bende eşinizin sizin hakkındaki kötü yorumlarına takıldım..Nasıl bir insan eşine bu kelimeleri kullanır ya..ayıp...görmeden mi evlenmiş sizinle..tavrunızı,konuşmalarınızı,üslubunuzu bilmiyormuymuş..bende kavgacıyımdır..hakkımı hayatta yedirmem ama eşim bu huyumu beğenir..bazen şaka amaçlı boyum kısa diye dalga geçer '' uzun birini bulsaydın ozaman'' derim..susar hemen...şaka şaka falan der..Tlflara da anladığım kadarıyla sırf huzurunuz kaçmasın diye böyle bir yöntem bulmuşsunuz..o yüzden bişey diyemem..evliliğiniz bozulmasın diye yaptığnız için hak veriyorum bu davranışınıza ama eşinizde buna rağmen başka sebepler çıkartıyorsa ortada yanlış bişeyler var demektir...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herseyin suclusu ben miyim?
- Konu Sahibi egal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
.Benden hemen sonra gidip kaynımı doldurmuş kaynım beni dövdü sonrada eşim geldi o dövdü.Kananamın yanında dayak yemiş insanım.En son canım 7 ay önce hepsi bir olup beni baba evine gönderdiler ondan sonrada aramadılar.Şimdi davamı açtım boşanmayı bekliyorum.Dilerim bunları yaşamazsın herşey yoluna girer canım...
Şok oldum neyseki kurtuluyosun.
esim beni begenmiyor kac defa demisti bacagini ayaktayken ayirma diye ama dikkat etsemde ister istemez oluyor..
ARKADAŞIM BU YAZDIĞINDAN HİÇ BİŞİ ANLAMADIM VALLA BACAĞINI AYAKTAYKEN AYIRMA....OOOLDUUU BAŞKA ARZUSU VARMIYMIŞ NE BU BÖLE COCUĞA AKIL VERİR GBİ SAÇMALIK...EVLENMEDEN ÖNCE GÖZLERİ NEREYE BAKIOMUŞ ACABA???
ARKADAŞIM BU YAZDIĞINDAN HİÇ BİŞİ ANLAMADIM VALLA BACAĞINI AYAKTAYKEN AYIRMA....OOOLDUUU BAŞKA ARZUSU VARMIYMIŞ NE BU BÖLE COCUĞA AKIL VERİR GBİ SAÇMALIK...EVLENMEDEN ÖNCE GÖZLERİ NEREYE BAKIOMUŞ ACABA???
Şok oldum neyseki kurtuluyosun.
Canım aynen öyle...Kaynımdan dayak yedim hemde eşim iş için istanbuldayken sonrada eşim geldi bunlar daha yoldayken aramış doldurmuşlar birde o geldi dövdü.Davayı açtım boşnmayı kabul etti sadece tazminatta anlaşamıyoruz.Uzayacak bu yüzden.Adam hızını alamıyor benim yaşadığım şehire gelip evlenmemize aracı olan şahıslara beni karalıyor.7 ay geçmiş hala beni karalama derdinde.
Canım aynen öyle...Kaynımdan dayak yedim hemde eşim iş için istanbuldayken sonrada eşim geldi bunlar daha yoldayken aramış doldurmuşlar birde o geldi dövdü.Davayı açtım boşnmayı kabul etti sadece tazminatta anlaşamıyoruz.Uzayacak bu yüzden.Adam hızını alamıyor benim yaşadığım şehire gelip evlenmemize aracı olan şahıslara beni karalıyor.7 ay geçmiş hala beni karalama derdinde.
