Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Konu içeriğinden çok kibleyen arkadaş konuşulmuş
Yazık ya hepiniz birden yurumussunuz Allah Allah diyerek
kızcağıza nerden bilsin boyle olacağını bidaha ömür billah etiket yapmaz
Kibler geçer ayrı mesele alıntilayip 3 yoneticiyi birden etiketler ayri mesele. Boyle bir konuda kasitli yapilmis. Banlanacagini bal gibi biliyordu.

Konu sahibi ne yapti acaba bani acilinca yazar. Umarim tekrar affetmez dedigini yapar donuna dek alir.

Buckingham Sarayından mı koptunuz neneniz Elizabeth miydi, yani harbi insan şaşırıyo, beni de bok dedim diye kiblemişlerdi gaita dicem artık, tıbbi olsun
Gece gece sesli güldüm resmen .konu sahibi kusuruma bakma lütfen .senin o kocanı hadım edip şeyini de köpeklere yedirmeli .o....u Ç....ğu P....nk @JustPeace olmuş mu hele gel de bi bakıver

Bir insanın başına böyle bir durum gelse kusura bakmayın da en Prensesi dahi olsa ağzını bozar . Nedir yani banlattınız kadını acısı ile Başbaşa kaldı .şurada bayanlarla dertleşmeye gelmiş .hiç mi hayatınız da b...K kelimesini duymadınız ya .bukadar da robotlaşmaya gerek yok biraz halden anlayın sayınnnn çokkk kibar üyemiz @JustPeace

Çok söylendi hakkaten kapatalım bence arkadaşın konusunu. Gerçekten onun içinde üzüldüm yeni belki de hemen banlanacağını bilememiştir diye düşünüyorum.

Normalde ben de abartmayalım derim ama kendisinin çok da umrunda değil burda yanlış yapmışsın diyenler. O yüzden açıkçası kimseyi durmaya davet edemiyorum.

Hanımlar devam edecek misiniz ?
Sitenin kuralları var dedim, hepiniz yeri geliyor kibliyorsunuz değil mi? Neden çünkü site kuralları işlesin istiyorsunuz.

Banlayan benim değil mi? Siz her kibleyene bu kadar yüklenecekseniz işimiz var demektir.
Hergün argo kelimeler yüzünden bir sürü üye banlanırken tek bir konuya takılıp kalıyorsunuz, kusura bakmayın kimse için ayrıcalık olamaz, olsa önce siz karşı çıkarsınız buna, hem herkese eşit muamele isteyip hem de böyle savunmanız olmuyor, bırakalım o zaman herkes ağzına geleni saysın ama konu sahibeleri eşleriyle barışıp ama o benim eşim öyle demeyin dediğinde şaşırmayın sakın.

Küfürlere, argo sözlere devam edecekseniz söyleyin konuyu kapatayım ya da konu içeriğine geri dönmenizi rica ediyorum ısrarla.

Affederse zaten bir sonrakinde de anamdan bahsediyordum diyecek. Başka seçenek kalmadı çünkü

Aaaaaaynen sizin gibi düşündüm ben de

Bahsettigim sen misin diyor.. ohaaa.. özrü kabahatinden büyük. Şok içindeyim bir yaşıma daha girdim.. bu savunma aldatmasından daha acı verici geldi bana. Kusmaya gidiyorum. .

Ben de aynen böyle düşündüm ohaaaa dedim, velev ki doğru olsun el aleme cinsel hayatını anlatıyor bu bile tek başına boşanma sebebi zaten sapık herif...

Bu adamı affetme sakın konu sahibi! Bu kadar karaktersiz bir insanla kendini neden harcayasın. Zaten işin gücün var, kendine bambaşka bir yol çiz.

konuşmalara bak ne kadar basit bi herif tak tak nedir ya iğrenc pislik...

kendi pisliginde de bogulmus iste...

diğer şerefsiz de evli mi? yok ikiside ayni b.k cunku, eger evliyse ben olsam o konusmalari senin serefsizin ortaginin esine gosterirdim...

Ayrıca arkadaşlar bu WhatsApp web de önceden yazdığımız ve sildiğimiz mesajlar da çıkıyor mu? Yoksa sadece o an var olanlar mı çıkıyor?

Her feçesi kiblemeyin

Yalniz adam harbi yuzsuz hala oglumu vermicem ayaklarina yatiyormus kadin pesinde kosmaktan cocuga bakacak sanki. Prostat olasica

Çüşşş ya hayret birşey vallahi hayret hem suçlu hem güçlü utanmaz...
Bu adamın eline çocuk mu bırakılır ahlaksız yetiştirir çocuğu da.
Dinlene dinlene dövmek lazım bunun gibileri.

Çüşşş ya hayret birşey vallahi hayret hem suçlu hem güçlü utanmaz...
Bu adamın eline çocuk mu bırakılır ahlaksız yetiştirir çocuğu da.
Dinlene dinlene dövmek lazım bunun gibileri.
Nar agacından yapılmış ince esnek bir deynekle hem de

Yeni üye olduğu belli nerden bilsin bilerek yaptigini da düşünmüyorum belki kib butonunu bilmiyordur konularda etiket görmüştür ondan yönetimi etiketlemistir

Neyse artık olan olmuş banlandigi saat geri gelir konu sahibi gereken açıklamayı yapar hepimizde meraktan kurtuluruz
Kocası olacak pisligede bi guzel saydiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…