacan
Hiç mi gelmeyecek arada derede kaçamaklı 1-2 günlüğüne falan.Ya Allah razi olsun kuzumtam duzelmisti derken yine bozdu bilemedim ne hamileyiiiim ne kirmizi var bidaha ki aya koca da yok kaldim dimdizlak
Hayırlı olsun saglıkla gelsinAmiin çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkesin kucaklarını tez zamanda sağlıklı evlatlarla doldursun
Canım çok bulanık çıkmış biraz netleştirip çekermisinKızlarrr regle 6 gün kalan testlerden yaptım bakar mısınız ben mi yanlış görüyorumm
Canım çektim attımCanım çok bulanık çıkmış biraz netleştirip çekermisin
Canım çok bulanık çıkmış biraz netleştirip çekermisin
Ballı lokma tatlım bak sana ne dicem. Ben de 2 test kaldı onu da yapıp rahatlasam mıHayırlı olsun saglıkla gelsin
Kuzu evet bu da predictor regle 6 gün kala olanı gösterenlerBallı lokma tatlım bak sana ne dicem. Ben de 2 test kaldı onu da yapıp rahatlasam mışaka şaka şimdi bendeki test prodoctor Allah var hiç hatalı göstermedi koli koli aldığımdan ama bence bu erken gebelik testi değil. Bendeki beta 50yi bile saatler sonra gösterdi. Predictor diye bi test buldum yorumlarda beta 7yi bile gösterdi demişler. Tabi bu çok daha pahalı onun neredeyse 6-7 katı. 3tane alayım diğer ay kullanırız diyorum ne dersin
Kuzum baya çizgi görünüyor yarın tekrar yap daha çok yeniMerhaba kızlar listeye beni de ekler misiniz bayadır bu topiği takip ediyordum şükür güzel haberler vermek nasip oldu
Sat 21 Aralık bat 16 Ocak tı
Eki Görüntüle 3369087
Canım umudunu kaybetme lütfen her sabah yap yada 2 günde bir yap inşallah koyulaşırKızlar bata 4 kaldı, son testim vardı karnım çok ağrımasına rağmen yaptım böyle çıktı, beş dakika sonra belirdi gölge. Ne umutlanabiliyorum ne de aklımdan çıkıyor(
Beta kaç çıktı canımKuzu evet bu da predictor regle 6 gün kala olanı gösterenler
Canım çok çok silik gölge gibi ama yarın sabah tekrarla inşallah koyulaşırKuzu evet bu da predictor regle 6 gün kala olanı gösterenler
Canım ben bugün yaptım ama ilk idrarla yapmadım bunu. Beta da baktırmadım regle 6 gün varBeta kaç çıktı canım
Aynı testten yok muhtemelen pazartesi yaparım testCanım çok çok silik gölge gibi ama yarın sabah tekrarla inşallah koyulaşır
Kuzum var görünüyorCanım ben bugün yaptım ama ilk idrarla yapmadım bunu. Beta da baktırmadım regle 6 gün var
Kuzu pazartesi olmazsa sabah erkenden kan vermeye de gidebilirim bugün haftasonu hava da soğukKuzum var görünüyorben olsam şuan kanı vermiştim hayırlısıyla gelsin inşallah beta baktırınca beni etiketler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?