- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Kızlar merhaba bebeğim 1.5 yasında onun eğitim hayatı için istikbali icin banka da hesap açmak işitiyorum sizler yapıyor musunuz hangi banka hangi hesap daha verimli olur ve en az kaç parayla açılıyor pazartesi hesap acıcam bu arada icine faiz girsin istemiyorum tşk ederim şimdiden
Faizli önerebileceğiniz birikim hesaplari var mi peki? Konuya atladim ama sormak istedimFaiz istemiyorsaniz altin hesabi acin. Yani tl hesabi acmayin da...
Suan yilda bin lira hesaba koysaniz cocuk 20 yasinda onunla 1 pizza yer faizsiz olacaksa. Bu yuzden mutlaka ama mutlaka tl disinda bir hesap acin.
bireysel emeklilik hesabı açın bence. devlet katkısıda oluyor. neticede faiz değil bu.Kızlar merhaba bebeğim 1.5 yasında onun eğitim hayatı için istikbali icin banka da hesap açmak işitiyorum sizler yapıyor musunuz hangi banka hangi hesap daha verimli olur ve en az kaç parayla açılıyor pazartesi hesap acıcam bu arada icine faiz girsin istemiyorum tşk ederim şimdiden
Seni gördüğüme hiç şaşırmadım=)))bireysel emeklilik hesabı açın bence. devlet katkısıda oluyor. neticede faiz değil bu.
neden ki :)Seni gördüğüme hiç şaşırmadım=)))
Konu hesap ve banka olunca nick bakmadım baktım hamile dedim kesin ikizimdir baktım ki sensin gerçekten=)) neyse konu dağılmasin=)neden ki :)
her banka için geçerli miAltın hesabı açtırın uzun vadede iyi bir yatırım olur
gerçekten miFaiz istemiyorsaniz altin hesabi acin. Yani tl hesabi acmayin da...
Suan yilda bin lira hesaba koysaniz cocuk 20 yasinda onunla 1 pizza yer faizsiz olacaksa. Bu yuzden mutlaka ama mutlaka tl disinda bir hesap acin.
üBen kendi adıma bireysel emeklilik yapıyorum birden fazla. Üniversite harçlığı için.
o nasıl oluyobireysel emeklilik hesabı açın bence. devlet katkısıda oluyor. neticede faiz değil bu.
bireysel çok tavsiye etmediler o nasılBen kendi adıma bireysel emeklilik yapıyorum birden fazla. Üniversite harçlığı için.
h3r ay belirli bir miktar ödeme yapıyorsunuz 100 liraya 25 lira devlet katkı yapıyor. bn kendim ve eşim için yaptım. ileride çocuğumada yapacağım.bireysel çok tavsiye etmediler o nasıl
Şimdilerde çok moda bireysel emeklilik yaptırmak istiyorum derseniz her banka bilgi verir. Ben yapalı 4 yıl falan oluyor o zamanlar bankalar çalıştığımız yere geliyordu.bireysel çok tavsiye etmediler o nasıl
Faizli önerebileceğiniz birikim hesaplari var mi peki? Konuya atladim ama sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?