hesap açmak ???

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Kızlar merhaba bebeğim 1.5 yasında onun eğitim hayatı için istikbali icin banka da hesap açmak işitiyorum sizler yapıyor musunuz hangi banka hangi hesap daha verimli olur ve en az kaç parayla açılıyor pazartesi hesap acıcam bu arada icine faiz girsin istemiyorum tşk ederim şimdiden

Vadesiz hesap açarsınız faiz istemiyorsunuz, para olması gerekmiyor hesap açtırmak için.
Herhangi bir bankaya gidebilirsniz.

Altın hesabı açtırın uzun vadede iyi bir yatırım olur

Faiz istemiyorsaniz altin hesabi acin. Yani tl hesabi acmayin da...

Suan yilda bin lira hesaba koysaniz cocuk 20 yasinda onunla 1 pizza yer faizsiz olacaksa. Bu yuzden mutlaka ama mutlaka tl disinda bir hesap acin.
Faizli önerebileceğiniz birikim hesaplari var mi peki? Konuya atladim ama sormak istedim

bireysel emeklilik hesabı açın bence. devlet katkısıda oluyor. neticede faiz değil bu.

İlerisi için düşünüyorsunuz kesinlikle bireysel emeklilik yaptırın ,hem devlet katkısı var hem de faizsiz seçenekleri var (faizsiz istediğinizi söylerseniz yatırımınızı faizsiz fonlara yönlendirirler )

Faizli önerebileceğiniz birikim hesaplari var mi peki? Konuya atladim ama sormak istedim

Aslinda var ama cok anladigim bir konu degil simdi yanlis yonlendirmek istemem. Bu forumda ekonomi finans kisminda birikim yapan hanimlar cok konusuyor ve fikir veriyor bu konularda. O topiklere yazsaniz daha dogru bir yanit alirsiniz hepsi de cok yardimsever :) ben takip ediyorum baya birikim yaptim 7 ayda ordan edindigim fikirlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…