• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin suclusu ben miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba;

tipine bak dedi bakisinda , konusmandan, ayakta durusunda hersey ortada dedi bir kadin kibar olur bacagini ayirmaz dedi bacagini ayiranlar genelde boxcular olur dövüs istiyorum demek oluyor dedi. .......ben butartismalardan anladimki esim beni begenmiyor kac defa demisti bacagini ayaktayken ayirma diye ama dikkat etsemde ister istemez oluyor.. herseyin suclusu benmisim:2::2::5::5::5::43::43::43::43::43::43:

Ben de bu lafa taktım ya,seni evlenmeden önce hiç mi görmemiş ki.tipine bakmamış mı evlenmeden önce.Acayip sinirlendim haa.Bacağı ayaktayken ayırma ne demek ya.Bence de kendini ezdirme canım.Neye dikkat edeceksin ki ayaklarını açmamaya mı ,bu şekildeki lafları ciddiye alma sakın:20:.

Suçun %70'i size sırf aldığınız eleştiriler karşısında hakkını korumak adına yaptığınız savunumlardan dolayı yükleniyorsa o kişiyi hiç anlamaya çalışmayın

Maalesef toplumumuzda büyükler her ne derse desin mantık sınırlarını zorlasa dahi saygı göstermek zorunda olduğumuz dikte ediliyor..O halde bu tip terbiyesizlikleri bize yapmaları kuvvetle muhtemel olan aile büyükleri evlerinde oğullarıyla birlikte yaşayacakları kadınların sinirlerini aldırmalı ve her türlü yıldırma politikasına karşı nasıl davranılmasına gerektiğine dair bize bir seminer düzenlemeli olmadı psikolog eşliğinde bize daha nasıl iyi gelin olunup inatla sokulan her lafa karşı nasıl sabırla susulur diye destekli bir egitim programını paket halinde satın almalı

Hayatımıza sonradan dahil olmuş insanların iradelerimize bu kadar hükmetmesi biz saygı sınırlarını aşıp terbiyesizlik etmedikçe gereksiz..Eşiniz dışında size birşeyleri yapmaya mecburmuş gibi hissettirenlere en iyi verilecek cevap HAYIR dır..Çemkirle usuluyle anlaşma yolunu tercih edenlere karşı sabır sınırlarınızı ben bilemem elbette ama siz kendinizi en iyi tahlil etmiş bir insan olarak üzerinizde kurulanbu baskıyı akılcı bir yöntemle geri püskürtebilirsiniz..

Son düzenleme:
bir telefon mevzusu malesefki ne kadarda büyümüşte büyümüş...
bence gündüz konuşma yinede.. senin kayınvalidenle gündüz konuştugun şeyleri yalan yanlış eşine aktarmayacagının garantisini kim verebilir..
bide eşin demişya çok önemli bişey olsaydı ya, sende çok önemli bişey oldugunda beni arayacaklarına, ulaşamayacaklarını biliyorlar ozaman seni arasınlar deseydin.
ayrıca eşinin senin sevmedigin şeyleri söylemesi senin bütün hareketlerini sevmiyor anlamına gelmez

o zaman canim Allah kolaylik versin.baba tarafimin nerdeyse tümmü burada, ablamda buraya gelin geldi ve bende gelin geldim..ve cok aile gördüm duydum sahit oldum..burdaki türkler manyak hepsi manyak ruh hastasi..ablamda psk hasta su an ..bende sinirdayim..hayirlisi.....
bende sinirdayim zaten arada geliyorlar bana..
peki sen annenlerle konuşurken sıkıntılarını çokmu anlatıyosunda kaynanan beni kötülüyo diyip duruyo, Türkiyede dimi iki tarafta

yok cnm benim ailem trde. esimin ailesi almayada benim evimle onun evi 10 dk. benim annemle kaynanam akraba uzaktan.. biz bosanma durumuna geldik esimle .. bosanmaya karar verdik sinirliyiz kaynanamda bu konuda tuzu biberi oldu.. eski konuma bakabilirsin tatlim. kaynanam bosanin , biletini aliyoruz diye ariyordu. bende bunu babamaanlattim babamda gurur yapti kizim orda yanliz destek cikmalari lazimdi ben onlara güvendim akrabalik var korurlar dedim diye küstü. kaynanam izine gitti babam kaynanamara hosgeldine gitmememis kaynanamda püskürdü tabi.. kendi kulaklarimla duydugum seyi demedim diyor.. esimle beni kaynanam baristirmis öyle diyor külliyen yalan ben kaynanami moratmak icin geri dönmüstüm habuki... hata yapmisim keske ozamam ayrilsaydim..

