- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 23
- 38
13 ocak pik. Testi yapmaya devam edin soluklaşana kadar. Değerlendirmeye başlayın bugünden itibarenKızlar ovulasyon testine bakabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 ocak pik. Testi yapmaya devam edin soluklaşana kadar. Değerlendirmeye başlayın bugünden itibarenKızlar ovulasyon testine bakabilir misiniz
Canım 13 Ocak pik bugünü ve önümüzdeki 3 günü değerlendirKızlar ovulasyon testine bakabilir misiniz
Tamam canım teşekkür ederim peki bugünden itibaren mı havuç yemem lazım13 ocak pik. Testi yapmaya devam edin soluklaşana kadar. Değerlendirmeye başlayın bugünden itibaren
Tamam canım teşekkür ederimCanım 13 Ocak pik bugünü ve önümüzdeki 3 günü değerlendir
havuç yumurta büyütmek için diye biliyorum seninki büyümüş maşallah ama ye yani Vitamin sonuçta ya da bilen biri cevap verse daha iyi olurTamam canım teşekkür ederim peki bugünden itibaren mı havuç yemem lazım
Bugünden itibaren havuç yersen çatlamayı kolaylaştırırsınn tabiiTamam canım teşekkür ederim peki bugünden itibaren mı havuç yemem lazım
Ben yumurtayı olgunlaşmış yumurtanın çatlaması için diye biliyorumhavuç yumurta büyütmek için diye biliyorum seninki büyümüş maşallah ama ye yani Vitamin sonuçta ya da bilen biri cevap verse daha iyi olur
Havucun yumurtayla ilgisini burdan öğrendim valla ben tek şeyi biliyorum doktoruma da sormuştum onaylamıştı. Hamileyken fazla A vitamini önerilmiyormuş. Fazlası amaBen yumurtayı olgunlaşmış yumurtanın çatlaması için diye biliyorum
Maşallah canım baya erken döllenmiş sen 1 hafta önce de test yapsan çıkarmışBugün kan verdim. 28. Günüm. Çok duygusalım ya
Eki Görüntüle 3369159
Herhalde aynen uygulamadan 4 gün önce ovulasyon testinde pik görmüştüm zaten. Hayırlısıyla hep birlikte güzel haberler sonuçlar alalım inşallahMaşallah canım baya erken döllenmiş sen 1 hafta önce de test yapsan çıkarmış
Havuç a vitamini mi A vitamini neler oluyorHavucun yumurtayla ilgisini burdan öğrendim valla ben tek şeyi biliyorum doktoruma da sormuştum onaylamıştı. Hamileyken fazla A vitamini önerilmiyormuş. Fazlası ama
Evet A vitamini deposu. Ama salatada şunda bunda eser miktarda problem değilHavuç a vitamini mi A vitamini neler oluyor
Hatta şeyi sormuştum aldığım multivitaminin içinde var sıkıntı mı diye sormuştum hayır alman gerek onlar az miktarda demiştiHavuç a vitamini mi A vitamini neler oluyor
Yaptım cıkmadı kan verecem bakalimYa canim bende oyle bir yazmisim ki kesin biliyormusum gibi tovbe est. Dusunememisim ama oyle hissettim seninle ilgili. Gaza getirip uzulmene sebep olmakta istemem eger 5 gun gecikme normalde olabiliyorsa birkac gun daha bekle diyecegim ama cok heyecanlisin elindeki erken gebelikse sabah ilk idrarla yap ben cok erkenciyim beklerim
Kız şubat topiği bulamadım ben
Kız daha benim yumurtlama zamanım bile gelmedi ocak sonunu bekliyorum şubat topiği için neyse ama kambersiz düğün olmazmış etiketleyin beni ve ParlayanGece ı da gelelim
Ben geçen ay yumurtam erken çatlasın diye bisürü havuç yedim 2-3 gün üstüste ama olgunlaşmadan çatlamasına sebep oldum galiba.havuç yumurta büyütmek için diye biliyorum seninki büyümüş maşallah ama ye yani Vitamin sonuçta ya da bilen biri cevap verse daha iyi olur
Yaa gercekten mi bekle istersen biraz daha sen bilirsin tabi benimde birsey cikmadi daha deli gibi akinti var ama hep regl oldum zannediyorumYaptım cıkmadı kan verecem bakalim