Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Arkadaşlar : Konu sahibi banlandigi günden beri kk ya hiç giriş yapmamış . Yaşadıkları çok ağır ! Sağlığından endişe duyuyorum ... o fıtrattaki bir adamdan herşey beklenir . Aranızda tanıyan , bilen, haber alan birileri var mı ?

Arkadaşlar : Konu sahibi banlandigi günden beri kk ya hiç giriş yapmamış . Yaşadıkları çok ağır ! Sağlığından endişe duyuyorum ... o fıtrattaki bir adamdan herşey beklenir . Aranızda tanıyan , bilen, haber alan birileri var mı ?
Konu sahibini banlatan arkadaş çıksın hesap versin :KK43:

cok normal girmemesi yasadiklari cok agir

Evet bende bu konuyu dışardan takip ediyordum ama giriş yapıp yazmak istedim. konu sahibi de dışardan okuyordur belki bizi. umarım tekrar döner

Aldatmış hain hem De hiç pişman olmamış hiç utanmamis... Savunmaya bak bahsettiğim sendin... Bu çok mu normal yatağını karini arkadaşınla paylasmak arkadaş da ayrı şerefsiz zaten... Allah kahretsin böyle erkekleri...

Vay beee.nasıl kurdun nasıl yaptın.1 saattir araştırıyorum nasıl kuruluyor diye
Anlamadım yaaa.aslinda eşim böyle birşey yapar mı hiç bilemiyorum ama son 1 yıldır telefonu elinden hiç düşmuyo sinir oluyorum.ne yazisiyo ne yapıyo.bende takip etsem.bi halt yiyosa bilmek lazim.nasil yaptin sen

Girmeyeli cok zaman olmus. Sagolsun arkadasin sikayeti uzerine yedigim bandan sonra o gece hic uyuyamadim en zor gecemdi herseyi icime attim konusacak hickimse yoktu yazdiklarinizin hepsini okudum cok tskr ederim bana destek veren benim icin uzulenler oldu hepinzden allah razi olsun. Durumuma gelince o olaydan sonra esimle ayri yasadik bi sure. Esim hala saka oldugunu o bahsettigi kisinin ben oldugumu savunuyordu tabiki inanmadim. Calistigi yerin ordaki kamera goruntulerini getirdi uc farkli kameradan cekilmis o msjlasilan saatte tarihte gercekten dukkandaymis. Yani ispatlamis oldu sakasi bile kotu biliyorum bana kizacaksiniz da ama ben ayrilamadim bi cok nedenden dolayi.hepiniz hakkinizi helal edin.

Girmeyeli cok zaman olmus. Sagolsun arkadasin sikayeti uzerine yedigim bandan sonra o gece hic uyuyamadim en zor gecemdi herseyi icime attim konusacak hickimse yoktu yazdiklarinizin hepsini okudum cok tskr ederim bana destek veren benim icin uzulenler oldu hepinzden allah razi olsun. Durumuma gelince o olaydan sonra esimle ayri yasadik bi sure. Esim hala saka oldugunu o bahsettigi kisinin ben oldugumu savunuyordu tabiki inanmadim. Calistigi yerin ordaki kamera goruntulerini getirdi uc farkli kameradan cekilmis o msjlasilan saatte tarihte gercekten dukkandaymis. Yani ispatlamis oldu sakasi bile kotu biliyorum bana kizacaksiniz da ama ben ayrilamadim bi cok nedenden dolayi.hepiniz hakkinizi helal edin.
Canım senin durumunu merak ediyordum iyiki yazdın. Bir benzer durumu bende yaşadım buraya konu açmıştım.

Seni merak ediyorduk, nasıl yanı şaka mı yapmış. Amacı neymiş ki böyle bi şaka için. Ozaman niye sendin dedi.
Neyse hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

İyi olmana çok sevindim canım
Gercekten seni giyabinda çok merak ettim
Su anda iyi olman en önemlisi
Bu senin kararın ve bundan dolayı kimse seni yargilayamaz

Ama; eşin kamera kayıt tarihleri üzerinde oynama yapabilir bunu unutma...

Ayrıca o hususta arkadaşjna senden bahsetmesi dahi çirkin ve boşanma sebebi yani mahkeme bunu esas delil kabul eder. Aile mahremiyetinin ifsasi var...

Yine de boşanma kolay bir şey değil
Bekara karı boşamak kolay demişler
Kararın bu yondeyse Allah yardimcin olsun canım...

Bu kolay bir şey değil
İçindeki acı ebedi zira...

ben senin konularını ayri bir merakla takip ediyorum.tanımadığım halde senin samimiyetini hissedbiliyorum.bu konudada ilk günden beri takipteyim.sen banlaninca yazmadim ama hep kontrol ettim.
bir çok kisi gibi bende merak ettim durumunu ve aslinda az çok tahminde ettim geri döndüğünü.
önceki konunda buna benzer bir durumdu ve yine benzer seyler olmuştu.
nacizane tavsiyem arkasinda duramayacagin işlere kalkışma.araştırdın gördün ama inanmak istediğine inanıp ikna oldun.sakin yanlis anlama seni elestirmiyorum ne haddime
sadece bu yaşanılan sizi yüz göz yapıp ilişkinizi lackalastirmak esinin bu konularda seni nasılsa ikna edebileceğine nasılsa ondan ayrilamayacagini dusundurmekten başka işe yaramaz.
hakkinda hayırlısı olsun.diyecek pek bisey yok herkesin kendi hayati kendi tercihleri

Ne deseniz haklisiniz herkese tesekkur ederim bilmiyorum belki inanmak istedigime inandim ama suda var ben omur boyu cekecegimi bilerek bu yola girdim istediginiz kadar kizabilirsiniz bende kiziyorum kendime daha guclu olamadigim icin. O msji attigi arkadasi geldi konusmalarin devami varmis okuttu bana gercekten o kisi benim midem bulaniyor hala nasil anlatti diye ama yapmadim bitiremedim iste

Ne deseniz haklisiniz herkese tesekkur ederim bilmiyorum belki inanmak istedigime inandim ama suda var ben omur boyu cekecegimi bilerek bu yola girdim istediginiz kadar kizabilirsiniz bende kiziyorum kendime daha guclu olamadigim icin. O msji attigi arkadasi geldi konusmalarin devami varmis okuttu bana gercekten o kisi benim midem bulaniyor hala nasil anlatti diye ama yapmadim bitiremedim iste
nasıl yani mesajda bahsettiği gercekten siz miymişsiniz?
inanamıyorum.bu daha kötü ve daha iğrenç değil mi?
arkadaşıyla sizin üzerinizden mi muhabbet etmiş o şekilde.ben bu ihtimale hiç ehemmiyet vermemistim
çok çok üzücü.kusura bakmayın ama esiniz acınası bir durumda.
hakkinizda hayırlısı olsun ne diyelim ki.
Mune Mune nin dediğine geldik.
kocaniza sinirlenip hakaret edenler boşuna ceza aldı.koca yine sizin kocaniz.

X