bir telefon mevzusu malesefki ne kadarda büyümüşte büyümüş...
bence gündüz konuşma yinede.. senin kayınvalidenle gündüz konuştugun şeyleri yalan yanlış eşine aktarmayacagının garantisini kim verebilir..
bide eşin demişya çok önemli bişey olsaydı ya, sende çok önemli bişey oldugunda beni arayacaklarına, ulaşamayacaklarını biliyorlar ozaman seni arasınlar deseydin.
ayrıca eşinin senin sevmedigin şeyleri söylemesi senin bütün hareketlerini sevmiyor anlamına gelmez

evet. bende konusmak istemiyorum zaten esime acikladim ben böyle rahatim dedim. sen bein kendi annemdenmi koruyorsun dedim senin annemden beni kim koruyacak dedim telle okadar lafi sayiyor sonra ben öyle birsey demidim deyip cikiyor dedim o yüzden konusmak istemiyorum dedim.

onu bilmiyorum seviyormu sevmiyormu? sevse korurdu az bucuk annesi bile olsa kötü konusmazdi. kadinlik gururumla oynamazdi..

Dunya güseli olmalisiniz.zira esiniz telefon gorusmelerinden dahi kiskaniyor:)
boyle hastalikli bir iliski gormedim!!!

konuyu okumuş olsaydınız bu manasız yorumu yapmazdınız ..kıskanma değil telefon görüşmesinin yasaklama sebebi

Son düzenleme:
evet. bende konusmak istemiyorum zaten esime acikladim ben böyle rahatim dedim. sen bein kendi annemdenmi koruyorsun dedim senin annemden beni kim koruyacak dedim telle okadar lafi sayiyor sonra ben öyle birsey demidim deyip cikiyor dedim o yüzden konusmak istemiyorum dedim.

onu bilmiyorum seviyormu sevmiyormu? sevse korurdu az bucuk annesi bile olsa kötü konusmazdi. kadinlik gururumla oynamazdi..

ayrılmak hala bi seçenek bence senin için

ah merwoş her konuda aynısını yapıyorsun:51:

Suçun %70'i size sırf aldığınız eleştiriler karşısında hakkını korumak adına yaptığınız savunumlardan dolayı yükleniyorsa o kişiyi hiç anlamaya çalışmayın

Maalesef toplumumuzda büyükler her ne derse desin mantık sınırlarını zorlasa dahi saygı göstermek zorunda olduğumuz dikte ediliyor..O halde bu tip terbiyesizlikleri bize yapmaları kuvvetle muhtemel olan aile büyükleri evlerinde oğullarıyla birlikte yaşayacakları kadınların sinirlerini aldırmalı ve her türlü yıldırma politikasına karşı nasıl davranılmasına gerektiğine dair bize bir seminer düzenlemeli olmadı psikolog eşliğinde bize daha nasıl iyi gelin olunup inatla sokulan her lafa karşı nasıl sabırla susulur diye destekli bir egitim programını paket halinde satın almalı

Hayatımıza sonradan dahil olmuş insanların iradelerimize bu kadar hükmetmesi biz saygı sınırlarını aşıp terbiyesizlik etmedikçe gereksiz..Eşiniz dışında size birşeyleri yapmaya mecburmuş gibi hissettirenlere en iyi verilecek cevap HAYIR dır..Çemkirle usuluyle anlaşma yolunu tercih edenlere karşı sabır sınırlarınızı ben bilemem elbette ama siz kendinizi en iyi tahlil etmiş bir insan olarak üzerinizde kurulanbu baskıyı akılcı bir yöntemle geri püskürtebilirsiniz..

keske öyle bir seminer olsa.. zira bu gidisle kafayi yiyecegim.. bu zamana kadar hayir dedigim icin bu tepkiyi aldim. kadin herzaman kocasinin istedigini yaparmis, terbiyesizlik yapmazmis (bu terbiyesizlik herseye evet demedigim icin)... her türlü geri püskürtme yollarini denedim kaynanamda ne istah varsa kücük seyi büyüterek geri dönüyor..

hastalikli bir ilskimi? onu bilmemde senin kafadan hasta oldugun kesin.. bos bos konusuyorsun.. lüütfen benim konuma cevap yazma..

