• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Eşiniz sizden bahsetse bile bahsedilecek şeyler mi hiç ar yok utanma yok tövbe tövbe. Sıvamaya çalışmış ama olmamış batırmış çıkmış.

Ben de saçma bir nedenden kib'lendim. Herkes çok kibar bu sitede zaten. Ayrıca ben bu tarz şeyleri okumak istemiyorum diyen yol alır. Sanki zorla okutuyorlar. Böyle hanımefendi edalarında takılanları da çok gördük. Kendi başlarına gelince "beyefendi acaba neden benim hakkımda öyle konuştunuz ve beni aldattınız. Lütfedip bana açıklar mısınız?Bu beni çok üzüyor" falan diyorlar herhalde.("ben"diliyle konuşmak çok önemli tabiki). Konu sahibi sana gelince kağıtları sakın atma ve hemen boşanma davası aç. Ayrıca o kağıtları o beyefendi'nin ! tüm ailesine de okut. Oğullarıyla gurur duysunlar.

Ama çok iğrenç ya.
Nası mide bu?
Orti ne ya tam bi ergenmiş koca adam.. bide baba olacak..
Erkeklerin tek tanesine güvenim yok artık.
Hep okuyoruz böyle konular,
Muhteşem adamlar sadece dizilerde.

Üff bunu kaldırmak ne acı..
O 2 ay içinde eşine de yanaşmıştır pislik.
Benim eski eşimin tamda böyle bi arkadaşı vardı. Giderdi kadınlara. Yeni evlenmişti bide! İlk duyduğumda eşime 'ciddi misin saçmalama' dedim.. Ama gerçek malesf. Kız da kaç yıllık sevgilisi ama defalarca aldatmış.
Kıza söylemek istedim ama çok tanımam etmem.. O da konu sahibi gibi WhatsApp web'e baksa eminim çok şey görür.

@Kazen @Mune kibledim diye acayip tehdit ediliyorum .Hayır yani ben argo küfürlü kelimeyi kibledim diye ne çok üstüme geldiniz.
Ayy bravo ne cok dikkat cektin ama alkis alkis . :KK47:
Konu sahibi umarim bunu unutturabilecek kadar guzel seyler yasarsiniz omrunuzun geri kalaninda . Ve iyi ki bu konuyu arastirip ciktilarini almissiniz . Bence guc sizde artik :KK15:

Evet esimin 2 ay once sanaldan bayanlarla konusmasini yakaladim binbir tovbeyle affettirdi kendisini ama icim rahat degildi
Bugun o uyurken whatsapweb i indirdim telefonuma
Gizlice telefonu alip aktardim tum konusmalari
Sonuc ne mi oldu
Tam iki ay once bi arkadasiyla konusmus
Yazimalar
Esim sabah tak tak var
Arkadasi gulucuk koymus
Ertesi sabah 11 30 da esim tak tak yazmis
Arkadasi ne yaptin orti nasil gecti
Esim orti gurestik resmen
Teke tek
Arkadasi tek dikismi cift dikismi diye soruyor
Esim cift dikis tabiki sabah 9 dan beri ortak yaziyor
Arkadasi beline saglik diyor gulusuyorlar
Saat 10 da esim ortagina msj atiyor
Orti ben biraz gec kalacagim diyor oda tamam diyor

Oyle bi boynuzlandimki boynuzlarim duvara degmis
Ben isteyken cocugu krese birakip belkide bizim yatagimizda yapti

Ne mi oldu ciktilari aldim
Serefsizi cagirdim
Yuzune firlattim tukurdum suratina
Son gaz inkar etti babami cagirdi
Arkadasina ortagiyla beraber saka yapmislar
Yok yok o kadar da degil inanmam artik
Evden kovdum gitmedi
Babamla beraber anne evine dondum
Kimseye guvenmeyin 11 yillik askim bana bunu yapti uyanik olun benim gibi saf olmayin cok sevmeyin seversenizde belli etmeyin

Esimin aciklamasina bakin benim bahsettigim kisi sendin dedi
Lan serefsiz ben isteydim o saatte dedim
Oyle deyince biz saka yapmak istedi dedi
Dansozden iyi kivirir
Allah size güc versin cok haince bir durum... serefsize bak bjr de saka yaptim diyor. . Ahhh :(

Abi yapmayın ya, Topkapı Sarayından mı katılıyorsunuz aramıza, kız iki sıvamış ne oldu da hemen kiblediniz? Sanırsın Türk Edebiyatı tartışıyoruz ne yani bu kadar narinlik?

