• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Yemedikleri halt kalmamış birde bunu konuşuyorlar birbirleriyle. Skor kaç bilmemne..
Allah böylelerini hayatları boyunca kadınsız bıraksın inşallahhh. Böyle ellerindekinin kıymetini bilmeyip önüne gelene saldıran erkekleri hayatları boyunca bir damla sevgiye muhtaç et allahım.

Ne beddua ettim be:) dolmuşum...

gece gece güldüm :KK70: konu sahibi ne dedi de ban yedi. okuyorum okuyorum bulamiyorum cok sevgili kk userlari
Kocasina saydirdigi icin kufur etti diye kib lemisler banlanmis
Kadinin hakli olarak cani yanmis agzina geleni yaziya dokmus sonuc mahpusluk:bicak:

17 yaşında çocuklarını evlendiren bir ailenin yaptığı şeyden bahsetmiş sadece. Çocuk gelinlerin aileleri suçlu değil mi yani? Biz çocuk gelin sorununu nasıl çözeceğiz kimseyi suçlamadan?

Bu konuda hassasız biliyorum ama pedofili diyemeyiz 17 yaşında evlenen birine bu arada. Evet doğru bulmuyorum ama eşine pedofili diyemiyoruz tanı kriterlerine göre de. Pedofili diyebilmemiz için kişinin 13 yaş veya daha küçük birine cinsel istek duyması, bu kişinin de en az 16 yaşında ve bu 13 yaş veya daha küçük çocuklardan en az 5 yaş büyük olması gerekiyor. Yani 17 yaşında birinin atıyorum 23 yaşında biriyle evlenmesini pedofili olarak nitelendiremiyoruz. Ya da biri 16 biri 13 yaşında cinsel ilişkiye girdilerse yine 16 yaşındaki oğlana pedofil diyemiyoruz çünkü yaş farkı 5'ten az.

Aldatmayi attim kenara savunma olrak bizi yazmistim bile nasil igrenc ya nasil bir adamsin sen adammisin demezler mi?

Pislik ya. Şu vatsap vebi cebe mi yüklüyoz şüpelenmedim ama ensede olalım bi anlatta:110::kahve:o_O

Bahsettigim sen misin diyor.. ohaaa.. özrü kabahatinden büyük. Şok içindeyim bir yaşıma daha girdim.. bu savunma aldatmasından daha acı verici geldi bana. Kusmaya gidiyorum. .

belki de atıp tutuyodu. skor falan yalan dolan bile olabilir. önce ki konuları bilmeyerek konusuyorum eet. ama bu tip konuşmalar bana daha çok erkekliğini kanıtlamaya çalışan, kendiyle sorunlu, cinselliğiyle sorunlu, özgüvensiz bi tipin hava basmaya çalışmasi gibi geldi. yazdiklari o kadar sacma sapan ve igrenç ki normal adam aldatsa bile şu jargonu kullanmaya utanir. bence aldatmanın ötesinde bu olay.

belki de atıp tutuyodu. skor falan yalan dolan bile olabilir. önce ki konuları bilmeyerek konusuyorum eet. ama bu tip konuşmalar bana daha çok erkekliğini kanıtlamaya çalışan, kendiyle sorunlu, cinselliğiyle sorunlu, özgüvensiz bi tipin hava basmaya çalışmasi gibi geldi. yazdiklari o kadar sacma sapan ve igrenç ki normal adam aldatsa bile şu jargonu kullanmaya utanir. bence aldatmanın ötesinde bu olay.
Bunu bende düşündüm
En iyi ihtimale yormak istedim
Fakat yaptığı o iğrenç açıklama ile kendini ele verdi zaten... gel gör ki yuvasından olacak her şekilde zaten...

Back