ayrılmak hala bi seçenek bence senin için

evet hala o secenegim var.. Ama cesaretim yok.. severken nasil ayrilacagi unutmasi kolaymi? bir süre ayri yasasakmi diye düsünüyorum bilmiyorum yaa :43::43::43::43:

Son düzenleme:
bu zamana kadar hayir dedigim icin bu tepkiyi aldim. kadin herzaman kocasinin istedigini yaparmis, terbiyesizlik yapmazmis (bu terbiyesizlik herseye evet demedigim icin)

Anladığım kadarıyla sadece evlilik hayatında değil ,iş vs hayatında da böylesin ve bence doğru yoldasın.'Terbiyeli' bir koyun olacağına 'terbiyesiz' bir insan ol.
Bir süre ayrı yaşamak senin değerini anlamaları için (özellikle kocanın) iyi olur ama sonra yine döneceksen herşey başa dönecek demektir.Yani kocanı ne kadar seviyorsun bilemiycem ama böyle birisini nereye kadar sevebilirsin ki.Ama tabi bir süre ayrı yaşayıp onsuz da yaşayabileceğini de farkedebilirsin belki kim bilir.Bence bu zihniyetteki bir adamla senin gibi biri maalesef hayatının sonuna kadar beraber yaşayamaz.:50:

evet hala o secenegim var.. Ama cesaretim yok.. severken nasil ayrilacagi unutmasi kolaymi? bir süre ayri yasasakmi diye düsünüyorum bilmiyorum yaa :43::43::43::43:[/QUOTE]

Egalcığım canım umarım herşey yoluna girer.Boşanmak gerçekten zor ama bir ilişki yürümüyorsada yürümüyordur uzatmanın manası yok.Zaten evliliğe 3. kişiler müdahale ettimi bence o evlilik bitmeye mahkum.Benimkide öyleydi herşeye kaynanam müdahale ederdi eşime karın şöyle karın böyle derdi.Kaynanam zaten resmen kendi kocasını bıraktı hep bendeydi bir keresinde kayınbabam aradı kaynanamı hazırlan o tarafta işim var gelmişken beraber dönelim dedi kaynanam hazırlandı neyse kayınbabam geldi hoş beş gidelim dediler.Kapıya çıktık kaynanam bulamadım difirizde bakla vardı siz yemiyorsunuz getirde götüreyim dedi tamam dedim gittim mutfaktan getirdim çantasına koyduk ben dolabın kapağını kapatmamışım dolap sinyal sesi verdi döndüm dolabı kapatmaya bir geldim bunlar aşağı inmiş 2. kattaydımben.Hemen balkona çıktım arkalarından el salladım falan.Neyse hemen kaynanam eşimi aramış demiş karın bizi yolcu etmedi.Akşam eve bir geldi adam barut gibi.Anlattım ama tabiki annesinin dediği doğruydu.Yani aileler girince canım bitmeye mahkum oluyor...Dilerim senin için sonu boşanmayla sonuçlanmaz.Ayrı yaşama konusuna gelince bence düşünme.Zaten aranız iyi değil.Bu arada kaynanan iyice eşini doldurur hiç toparlayamazsın...Hakkında hayırlısı olsun canım..

Benim anlamadığım asıl nokta almanyadaki türk ailelerinde hep bir dengesizlik var. Şimdi sende okudum 2 gün önce yine burda almanyaya giden bir genç kız yazmış " eşim ailemle görüşmeme izin vermiyor" diye. Teyzem almanyaya gelin gitti maşallah eniştemde de var bir çatlaklık afedersiniz. Geçmiş sayfada da biri yazmış burdaki türkler ruh hastası. Noluyor yahu orda? Neler oluyor yani hiç anlayamıyorum. Teyzemde düşttü böyle çatlakların içine. Allah hepinize sabırlar versin çok zor... :47:

Egalcığım canım umarım herşey yoluna girer.Boşanmak gerçekten zor ama bir ilişki yürümüyorsada yürümüyordur uzatmanın manası yok.Zaten evliliğe 3. kişiler müdahale ettimi bence o evlilik bitmeye mahkum.Benimkide öyleydi herşeye kaynanam müdahale ederdi eşime karın şöyle karın böyle derdi.Kaynanam zaten resmen kendi kocasını bıraktı hep bendeydi bir keresinde kayınbabam aradı kaynanamı hazırlan o tarafta işim var gelmişken beraber dönelim dedi kaynanam hazırlandı neyse kayınbabam geldi hoş beş gidelim dediler.Kapıya çıktık kaynanam bulamadım difirizde bakla vardı siz yemiyorsunuz getirde götüreyim dedi tamam dedim gittim mutfaktan getirdim çantasına koyduk ben dolabın kapağını kapatmamışım dolap sinyal sesi verdi döndüm dolabı kapatmaya bir geldim bunlar aşağı inmiş 2. kattaydımben.Hemen balkona çıktım arkalarından el salladım falan.Neyse hemen kaynanam eşimi aramış demiş karın bizi yolcu etmedi.Akşam eve bir geldi adam barut gibi.Anlattım ama tabiki annesinin dediği doğruydu.Yani aileler girince canım bitmeye mahkum oluyor...Dilerim senin için sonu boşanmayla sonuçlanmaz.Ayrı yaşama konusuna gelince bence düşünme.Zaten aranız iyi değil.Bu arada kaynanan iyice eşini doldurur hiç toparlayamazsın...Hakkında hayırlısı olsun canım..

saol cnm. haklisin evlilege aile girince cikinmaz bir hal aliyor. esime nekadar anlatdiysam anlamadi ve anlamiyor.. ben gelin kaynana bir arada yasan kisiler gibi degil lafin altinda kalamiyorum dert oluyor icime. keske biraz sabrim olsaydi .. zaten gidishat´da ayrilacagimizin sinyallerini veriyor.. esim gelince karsima alip konusmak istiyorum ama nasil konusacagim bilmiyorum.. esim dediklerimden zerre tanesini anlamiyor ve üstüne türkcemin anlasilmayan bir dil oldugunu söylüyor.. :30::30::30:

biraz sabretsem düzelirmi? cünkü kaynanam temelli tr gidecekmis bu sene artik yanimizda olmayacak. bende trye temelli gitmekten vazgectim.. kaynanam trden buraya yetisirmi acaba..

Son düzenleme:
çok saçma değilmi eşin evde yokken telefona bakmaman yaa önemli bir telefon gelse o zaman nolcak bana saçma geldi.

saol cnm. haklisin evlilege aile girince cikinmaz bir hal aliyor. esime nekadar anlatdiysam anlamadi ve anlamiyor.. ben gelin kaynana bir arada yasan kisiler gibi degil lafin altinda kalamiyorum dert oluyor icime. keske biraz sabrim olsaydi .. zaten gidishat´da ayrilacagimizin sinyallerini veriyor.. esim gelince karsima alip konusmak istiyorum ama nasil konusacagim bilmiyorum.. esim dediklerimden zerre tanesini anlamiyor ve üstüne türkcemin anlasilmayan bir dil oldugunu söylüyor.. :30::30::30:

Bende sen gibi haksızlığa gelemiyorum düşün eşimin eski sevgilisine attığı mesajı yakalıyorum ailesine bildiriyorum çünkü onlara göre hep haklı ya oğulları bana verdikleri cevap seni kıskandırmaya çalışıyordur.Böyle bişey varmı yaaaa...Toz kondurmazlar oğullarına.Ben bir defa kaynanama oğlunun yaptıklarını anlatmaya çalıştım konuşmak istedim dinledi neyse cvp yok ama...Benden hemen sonra gidip kaynımı doldurmuş kaynım beni dövdü sonrada eşim geldi o dövdü.Kananamın yanında dayak yemiş insanım.En son canım 7 ay önce hepsi bir olup beni baba evine gönderdiler ondan sonrada aramadılar.Şimdi davamı açtım boşanmayı bekliyorum.Dilerim bunları yaşamazsın herşey yoluna girer canım...

çok saçma değilmi eşin evde yokken telefona bakmaman yaa önemli bir telefon gelse o zaman nolcak bana saçma geldi.

bizim evi genelde sadece kaynanam arar.. esim ailemle konusmami istemiyor diye tüm tellere bakmiyorum güyya:34::34:
önemli tel mevzusunu esimlede konustum.. esim genelde iste oluyor.. arasalar bile benim yapacagim birsey yok. kendi ailemi sundugumda onlar trde sen almanyadasin söyleseler bile birsey yapamazsin dedi. maden öyle digerleride beni ilgilendirmiyor dedim.. ayri tel nuralar gözüküyor.. yabanci yerden gelse zaten konusma yapamam ileri düzelyde almancam yok. eger bekledigim bir telefonsa. tabiki görüsüyorum..

Back