Neyse, konu sahibi tahmini yarın gelirsin, rabbim o adamın cezasını versin.. aldatmasına mı yanayım yoksa bu kadar mikrop bir şekilde ifade etmesine mi? inşallah bir an önce kurtulursun bu heriften ama lütfen seni bir kere daha kandırmasına izin verme. daha iyisini hak ediyorsun..

Bazı konularda da yazmıştım, neyimiz var yok ortaya döküyorsunuz. Kadınların hiç sırrı kalmıyor :)

Artık burayı okuyan herkes uyanıyor.

Buckingham Sarayından mı koptunuz neneniz Elizabeth miydi, yani harbi insan şaşırıyo, beni de bok dedim diye kiblemişlerdi gaita dicem artık, tıbbi olsun
gece gece güldüm :KK70: konu sahibi ne dedi de ban yedi. okuyorum okuyorum bulamiyorum cok sevgili kk userlari

Bu ne ya tak tak, beline sağlık kusucam..:kusmuk:ergen mi bunlar? Evli barklı çoluk çocuklu adamların yazışmalarına bak.. suraylarına tükürme emojisi olsa koyardım valla..

Evet esimin 2 ay once sanaldan bayanlarla konusmasini yakaladim binbir tovbeyle affettirdi kendisini ama icim rahat degildi
Bugun o uyurken whatsapweb i indirdim telefonuma
Gizlice telefonu alip aktardim tum konusmalari
Sonuc ne mi oldu
Tam iki ay once bi arkadasiyla konusmus
Yazimalar
Esim sabah tak tak var
Arkadasi gulucuk koymus
Ertesi sabah 11 30 da esim tak tak yazmis
Arkadasi ne yaptin orti nasil gecti
Esim orti gurestik resmen
Teke tek
Arkadasi tek dikismi cift dikismi diye soruyor
Esim cift dikis tabiki sabah 9 dan beri ortak yaziyor
Arkadasi beline saglik diyor gulusuyorlar
Saat 10 da esim ortagina msj atiyor
Orti ben biraz gec kalacagim diyor oda tamam diyor

Oyle bi boynuzlandimki boynuzlarim duvara degmis
Ben isteyken cocugu krese birakip belkide bizim yatagimizda yapti

Ne mi oldu ciktilari aldim
Serefsizi cagirdim
Yuzune firlattim tukurdum suratina
Son gaz inkar etti babami cagirdi
Arkadasina ortagiyla beraber saka yapmislar
Yok yok o kadar da degil inanmam artik
Evden kovdum gitmedi
Babamla beraber anne evine dondum
Kimseye guvenmeyin 11 yillik askim bana bunu yapti uyanik olun benim gibi saf olmayin cok sevmeyin seversenizde belli etmeyin

Esimin aciklamasina bakin benim bahsettigim kisi sendin dedi
Lan serefsiz ben isteydim o saatte dedim
Oyle deyince biz saka yapmak istedi dedi
Dansozden iyi kivirir
Sizin adınıza üzgünüm hiç bi kadın aldatılmayı hazmedemez .siz ispatlı belgeli geçip karşısına hesap sormuşsunuz helal olsun da eşiniz olacak dansöz yine son umutla kıvırmaya devam etmiş.evliyken aldatıldığınızı belgeli mahkemeye sunarsanız yüklü tazminat alırsınız görsün o da çift dikişi tek dikişi

Seneleriniz haram zıkkım olsun eşiniz olacak aşağılık herife...
Rabbim bundan sonrası için oğlunuza ve size hep hayırlı kapılar açsın..
İnşallah kurtulursunuz o erkekten bir an önce. (O adam diyecektim de vazgeçtim şu durumda nerde adamlık... zihniyetine zıpladığım...)
Ayrıca, ben ilk mesajlardan sonra konu sahibesinin banlandığını görünce dedim ki herhalde fake profildi bunu keşfedip banladılar. Yoksa böyle acısı olan bir kadını bir hemcinsi kalkıp da ağır konuştu küfretti argo konuştu diye kiblemez herhalde diye düşünüyodum kiiii, malum olayı okudum. Kibin sahibi arkadaşım umarım hoşnutsundur durumdan... kadıncağız şimdi kendi kendini yiyor ve belki de konuşacak kimsesi yok... böyle bir yangınla boğuşan bir kadınla empati kuramayan yüreğinize sağlık diyorum...yazık...

Back