- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
- Konu Sahibi murphymercy
-
Kibler geçer ayrı mesele alıntilayip 3 yoneticiyi birden etiketler ayri mesele. Boyle bir konuda kasitli yapilmis. Banlanacagini bal gibi biliyordu.Konu içeriğinden çok kibleyen arkadaş konuşulmuş
Yazık ya hepiniz birden yurumussunuz Allah Allah diyerek
kızcağıza nerden bilsin boyle olacağını bidaha ömür billah etiket yapmaz
Gece gece sesli güldüm resmen .konu sahibi kusuruma bakma lütfen .senin o kocanı hadım edip şeyini de köpeklere yedirmeli .o....u Ç....ğu P....nk @JustPeace olmuş mu hele gel de bi bakıverBuckingham Sarayından mı koptunuz neneniz Elizabeth miydi, yani harbi insan şaşırıyo, beni de bok dedim diye kiblemişlerdi gaita dicem artık, tıbbi olsun
Necaset diyin ,hem anlamazlarBuckingham Sarayından mı koptunuz neneniz Elizabeth miydi, yani harbi insan şaşırıyo, beni de bok dedim diye kiblemişlerdi gaita dicem artık, tıbbi olsun
Çok söylendi hakkaten kapatalım bence arkadaşın konusunu. Gerçekten onun içinde üzüldüm yeni belki de hemen banlanacağını bilememiştir diye düşünüyorum.
Affederse zaten bir sonrakinde de anamdan bahsediyordum diyecek. Başka seçenek kalmadı çünküAbi yapmayın ya, Topkapı Sarayından mı katılıyorsunuz aramıza, kız iki sıvamış ne oldu da hemen kiblediniz? Sanırsın Türk Edebiyatı tartışıyoruz ne yani bu kadar narinlik?
Neyse, konu sahibi tahmini yarın gelirsin, rabbim o adamın cezasını versin.. aldatmasına mı yanayım yoksa bu kadar mikrop bir şekilde ifade etmesine mi? inşallah bir an önce kurtulursun bu heriften ama lütfen seni bir kere daha kandırmasına izin verme. daha iyisini hak ediyorsun..
Aaaaaaynen sizin gibi düşündüm ben deSeneleriniz haram zıkkım olsun eşiniz olacak aşağılık herife...
Rabbim bundan sonrası için oğlunuza ve size hep hayırlı kapılar açsın..
İnşallah kurtulursunuz o erkekten bir an önce. (O adam diyecektim de vazgeçtim şu durumda nerde adamlık... zihniyetine zıpladığım...)
Ayrıca, ben ilk mesajlardan sonra konu sahibesinin banlandığını görünce dedim ki herhalde fake profildi bunu keşfedip banladılar. Yoksa böyle acısı olan bir kadını bir hemcinsi kalkıp da ağır konuştu küfretti argo konuştu diye kiblemez herhalde diye düşünüyodum kiiii, malum olayı okudum. Kibin sahibi arkadaşım umarım hoşnutsundur durumdan... kadıncağız şimdi kendi kendini yiyor ve belki de konuşacak kimsesi yok... böyle bir yangınla boğuşan bir kadınla empati kuramayan yüreğinize sağlık diyorum...yazık...
Bahsettigim sen misin diyor.. ohaaa.. özrü kabahatinden büyük. Şok içindeyim bir yaşıma daha girdim.. bu savunma aldatmasından daha acı verici geldi bana. Kusmaya gidiyorum. .
Her feçesi kiblemeyin
Yalniz adam harbi yuzsuz hala oglumu vermicem ayaklarina yatiyormus kadin pesinde kosmaktan cocuga bakacak sanki. Prostat olasica
Nar agacından yapılmış ince esnek bir deynekle hem de
Çüşşş ya hayret birşey vallahi hayret hem suçlu hem güçlü utanmaz...
Bu adamın eline çocuk mu bırakılır ahlaksız yetiştirir çocuğu da.
Dinlene dinlene dövmek lazım bunun gibileri.
Yeni üye olduğu belli nerden bilsin bilerek yaptigini da düşünmüyorum belki kib butonunu bilmiyordur konularda etiket görmüştür ondan yönetimi etiketlemistirKibler geçer ayrı mesele alıntilayip 3 yoneticiyi birden etiketler ayri mesele. Boyle bir konuda kasitli yapilmis. Banlanacagini bal gibi biliyordu.
Konu sahibi ne yapti acaba bani acilinca yazar. Umarim tekrar affetmez dedigini yapar donuna dek alir.
Konuya o kadar sinirlendim ki içerde kuzu kuzu yatan kocamı gidip hışlıyasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?