Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Yukarda arkadaşın dediği gibi kamera tarihleri üzerinden oynama yapabilir.

Siz bilirsiniz tabi sizin kararınız ama kocanızın üslubunu düşününce bu adam sizin başınızı daha çok ağrıtır gibi görünüyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne deseniz haklisiniz herkese tesekkur ederim bilmiyorum belki inanmak istedigime inandim ama suda var ben omur boyu cekecegimi bilerek bu yola girdim istediginiz kadar kizabilirsiniz bende kiziyorum kendime daha guclu olamadigim icin. O msji attigi arkadasi geldi konusmalarin devami varmis okuttu bana gercekten o kisi benim midem bulaniyor hala nasil anlatti diye ama yapmadim bitiremedim iste
Bak canım kimse sana kizamaz. Biz sadece yorum yaparız üstte yorum yazdım okudun biliyorum.

Yolun açık olsun. Lütfen bir psikolojik destek al. Eşini affettiysen bu konuyu unut. Düşünme... Kendine eziyet etme. Hayatını kontrol et...

Ne deseniz haklisiniz herkese tesekkur ederim bilmiyorum belki inanmak istedigime inandim ama suda var ben omur boyu cekecegimi bilerek bu yola girdim istediginiz kadar kizabilirsiniz bende kiziyorum kendime daha guclu olamadigim icin. O msji attigi arkadasi geldi konusmalarin devami varmis okuttu bana gercekten o kisi benim midem bulaniyor hala nasil anlatti diye ama yapmadim bitiremedim iste
Ayrılmayacağım affettim diyorsan bu yola girmekte kararlıysan unutmaya çalış. Buraya uğrama hatta bir süre. Kafanı dinle. Allah yardımcın olsun eşini de doğru bir uslup ve bilince sürüklesin inşallah.

Girmeyeli cok zaman olmus. Sagolsun arkadasin sikayeti uzerine yedigim bandan sonra o gece hic uyuyamadim en zor gecemdi herseyi icime attim konusacak hickimse yoktu yazdiklarinizin hepsini okudum cok tskr ederim bana destek veren benim icin uzulenler oldu hepinzden allah razi olsun. Durumuma gelince o olaydan sonra esimle ayri yasadik bi sure. Esim hala saka oldugunu o bahsettigi kisinin ben oldugumu savunuyordu tabiki inanmadim. Calistigi yerin ordaki kamera goruntulerini getirdi uc farkli kameradan cekilmis o msjlasilan saatte tarihte gercekten dukkandaymis. Yani ispatlamis oldu sakasi bile kotu biliyorum bana kizacaksiniz da ama ben ayrilamadim bi cok nedenden dolayi.hepiniz hakkinizi helal edin.

bir daha buraya aynı nedenden dolayı konu açarken bari kesin bosarim bilmem ne yaparım kabullenemem
midem almaz gibi şeyler yazmayın
mideniz baya geniş çünkü
yeni bir aldatilma konunuzda görüşmek üzere
ayrıca kamera görüntülerini polis bile zor alırken hem de geçmiş zamana ait size tak diye verilmesi inandiriciligi azaltıyor

Allah düşmanıma vermesin, bir erkek karısıyla yaptığı seksi arkadaşına anlatacak ha? Aldatması daha iyi olurdu. İlk defa keşke aldatsaymış diye düşündüm. Ne desem bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun..
+1
Valla ben de öyle olmasını yeğlerdim, tabi ben olsam. Bir de o arkadaşını görsem yüzüne mi tükürürdüm yoksa kaçacak yer mi arardım bilemedim.
Ne diyelim, evlilik sizin evliliğiniz. Bize daha fazla laf etmek düşmez. Selametle.

bir daha buraya aynı nedenden dolayı konu açarken bari kesin bosarim bilmem ne yaparım kabullenemem
midem almaz gibi şeyler yazmayın
mideniz baya geniş çünkü
yeni bir aldatilma konunuzda görüşmek üzere
ayrıca kamera görüntülerini polis bile zor alırken hem de geçmiş zamana ait size tak diye verilmesi inandiriciligi azaltıyor
Kendi çalıştığı işyerinin kamera görüntüsünü almak niye zor olsun.bizim işyerinin kamera görüntülerini geçmiş zaman bile olsa bilgisayardan 2 dakikada açıyoruz bakıyoruz.cdye de atiliyo.musteri ürünün parasini verdi mi vermedi mi diye yada ufak capta hirsizlik gibi seylerden suphelenince .nesi zor anlamadım.5 dakikalik iş.kamera görüntüsünü cdye koymak

Girmeyeli cok zaman olmus. Sagolsun arkadasin sikayeti uzerine yedigim bandan sonra o gece hic uyuyamadim en zor gecemdi herseyi icime attim konusacak hickimse yoktu yazdiklarinizin hepsini okudum cok tskr ederim bana destek veren benim icin uzulenler oldu hepinzden allah razi olsun. Durumuma gelince o olaydan sonra esimle ayri yasadik bi sure. Esim hala saka oldugunu o bahsettigi kisinin ben oldugumu savunuyordu tabiki inanmadim. Calistigi yerin ordaki kamera goruntulerini getirdi uc farkli kameradan cekilmis o msjlasilan saatte tarihte gercekten dukkandaymis. Yani ispatlamis oldu sakasi bile kotu biliyorum bana kizacaksiniz da ama ben ayrilamadim bi cok nedenden dolayi.hepiniz hakkinizi helal edin.
Evinin namuslusunu elin herifine anlatması çok edebe aykırı. Boşanmasanız bile buna nasıl bi tepki verdiniz??

Ay bi de orda bahsettigim sendin diye savunma yapiyo, karisiyla ozelini arkadaslariyla paylasmak normalmis gibi..Nasil affedebildin inanamiyorum ya, senin icin gayet normal demek ki bu.

Yani sırf eşim böylesine iğrenç diye boşardım onu yaaa nasıl aynı yatağa gireceksin bir daha pfff

sizinle olan yatak muhabbetini mi anlatmış arkadaşına? Allah aşkına bu aldatmaktan beter değil mi? o yazıştığı arkadaşı ne hisseder bunu düşünmemiş mi o öküz kocan? olacak iş değil mide bulandırıcı resmen.

Adamin ozuru kabahatinden buyuk.
Konu sahibi isteyken birisiyle beraber olmus adam, arkadasina da beni idare et ise gec gelirsem demis.
O gun acaba gercekten konu sahibiyle birliktelikleri var miydi?
Bir de cift dikis yaptik demis. Bu kisi konu sahibi mi yoksa konu sahibiyle birlikteliginden sonra baska biriyle de mi beraber olmus? Bunlari konu sahibinin dikkatini cekip hatirlamasi icin soruyorum. Esine o kadar kolay inanmasin diye. Yoksa bizi ilgilendirmez.
Sonra bu olayi arkadasina anlatmis adam.
Beraber oldugu kisi guya sizmissiniz. Demek ki esinizle her beraberliginiz detayina kadar herkese anlatiliyor.
Konu sahibi, hayat sizin hayatiniz, karar sizin karariniz da sizinle beraberligini anlatmasi cok igrenc degil mi?

X