ayy canımmmmmm inanmıyorum neler çekmişsinnnn...Boşanmayı yediremedi tabi seni karalamaya çalışıyor terbiyesiz adammm
Bende sen gibi haksızlığa gelemiyorum düşün eşimin eski sevgilisine attığı mesajı yakalıyorum ailesine bildiriyorum çünkü onlara göre hep haklı ya oğulları bana verdikleri cevap seni kıskandırmaya çalışıyordur.Böyle bişey varmı yaaaa...Toz kondurmazlar oğullarına.Ben bir defa kaynanama oğlunun yaptıklarını anlatmaya çalıştım konuşmak istedim dinledi neyse cvp yok ama...Benden hemen sonra gidip kaynımı doldurmuş kaynım beni dövdü sonrada eşim geldi o dövdü.Kananamın yanında dayak yemiş insanım.En son canım 7 ay önce hepsi bir olup beni baba evine gönderdiler ondan sonrada aramadılar.Şimdi davamı açtım boşanmayı bekliyorum.Dilerim bunları yaşamazsın herşey yoluna girer canım...
ayyy cnmm cok üzüldüm. nekadar zor bi durum.. cok zor seyler yasamissin..
bende eşinizin sizin hakkındaki kötü yorumlarına takıldım..Nasıl bir insan eşine bu kelimeleri kullanır ya..ayıp...görmeden mi evlenmiş sizinle..tavrunızı,konuşmalarınızı,üslubunuzu bilmiyormuymuş..bende kavgacıyımdır..hakkımı hayatta yedirmem ama eşim bu huyumu beğenir..bazen şaka amaçlı boyum kısa diye dalga geçer '' uzun birini bulsaydın ozaman'' derim..susar hemen...şaka şaka falan der..Tlflara da anladığım kadarıyla sırf huzurunuz kaçmasın diye böyle bir yöntem bulmuşsunuz..o yüzden bişey diyemem..evliliğiniz bozulmasın diye yaptığnız için hak veriyorum bu davranışınıza ama eşinizde buna rağmen başka sebepler çıkartıyorsa ortada yanlış bişeyler var demektir...
bende o sekildeyim. esim benle dalga gectiginde begenmiyorsan git yenisi bul derim.. kendime cok güvendigim icin bu tepki zaten.. normalde bu sekilde konusmazdi.. dün bir tuaf oldu adam.. esime dedim madem bukadar problem var mutsuzsun dedim esim yok mutsuz degilim dedi gelince soracam zaten maden mutsuz degil niye bukadar tepki..
evet bende dedim kendin gördün begendin ddedim. zorla kendimi sana kakalamadim dedim. oda seni okadar tahmin etmiyordum diyor.. anladigim kadariyla esim galiba pisirik biri lup esimin kanatlari altinda yasamami istiyor. ben 3 yillik evliyim 3 yil icinde esimden yardim almis degilim (maddi konu haric) ..
esim beni begenmiyor kac defa demisti bacagini ayaktayken ayirma diye ama dikkat etsemde ister istemez oluyor..
yani ayirma derken ayaktayken iki bacak arasinda bosluk olmasin.. yanyana olsun ..sözledigimizde demisti. bende yok öyle birsey sana öyle gelmistir demisti.. esimle cok fazla görüsmedik 1 yil icinde topu topuna 1ay görüsmüsüzdür.. sonradan dikkat ettimki onun dedigi gibi.. arastirdim. kendine güveni olan kisiler adimlarini saglam atmak icin durdugu yerde sagla durmak icin yaparmis. yani isteyerek degilmis.. esime acikladim okuttum. kibarlasmami istiyor kanimca... oda iyi miyi ama dikkat et. heryerde yapma falan demisti. güzel durmuyormus..
Son düzenleme:
- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
oda seni okadar tahmin etmiyordum diyor.. anladigim kadariyla esim galiba pisirik biri lup esimin kanatlari altinda yasamami istiyor.
doğru teşhis,bazı erkekler güçlü kadınları sevmezler.
doğru teşhis,bazı erkekler güçlü kadınları sevmezler.
kaynanalarda sevmiyor kaynanam kac kere gelip benim kizim senin gibi degil kakkini arayamiyor salak gibi.. onun icin arkasinda hep ben varim herseye ttm diyor der.. herr kavgada bide görümcemi sokar aglar. esimde alismis tabi kardeslerinin PISIRIKLIGINA cünkü hicbiri hakkini savunmaz. kaynanam herkese cemkirir esim olunca korkar.. oda saltanati osekilde sürecegini zannediyor herhalde..
