Cok sukur gecim sıkıntım yok ama hani her insan gibi sıkısık donemim oluyor yani ay sonuna iki uc gun kala hangimiz bunalmıyoruz, bu durumda dahi dusunmeden oduyorum. Aksi ayıp gibi geliyordu ki su sıralar gorustugum birkac kisi bunu yapınca acaba dedim dogrusu onların yaptıgı mı?
Dogru diyosunuz, katılıyorum ama bende soyle bir durum var ben direkt soylemeye utanıyorum alman hesabı, herkes kendi hesabını odesin vs gibi. Ama benden once biri bu teklifi yapınca tamam derim kendi kısmımı oderim. Peki sizce bu teklif nasıl yapılır? Ben pinti insan hic sevmem sanki pintilik yaptıgım dusunulur gibi hissediyorum. Ki degil sonucta herkes ustune duseni yapıyor ama bilemiyorum iste
Haklısınız, ama ben bunu yemek ısmarlama niyetiyle yapmıyorum amaan oseyeyim uc kurus tek tek hesap mı odenir diye yapıyorum. Sanki ayıp olur gibi
Cıkarız tabi valla calısan arkadaslaromdan ziyade ogrenci kardeslerimin hesabını odemek beni daha mutlu oder. Ben de kullanıldıgımı hissetsem, karsı taraf elini cebine atmasa odemem. Ama karsı taraf ustune duseni yapıyor yani kotu niyeti yok. Yani komik nir hesap iki cay diyelim, tek tek odemek sacma geliyor bana. Ayıpmıs gibi geliyor