- 25 Aralık 2020
- 4.897
- 17.881
- 40
- Konu Sahibi Savagedaughter99
ya bana dokunmaz, burayı o kadar ciddiye almıyorumDoktorları karıştırmayın, doktorları eleştiren azıcık bir gönderi görseler buradaki doktorlar basıyorlar dislike’ı lütfen doktorları eleştirmeyin Onlar dokunulmaz.
-Aile hekimliği kolay ama tıpı disiplini olmayan okuyamaz ki. Bunalır sıkılır. Soru sahibi belki dişini sıkıp okurdu ama aile hekimliği bile zor gelebilirdi.
Hayat amacını bulamamış. Kendini tanıyamamış.
ayrıca
ben ilk 100'le girilen bi okuldan mezunum
tıp fakültesinde de eğitim aldım/verdim
fende de
mühendislikte de
başka hibrit diyeceğimiz bölümlerde de
y.içi y.dışı
sayısalda burnumu sokmadığım belli başlı bölüm olarak bi mimarlık fak. var, onu da kardeşim okuduğu için biliyorum (ben çöp adam çizemem, 3 boyutlu düşünme ve yön algım yok sayılır benim, uzamsal zekam gelişmemiş o yüzden benim asla burnumu sokmayacağım bir yer)
bir kısım işim akademide her sene yüzlerce genç geliyor kim ne yapıyor görüyorum, disiplinlerarası şeyleri seviyorum.
olayı sidik yarışına çevirmeyi de sevmiyorum dünyaya hepsinden lazım
(gerçi bizde de gereksiz sayıda çok mezun veriyor çoğu bölüm de neyse)
herkes işini düzgün yapsın, keşke herkes kendine uygun işi bulsun ve herkes de hakkını alsın
ama yani sadece 1 bölüm zor ya da sadece 1 bölümü okuyanlar zeki filan gibi şeyler denilince sesimiz çıkar tabii ki...
bölümümü severek, isteyerek okudum ve tıp da öğretmenlik de mesela, istemiyordum kendi karakterine beklentilerime uymuyordu.
ben 17 yaşında yaptığım tercihten memnunum ama sonrasında çooook yol değiştirdim çok olay yaşadım. herşey de planladığım gibi gitmedi yani
olabilir. bu dünyanın sonu değil. kendini bu kadar harap edecek bir şey yok.