- 10 Kasım 2014
- 8.930
- 15.745
- 44
-
- Konu Sahibi lotuscicegii
Bencede kompleksli biriİstediğini yaptırabilen bir kadın olamadım bende malesefo yüzden tek diyeceğim büyük şeyler olmasada küçük yapabildiğiniz herşeyde kendi istediğinizi yapın. Bazı erkekler kendinden üstün kadın istemez belki onun kompleksidir eşinizde belki de eşim beğendi aldım diyemiyordur içinde ata erkillik yatıyordur
Aslında şartlarda ilginç bir biçimde ondan yana evriliyor mesela ev konusunda çok beğendiğim bir ev oldu hastane çevresinde yaşadığımız için çok bir ev seçeneği yok iki tanesinden biri benim beğendiğimdi ama anneme uzaktı diğeri onun beğendiği oturduğumuz sitedeydi. Benim beğendiğimin fiyatını yükselttiler krediyi yüksek çekmek istedim olmadı. Bende bir süre daha bekleyelim dedim istemedi fiyatları artacak bilmem ne dedi almış olduk. Kiracıya ihtarda çektik ama sesleri çıkmıyor benim süremde temmuzda doluyor simdi birbirimizi yesek ne geçecek elimize. Ben ona almadan önce de dedim çıkmazsa nolcak diye akıl mantık kullanmak için var ama ona göre kötü düşünmek oluyorMadem borcunu siz oduyorsunuz neden onun begendigi arabayi aldiniz? Ya da ev icin de ayni sey gecerli. Benim esim de cok bilmis, ben aki savunurum o karayi. Olumune inatlasir benimle ama is bir seyler almaya ya da isteklere geldiginde her zaman benim istediklerimi onceligine koyar. Begenmedigim bir seyi mumkun degil almaz. Bence bunun ciddi bir problem oldugunu idrak ettirmeniz gerekiyor. Yani atiyorum bir sey alinacak hayir bu alinacak dedigi noktada itiraz edeceksiniz illa kendi istediginizi yaptiracaksiniz. Hayir benim istedigim olacak diyeceksiniz bitti gitti. Tamam bu karakter meselesi bi yandan ama bu da abarti kabullenmek zorunda degilsiniz
Ben çok cinnette geçirdim bişey değişmedi aksine o daha çok konuşup beni bıktırına kadar konuşuyor asla geri adım atmazBenim eşim de böyleydi, tam bu kadar olmasa da bir şeye kafayı taktı mı onun dediği olana kadar diretirdi. Bir gün bana gelenler geldi, çok basit bir konuda bir yakınımıza doğum günü hediyesi seçerken o diretti ben direttim. Dört saat kadar aynı mağazada kaldık, inadımı kıramadı bu kez. Hediye sonuçta, değişim kartı konulacak zaten isterse değiştirebilir ama orda benim inadımın sebebi onun inadını kırmak, dur bakalım benim de fikrim var hep senin dediğin olmazı kafasına sokmaktı. O zamandan beri daha mülayim sanki. Ya da benden korkuyor artık bilemiyorum
Çok sindirilerek büyütüldüm ama artık dayanacak gücümde kalmadı hevesimdeneden istekleriniz için zaman ve bütçe gibi kaynak akıttığınız halde hiçbir isteğinizin görmezden gelindiği bir hayatı sürdürüyorsunuz? lütfen sevdiğinizi söylemeyin çünkü bu cevap sizin kendinizi sevmediğiniz anlamına gelir.
Aracımız manueldi yazılırken kursa. Belki değiştiremeyiz yada ileride manuele dönmek zorunda kalırız falan dedi o an mantıklı geldi bilmiyorum geçtim sınavı gerçi de yinede gidip otomatik aldıkEhliyeti nasıl onun istediği gibi aldınız ben orda kaldım ya.
Eşiniz ben direk. Söylenmem ama eşim söylenir. Söylenmek bir işe yaramıyor yine kendi bildiğimi okurum. Tamam diyip istediğimi yapıyorum. Bende sizin bir noktada tamam diyip onun istediğini yaptığını bildiği için umrunda değil. Bir şeyi istediğiniz gibi yapın ki bir afallasın. Alıştı artık zaten.
Mesela dediğiniz evi almadı ve kiracı çıkmıyor mu bu sefer siz söylenmeye başlayın. O sizi bezdiriyor sizde onu bezdirn.
Biz ekip olmayı başaramadık hiçbir konuda ortak fikrimiz yok çocuk konusunda bile hep beni eleştirir ruhum yorulduDoğan cüceoğlunun çok güzel lafı var evlilik ekip işidir diye . Eşiniz sizi rakip görüyor ne yazık ki bu arada boşancağınızı sanmıyorum . Böyle adamlar gençeçik kalıyor olan kadınlara oluyor dert tasa sahibi siz olursunuz
O kadar yorgunum ki çabalamak bile istemiyorum artık ben. Kırgınım içimde çoğu şey için affedemiyorum onuKocaniza karsi neden boyle oldugunuz aslinda cevrenizin yorumlarindan belli. Hayat boyu muhtemelen hep baskalarinin fikirleri size dayatilmis ve bu sekilde programlanmislniz. Siz esinizin fikirlerine oyle veya boyle gereginden fazla ehemmiyet veriyorsunuz o da sizin aksinize sizin dusuncelerinizi gereginden fazla degersiz goruyor. Bence bireysel terapi ile aile terapisi almak sizin durumunuz icin uygun. Daha fazla zamam gecip yipranmadan belki bu yolu denemek iyi olabilir.