- 28 Şubat 2014
- 3.958
- 3.742
- 333
Yok baş harfi öyle degilSosyal medyada "ilişkim var" demek için kullanan bir sembol o. Sanırım EL basharfler o zamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok baş harfi öyle degilSosyal medyada "ilişkim var" demek için kullanan bir sembol o. Sanırım EL basharfler o zamam
Niye böyle şeyler yapıyorlar ne gerek varSosyal medyada "ilişkim var" demek için kullanan bir sembol o. Sanırım EL basharfler o zamam
Kalbini kılıtlemıs.ne yapmış anlamadım
2 kilit bir anahtar var demek himmmmBenim whatsappta dabunlar var. Ne demek oluyor
![]()
Niye böyle şeyler yapıyorlar ne gerek var![]()
Elif lina gibi bir isime kendini kilitlediği sonucuna varırdım ben.
muhtemelen biriyle ilişkisi var
Benim vatsapta dobarlanamıyorum ben artıg bıragdım gendimi yazıyor, okuyan anlam cıkarıp acımıyordur inş.Benim whatsappta dabunlar var. Ne demek oluyor
![]()
Ben, "doğru anahtarla açabilirsin" manasında şey ettiydim ama bu da olur2 kilit bir anahtar var demek himmmm
Demek ki bir kilit açılabiliyor diğeri açılamıyor. Açık kilitlere tikkat edin demek![]()
Ben de o ümitle girdim ama hüsrana uğradımNeden başlığa hertürlü linç yemeğe hazırım yazdınız anlamadım bende kötü birşey yaptınız onu yazdınız sandım diye girdim konuya
3. kilit açılmış bir kilit olabilirmiş manası güzel jfjgfjBen, "doğru kilitle açabilirsin" manasında şey ettiydim ama bu da olur![]()
Bir anahtarla iki kilidi mi açacak? Onda ancak çelik kapılarda olur. Ok o zaman sizin evin kapısı çeliktenBen, "doğru kilitle açabilirsin" manasında şey ettiydim ama bu da olur![]()
Yok değil başka bir harfAdı ne hoşlandığın kişinin? E yada L mi başharfi?