benim esimden sakladigim yada saklayacagim hicbirsey olamaz.. ben sadece evliligim icin mutlulugum icin birsey yapmaya cabaladim. eger kabul etmeseydim suan suclu ben olurdum kaynanama hak vermis gibi sakladigim seyler var zanedebilirlerdi. gerci gene suclu oldum ama neysee.evlilerin bekarlara böyle rahatsin dedidiklerini simdi daha iyi anliyorum. keske bekar olsaydim.. keske demek icinde coz gec artik..farkindayimTuhaf valla eşinizin yanında tüm konuşmaları yapmak
Siz baştan taviz vermişsiniz artık ne yapsanız boş
benim esimden sakladigim yada saklayacagim hicbirsey olamaz.. ben sadece evliligim icin mutlulugum icin birsey yapmaya cabaladim. eger kabul etmeseydim suan suclu ben olurdum kaynanama hak vermis gibi sakladigim seyler var zanedebilirlerdi. gerci gene suclu oldum ama neysee.evlilerin bekarlara böyle rahatsin dedidiklerini simdi daha iyi anliyorum. keske bekar olsaydim.. keske demek icinde coz gec artik..farkindayim
bu mesajı okuyunca içimden " böyle mutluluk mu olur" demek geldi. İnsanların evliyken bile özel hayatları olur. Arkadaşı, çevresi falan, onlardan vay geçtim sizin telefonla konuşma özgürlüğünüz bile yok.
Kabul ettim diyorsunuz, etmeseydiniz de muhtemel eşiniz telefonu sökerdi. Bunu sizden isteyen biri bunu da yapar. Ne demek sana inanmam için yanımda konuşman lazım. Dikkat edince hamile kalınca DNA testi istemesin...
Kadınlarımız niçin herşeye razı oluyor, sonra da eziliyoruz diyor. Bende ezerim vallahi bana böyle köle gibi bağlı olanı, nasılsa karşımdaki birey bile değil ki, kölem. Yap yap, yapma yapma.
Yapmayın ya azıcık kendinize saygınız olsun, azıcık insan olduğunuzu unutmayın. Önce insanın kendisine saygısı olmalı. Kendine saygısı olmayana kim saygı duyar ki.
- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
bende arkadaşlara katlıyorum. telefon konuşmaları özeldir. istersen eşinin duysa sorun etmeyeceği birşey olsun, istersen onun dedikodusu olsun. benim eşim, kızdığın zaman beni arkadaşlarına anlatabilirsin, rahatlarsın der. eşin ailenle yapacağın konuşmayı ne yapsın. ona ne. eşin olabilir ama hayatına bu kadar müdehale etmesine izin verme.
- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
Eşinin sana olan bütün suçlamaları tipik erkek davranışı canım. Erkekler nedense kendini savunan, güçlü kadınları taşıyamazlar. Yok sen kimseyle geçinemiyorsun, yok şöyle, yok böyle, vs. vs. Senin haksızlığa gelememen, onun için huysuzluk tabi işine öyle geliyor çünkü. Sonuç, eşin yine annesinin dolduruşuna gelmiş, olan sana olmuş yine
Eşinin sana olan bütün suçlamaları tipik erkek davranışı canım. Erkekler nedense kendini savunan, güçlü kadınları taşıyamazlar. Yok sen kimseyle geçinemiyorsun, yok şöyle, yok böyle, vs. vs. Senin haksızlığa gelememen, onun için huysuzluk tabi işine öyle geliyor çünkü. Sonuç, eşin yine annesinin dolduruşuna gelmiş, olan sana olmuş yine
off off o kaynanaya varyaaa duruyor duruyor huzurumu kaciriyor biran önce gitse nereye gidiyorsa.. cook sinirliyim cook hakketmedigim tavirlar sergiliyorlar.