- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.919
- 598
+1Neden başlığa hertürlü linç yemeğe hazırım yazdınız anlamadım bende kötü birşey yaptınız onu yazdınız sandım diye girdim konuya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Neden başlığa hertürlü linç yemeğe hazırım yazdınız anlamadım bende kötü birşey yaptınız onu yazdınız sandım diye girdim konuya
Aynen bana da salakça geliyor bunlarStalkladığın adam keko demektir yine de hoşlanıyosan boşver devamhangimiz neye sarmadık ki bu dönemde
Ahaha yanlış yazmışım yav3. kilit açılmış bir kilit olabilirmiş manası güzel jfjgfj
Sorsana babasının da prensi miymişAynen bana da salakça geliyor bunlar
El.... Elif ela demek kızın adı.Yok değil başka bir harf
Yok. Kilit şuan kapalı çilingirsen gel demek istiyomBir anahtarla iki kilidi mi açacak? Onda ancak çelik kapılarda olur. Ok o zaman sizin evin kapısı çelikten![]()
Çünkü böyle basit konuları lincliyorlar genelde arkaşlar
Ben kalbim kilitli anladım sizinkiniYok. Kilit şuan kapalı çilingirsen gel demek istiyom![]()
Yok. Kilit şuan kapalı çilingirsen gel demek istiyom![]()
cecelistSorsana babasının da prensi miymiş
Sevdiğinin ponçiki?
Kün fe yekün peki???![]()
Çok mantıklı""EL"" in yanında Anahtar yani anahtar in ""A""si birleşince ""ELA""oluyu![]()
Elahtar da olabilir. Yabancıysa""EL"" in yanında Anahtar yani anahtar in ""A""si birleşince ""ELA""oluyu![]()
Nasıl yanielin nasıl olduğu çok önemli
el ifadesi sandım ben yazı olarak el galibaNasıl yani
Kilit kilidi söker diyorsun
Evet arkadaşlar an itibariyle bdv izdivaç programina hosgeldiniz![]()
Sorsana babasının da prensi miymiş
Sevdiğinin ponçiki?
Kün fe yekün peki???![]()