- Konu Sahibi murphymercy
Belki de telefonu elinden alindi..esine geri dondu ..yazmiyor yazamiyor olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buckingham Sarayından mı koptunuz neneniz Elizabeth miydi, yani harbi insan şaşırıyo, beni de bok dedim diye kiblemişlerdi gaita dicem artık, tıbbi olsun
yalnız sende şikayet eden üyenin kib mesajını beğenenlerdensin onu napıcazŞu milletide anlamıyorum bırakın doksun içini ne diye hemen şikayet ediyorsunuz:/
rastgele beğeniyorum dikkat etmedim ki hiç kim etmiş diye ben etsem ettim derdim ki ettim diye konuya başta yorum yaptım daha hiç bakmadım bile yaniyalnız sende şikayet eden üyenin kib mesajını beğenenlerdensin onu napıcaz
işte bakmadan beğenmemek gerekiyor. sonra insan kendiyle çelişebiliyor.rastgele beğeniyorum dikkat etmedim ki hiç kim etmiş diye ben etsem ettim derdim ki ettim diye konuya başta yorum yaptım daha hiç bakmadım bile yani
kim kiblemiş beğenmişim söyle bari geri çekim beğenimiişte bakmadan beğenmemek gerekiyor. sonra insan kendiyle çelişebiliyor.
Ben bir gun banliydim ne hakaret ne kufur. O halde sansli sayayim kendimi :)) sizinki daha betermis.Yalnız o degılde bence onun sıkayetıyle degıl bence hemen cat dıye banlanmıs olmasıda sorun.
Zıra bende bır ara gak desem banlandım guk desem banlandım hatta neden banlandıgıma donup daha sonra bakmıyorum herhalde 1 ay fılanmı banlı kalıyorum neyse artık oyle yanı . konu sahıbı haklı gelmıyorsada
3. sayfadakim kiblemiş beğenmişim söyle bari geri çekim beğenimi
SAOL CNM3. sayfada
Oha vay şerefsiz. Bide nasıl kıvırmis bahsettiğim sendin diye. Özrü kabahatinden büyük. Sen olsan dahi arkadaşına resmen senle nasıl bişey yaptığını anlatabilir. Adi at kapının önüne defolsun gitsin.Evet esimin 2 ay once sanaldan bayanlarla konusmasini yakaladim binbir tovbeyle affettirdi kendisini ama icim rahat degildi
Bugun o uyurken whatsapweb i indirdim telefonuma
Gizlice telefonu alip aktardim tum konusmalari
Sonuc ne mi oldu
Tam iki ay once bi arkadasiyla konusmus
Yazimalar
Esim sabah tak tak var
Arkadasi gulucuk koymus
Ertesi sabah 11 30 da esim tak tak yazmis
Arkadasi ne yaptin orti nasil gecti
Esim orti gurestik resmen
Teke tek
Arkadasi tek dikismi cift dikismi diye soruyor
Esim cift dikis tabiki sabah 9 dan beri ortak yaziyor
Arkadasi beline saglik diyor gulusuyorlar
Saat 10 da esim ortagina msj atiyor
Orti ben biraz gec kalacagim diyor oda tamam diyor
Oyle bi boynuzlandimki boynuzlarim duvara degmis
Ben isteyken cocugu krese birakip belkide bizim yatagimizda yapti
Ne mi oldu ciktilari aldim
Serefsizi cagirdim
Yuzune firlattim tukurdum suratina
Son gaz inkar etti babami cagirdi
Arkadasina ortagiyla beraber saka yapmislar
Yok yok o kadar da degil inanmam artik
Evden kovdum gitmedi
Babamla beraber anne evine dondum
Kimseye guvenmeyin 11 yillik askim bana bunu yapti uyanik olun benim gibi saf olmayin cok sevmeyin seversenizde belli etmeyin
Esimin aciklamasina bakin benim bahsettigim kisi sendin dedi
Lan serefsiz ben isteydim o saatte dedim
Oyle deyince biz saka yapmak istedi dedi
Dansozden iyi kivirir