.Benden hemen sonra gidip kaynımı doldurmuş kaynım beni dövdü sonrada eşim geldi o dövdü.Kananamın yanında dayak yemiş insanım.En son canım 7 ay önce hepsi bir olup beni baba evine gönderdiler ondan sonrada aramadılar.Şimdi davamı açtım boşanmayı bekliyorum.Dilerim bunları yaşamazsın herşey yoluna girer canım...
Şok oldumneyseki kurtuluyosun.
Canım aynen öyle...Kaynımdan dayak yedim hemde eşim iş için istanbuldayken sonrada eşim geldi bunlar daha yoldayken aramış doldurmuşlar birde o geldi dövdü.Davayı açtım boşnmayı kabul etti sadece tazminatta anlaşamıyoruz.Uzayacak bu yüzden.Adam hızını alamıyor benim yaşadığım şehire gelip evlenmemize aracı olan şahıslara beni karalıyor.7 ay geçmiş hala beni karalama derdinde.
Bende sen gibi haksızlığa gelemiyorum düşün eşimin eski sevgilisine attığı mesajı yakalıyorum ailesine bildiriyorum çünkü onlara göre hep haklı ya oğulları bana verdikleri cevap seni kıskandırmaya çalışıyordur.Böyle bişey varmı yaaaa...Toz kondurmazlar oğullarına.Ben bir defa kaynanama oğlunun yaptıklarını anlatmaya çalıştım konuşmak istedim dinledi neyse cvp yok ama...Benden hemen sonra gidip kaynımı doldurmuş kaynım beni dövdü sonrada eşim geldi o dövdü.Kananamın yanında dayak yemiş insanım.En son canım 7 ay önce hepsi bir olup beni baba evine gönderdiler ondan sonrada aramadılar.Şimdi davamı açtım boşanmayı bekliyorum.Dilerim bunları yaşamazsın herşey yoluna girer canım...
bende eşinizin sizin hakkındaki kötü yorumlarına takıldım..Nasıl bir insan eşine bu kelimeleri kullanır ya..ayıp...görmeden mi evlenmiş sizinle..tavrunızı,konuşmalarınızı,üslubunuzu bilmiyormuymuş..bende kavgacıyımdır..hakkımı hayatta yedirmem ama eşim bu huyumu beğenir..bazen şaka amaçlı boyum kısa diye dalga geçer '' uzun birini bulsaydın ozaman'' derim..susar hemen...şaka şaka falan der..Tlflara da anladığım kadarıyla sırf huzurunuz kaçmasın diye böyle bir yöntem bulmuşsunuz..o yüzden bişey diyemem..evliliğiniz bozulmasın diye yaptığnız için hak veriyorum bu davranışınıza ama eşinizde buna rağmen başka sebepler çıkartıyorsa ortada yanlış bişeyler var demektir...
esim beni begenmiyor kac defa demisti bacagini ayaktayken ayirma diye ama dikkat etsemde ister istemez oluyor..
ARKADAŞIM BU YAZDIĞINDAN HİÇ BİŞİ ANLAMADIM VALLA BACAĞINI AYAKTAYKEN AYIRMA....OOOLDUUU BAŞKA ARZUSU VARMIYMIŞ NE BU BÖLE COCUĞA AKIL VERİR GBİ SAÇMALIK...EVLENMEDEN ÖNCE GÖZLERİ NEREYE BAKIOMUŞ ACABA???
oda seni okadar tahmin etmiyordum diyor.. anladigim kadariyla esim galiba pisirik biri lup esimin kanatlari altinda yasamami istiyor.
doğru teşhis,bazı erkekler güçlü kadınları sevmezler.
benim esimden sakladigim yada saklayacagim hicbirsey olamaz.. ben sadece evliligim icin mutlulugum icin birsey yapmaya cabaladim. eger kabul etmeseydim suan suclu ben olurdum kaynanama hak vermis gibi sakladigim seyler var zanedebilirlerdi. gerci gene suclu oldum ama neysee.evlilerin bekarlara böyle rahatsin dedidiklerini simdi daha iyi anliyorum. keske bekar olsaydim.. keske demek icinde coz gec artik..farkindayimTuhaf valla eşinizin yanında tüm konuşmaları yapmak
Siz baştan taviz vermişsiniz artık ne yapsanız boş
benim esimden sakladigim yada saklayacagim hicbirsey olamaz.. ben sadece evliligim icin mutlulugum icin birsey yapmaya cabaladim. eger kabul etmeseydim suan suclu ben olurdum kaynanama hak vermis gibi sakladigim seyler var zanedebilirlerdi. gerci gene suclu oldum ama neysee.evlilerin bekarlara böyle rahatsin dedidiklerini simdi daha iyi anliyorum. keske bekar olsaydim.. keske demek icinde coz gec artik..farkindayim
Eşinin sana olan bütün suçlamaları tipik erkek davranışı canım. Erkekler nedense kendini savunan, güçlü kadınları taşıyamazlar. Yok sen kimseyle geçinemiyorsun, yok şöyle, yok böyle, vs. vs. Senin haksızlığa gelememen, onun için huysuzluk tabi işine öyle geliyor çünkü. Sonuç, eşin yine annesinin dolduruşuna gelmiş, olan sana olmuş yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?