- Konu Sahibi murphymercy
Konu sahibi niye gitti ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küfürlü ve argo konuştuğu için sanırımKonu sahibi niye gitti ki?
Biri çok hanfendi olduğu için halden anlamayıp kibledi...Konu sahibi niye gitti ki?
Argo küfür konuşmak yasak ayrica hanımefendiliğime laf edemezsiniz.Biri çok hanfendi olduğu için halden anlamayıp kibledi...
Böyle adama söz değil harf söylemek bile israfa girer...
Biri çok hanfendi olduğu için halden anlamayıp kibledi...
Böyle adama söz değil harf söylemek bile israfa girer...
benim bahsettigim kisi sendin
Argo küfür konuşmak yasak ayrica hanımefendiliğime laf edemezsiniz.
KesinlikleAma ne yazmış ki bu kadar sinirlenecek anlamadım ki? Yahu ben bazen BDVye gebelikle ilgili konu açan insanların çaresizliğine üzülüyorum da kiblemeye elim gitmiyor. Yani iyi mi oldu şurda dertli bir insanın bir kelime yüzünden banlanması.
Abla bu gibi olayları pek takmıyorlar evli erkeklere kancayı atanlarEvli adamlarla beraber olan kadınlara kapak olsun bu konuda..
Yuva nasıl yıkılırmış öğrensinler..
Ben küfür tarzı konuşmaları gördüm ve kibledim.Ama ne yazmış ki bu kadar sinirlenecek anlamadım ki? Yahu ben bazen BDVye gebelikle ilgili konu açan insanların çaresizliğine üzülüyorum da kiblemeye elim gitmiyor. Yani iyi mi oldu şurda dertli bir insanın bir kelime yüzünden banlanması.
Ama sonuçta banlamak yönetimin insiyatifinde, bizim her kib ban olarak dönmüyor ki.Ama ne yazmış ki bu kadar sinirlenecek anlamadım ki? Yahu ben bazen BDVye gebelikle ilgili konu açan insanların çaresizliğine üzülüyorum da kiblemeye elim gitmiyor. Yani iyi mi oldu şurda dertli bir insanın bir kelime yüzünden banlanması.
Ben tekme tokat daldim canim agzina sictim resmen igrenc mahlukat en sonda bi guzel tukurdum
Ne dedi biliyomusun hatali degilmis eger hatali olsa ne yapar ne eder affetirirmis yorulmus benim tribimden oglunu verirsem bosanirmis ancak
Ben küfür tarzı konuşmaları gördüm ve kibledim.
Derdini anlatacaksa bile argosuz küfürsüz olabilirdi.
Tekme tokat daldım , ağzına ..... suratına tükürdüm şeklinde yazdığı mesajı kiblemişler.Ama ne yazmış ki bu kadar sinirlenecek anlamadım ki? Yahu ben bazen BDVye gebelikle ilgili konu açan insanların çaresizliğine üzülüyorum da kiblemeye elim gitmiyor. Yani iyi mi oldu şurda dertli bir insanın bir kelime yüzünden banlanması.
Tekme tokat daldım , ağzına ..... suratına tükürdüm şeklinde yazdığı mesajı kiblemişler.
Argo küfür yasak ama uyarıp süresi içinde düzenlenebilirdi. Küfür doğru değil ama kadının psikolojisi alt üst olmuş ,sinirden gözü görmüyorken kiblemek bence de gereksizdi.
Abla bu gibi olayları pek takmıyorlar evli erkeklere kancayı atanlar