- 28 Şubat 2014
- 3.958
- 3.742
- 333
Başka dilde yazıyor bende anlamadım ondan sordumAllah aşkına açık yazsanıza biraz? Başka dilde mi yazıyor? Yabancı mı bu adam? İspanyolca ön ek olan el mi bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka dilde yazıyor bende anlamadım ondan sordumAllah aşkına açık yazsanıza biraz? Başka dilde mi yazıyor? Yabancı mı bu adam? İspanyolca ön ek olan el mi bu?
Brawls karakteri "El primo"???Başka dilde yazıyor bende anlamadım ondan sordum
WassBrawls karakteri "El primo"???
Karakter bu. Belki Brawls stars oynu bagimlisidir ve el primo favori karakteridir![]()
'Beni takip etme' mesaji veriyor, kiz arkadasi varEvet kızlar ne yapıyim merak ettim soracak kimsem de yok ,hoşlandığım kişi instasinin altına ELkoymuş çeviri yapınca da o çıkıyor sizce bu birinin baş harfi midir ? Yoksa el ne alaka ? Neden çeviri yapınca O çıkıyor kafamda deli sorular
O zaman Konu açmaya değer diyorsunuzBu adam o kadar hafa yormaya degmez
Sizinle danışmak istedim aklıma takıldı hata mı ettim?O zaman Konu açmaya değer diyorsunuz![]()
Hayır tabiki. Bizde beyin fırtınası yaptık. Hoşlandığınızi söylediniz ama onun yanında aklında biri var. Uzulmenize değmezSizinle danışmak istedim aklıma takıldı hata mı ettim?
Belki de„El“ ispanyolca „o“ demek, ama erkek anlaminda.
Kadin icin söylenmez. Belki escinsel?
Ya da EL yani E ve L bas harfleri.
aa dayısıysa önemli tabi hapse girmiş 2 sene önce 26.06 da nasıl unutulurki hapse girdiği tarih hemen instagram biosuna wattshap durumuna yazılmalı tabiki çok ayıp çok dayısının hapise girme tarihini biosuna yazmayanda ne bileyim bi zahmet utansın djjdgjgEki Görüntüle 2622742
Bence dayısıyla ilgili birşey
Ve sıradaki şarkımız ''Darbe üstüne darbe '' dfgfdgd„El“ ispanyolca „o“ demek, ama erkek anlaminda.
Kadin icin söylenmez. Belki escinsel?
Ya da EL yani E ve L bas harfleri.
Miğ tuğAy dont andırstent
Yukarıda açıkladım tekrar şöyle söyleyim direk El ve kilit var altında çeviri yap deyince O ve kilit çıkıyor bende sormak istedim çok ta komik şeyler yazdılar Arkadaşlar ,siz ne düşünüyorsunuzKonunuz hiç anlaşılmıyor ? Neyi çeviri yaptınız ? El işareti ile kilit işaretini mi ? Yoksa başka bir şey yazıyor da onu mu çeviri yaptınız ? Ne yazıyor yani tam olarak biosunda ?
Hmmm o dediği kimse ona kitlenmiş gibi duruyor. Kalbi dolu demekki maalesefYukarıda açıkladım tekrar şöyle söyleyim direk El ve kilit var altında çeviri yap deyince O ve kilit çıkıyor bende sormak istedim çok ta komik şeyler yazdılar Arkadaşlar ,siz ne düşünüyorsunuz