Adamlar bu sogukta gezse münasip olmayan yerlerinin içinde donuverecek zaten spermlerYok canim ben cok aliskinim evlenmeden de yalniz yasadim yillarca 1 ay ne ki. Kis hazirliklari icin herseyi yazdan derin dondurucuya atiyoruz spermleri atsak dayanmazmi ki ne guzel olurdu gununde cikar kullanyine son derece bilimsel ve parlak fikirler cikiyor benden bak bekledikce.
Ayyy Kız karnım yarılacak regl sancısından sende güldürünce iki büklüm kalıyorum3 predictor aldım, 2 tane de prodoctor var evde offfff 5 test bana yetmezkiMecburen geç başlayacaz kuzu bakmaya 5 test benim dişimin kovuğuna yetmez böyle hiç eğlenceli değil
Ay hadi inşallah.Kuzuş sende var bişeylerpazartesi mutlaka haber et bize
Keşke öyle bişi olsaYok canim ben cok aliskinim evlenmeden de yalniz yasadim yillarca 1 ay ne ki. Kis hazirliklari icin herseyi yazdan derin dondurucuya atiyoruz spermleri atsak dayanmazmi ki ne guzel olurdu gununde cikar kullanyine son derece bilimsel ve parlak fikirler cikiyor benden bak bekledikce.
Canım 5 gun kala erken gebelik testi yap bence cunku kaset testte 10 gun kala bu kadar erken gösterirmi bilemedimMerhaba! Arkadaşlar ben bir yıl dir çocuk istiyorum Ocak 2 de de rahim filim çektim sonra ilaç kullandım 10 gün var. Adet olmana gebelik testi yaptım böyle çıktı ve son zamanlarda idara çok çıkıyorum kasık ve karın ağrısı var hamilemiyim
3 gün kaladan mı başlasak belki gecikir falan. Testbadiydik şimdi satbadi oldukAyyy Kız karnım yarılacak regl sancısından sende güldürünce iki büklüm kalıyorumama cidden sana yetmeyebilir kuzum o zaman 5 gün kala takip edelim bu sefer geçendeyse öyle yapmıştık gerçi
İnşallah var çok istiyorumCanım 5 gun kala erken gebelik testi yap bence cunku kaset testte 10 gun kala bu kadar erken gösterirmi bilemedim
Ah kuzumm ayaklarina termofor koy bende regl donemi yerlere yapisanlardanim cok iyi anliyorum seni.Adamlar bu sogukta gezse münasip olmayan yerlerinin içinde donuverecek zaten spermlerdışarısı buz gıbı vallahibalkona çıktım dondum resmen. regl sancılarım beni mahvetti bel karın bacak ne varsa çok kötüyüm valla bugün ben iptal
Ahahha kız satbadide olduk3 gün kaladan mı başlasak belki gecikir falan. Testbadiydik şimdi satbadi olduksenin batın ne zaman
Benim gibi zeki insanlarla fikirleri cok ileri tasiyacagiz kiz tipta devrim bile yapariz biz. Dis macununa cisimi yapmisligim bile var neymis kopururse hamileymisim. Kopurmedi ve ben hamile degilim diye uzuldum. Bide uzuldum yani düşün diş macununa olan guvenimiKeşke öyle bişi olsagün aşırı deniyoruz ya beyimizde bi havalar bi afralar bi tafralar. En azından çıkarıp çıkarıp kullanırdım. Çok yaratıcı fikirlerin var seni destekliyorum
Aa olmadı bu ay tutturamadık. Benim batım 10 şubatAhahha kız satbadide oldukgaliba benim sat 7subat ama yine bir gün erken gelebilir 6 7 Şubat dıyeyım ben ona
Çamaşır suyu da duymuştum onu da deneyelimBenim gibi zeki insanlarla fikirleri cok ileri tasiyacagiz kiz tipta devrim bile yapariz biz. Dis macununa cisimi yapmisligim bile var neymis kopururse hamileymisim. Kopurmedi ve ben hamile degilim diye uzuldum. Bide uzuldum yani düşün diş macununa olan guvenimi
Tühhhh o zaman ben 5 gun kala baslarım sen benden önce baslamıs olursun o zamana kadarAa olmadı bu ay tutturamadık. Benim batım 10 şubatAma hiç üzülme senin batından itibaren test yapmaya başlar seni yalnız bırakmam
Şubat 1 de başlıyomuşumTühhhh o zaman ben 5 gun kala baslarım sen benden önce baslamıs olursun o zamana kadar
Şubat 1 de başlıyomuşum
Ay inşallah yaa ne güzel olurbıde düşün 14 şubatta eşlerimize en güzel hediyeleri verdiğimizi
İnsallah insallah bu arada bende Şubat topıgındede Burdada olucam demın tabloya adımı yazdırdım tabloyu görünce içim kıpır kıpır oldu orda bırsuru Hamiş emojisi belirecek ordaAy inşallah yaa ne güzel olurAğzından bal damlıyor
Bende internette gördüm evde beyaz sirke vardı Allah affetsin geçen ay beyaz sirkeye çişimi yaptım köpürmediBenim gibi zeki insanlarla fikirleri cok ileri tasiyacagiz kiz tipta devrim bile yapariz biz. Dis macununa cisimi yapmisligim bile var neymis kopururse hamileymisim. Kopurmedi ve ben hamile degilim diye uzuldum. Bide uzuldum yani düşün diş macununa olan guvenimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?