• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Hakaret başka birşey, sizinki üslup uyarısı, bir kadının ailesine ithamda bulunuyorsunuz dikkatinizi çekerim. Konu sadece adama saydığınız sözler değil, cümlenin tamamı adama ve kadının ailesine suçlama.

mune hafta sonu geldi ya kaşıntı tuttu beni:))
konu dışı sayılmıyor mu kib lediğim mesaj..
alntılayıp cevap yazabiliyormuyum ? :dondurma:

Hakaret başka birşey, sizinki üslup uyarısı, bir kadının ailesine ithamda bulunuyorsunuz dikkatinizi çekerim. Konu sadece adama saydığınız sözler değil, cümlenin tamamı adama ve kadının ailesine suçlama.

17 yaşında çocuklarını evlendiren bir ailenin yaptığı şeyden bahsetmiş sadece. Çocuk gelinlerin aileleri suçlu değil mi yani? Biz çocuk gelin sorununu nasıl çözeceğiz kimseyi suçlamadan?

17 yaşında çocuklarını evlendiren bir ailenin yaptığı şeyden bahsetmiş sadece. Çocuk gelinlerin aileleri suçlu değil mi yani? Biz çocuk gelin sorununu nasıl çözeceğiz kimseyi suçlamadan?
Konu bu mu caninfistiği?
Rica ediyorum artık konu içeriğine dönülsün, soru cevap'a döndü topik, özelden sorduğunuzda zaten cevaplıyoruz, birde konu içlerine yayılmasın lütfen.

Haklısıniz suçladım ailesini ve esini.zaten konu da kendide anlatmıştı, bende suçlarken bu yüzden bir sorun görmemiştim.
Zor forum burası valla.nazi kampı gibi mübarek:))

Arkadasiyla yaptigi konusmadan karaktersiz biri oldugu ortada.

Sadece aldatma da degil sorun.

Birde arkasiyla geyigini yapmasi.

Pismanlik felan yok orta da ona gore boyle seyler cok normal ve siz yakalamadiginiz surece yapip arkadaslarina anlatmaya devam edecek.

Gercekten cok igrenc.

Hem yaptigi hem zihniyeti.

Bu zihniyet kilay kolay degismez.

Bu arada konuda birşey daha dikkatimi çekti, suç olduğunu bilmeniz açısından uyarmakta fayda var, bir kişinin bu eşiniz dahi olsa özel görüşmelerini bilgisi dahilinde kaydetmek, ifşa etmek özel hayatın gizliliğini ihlal olduğundan suçtur.
Birbirinize eşlerinizin telefon görüşmelerini, yazışmalarını takip için programlar öneriyorsunuz ama yasal değil.

Bu arada konuda birşey daha dikkatimi çekti, suç olduğunu bilmeniz açısından uyarmakta fayda var, bir kişinin bu eşiniz dahi olsa özel görüşmelerini bilgisi dahilinde kaydetmek, ifşa etmek özel hayatın gizliliğini ihlal olduğundan suçtur.
Birbirinize eşlerinizin telefon görüşmelerini, yazışmalarını takip için programlar öneriyorsunuz ama yasal değil.
[/QUOTE]
Evet arkadaşlar savcılıkta bile arama ve msj kayıtları almak için izin isteniyor haberiniz olsun

Arkadaslar evet Mune nin dedigi gibi bu gibi seyler suc peki ornek verecek olursak konu sahibi aldatildigini mahkemede nasil kanitlayacak? Merak ettigim icin soruyorum.

Evet arkadaşlar savcılıkta bile arama ve msj kayıtları almak için izin isteniyor haberiniz olsun
Hayatım bu genel bir bilgilendirme zaten, son zamanlarda çok denk geliyorum birbirine program tavsiye edenleri veya soranları suç kapsamına giriyor yaptıkları, bilmeden yazıp sonra sorun yaşayınca özelden bize gelen çok oluyor, burada birer kullanıcı adından ibaretiz, birşey olmaz sanıyoruz ama bir suç duyurusu yapılsa başları ağrır, ki bazı suçlar vardır bilirsin bilmeyenlerde öğrensin, suçun alenen işlenmesi halinde normal cezaya göre 6/1 oranında artırılır, basın yayın yoluyla işlenmesi halinde 3/1 oranında artırılır, siteler sosyal medya platformları yazılı basın yayına girer.

Arkadaslar evet Mune nin dedigi gibi bu gibi seyler suc peki ornek verecek olursak konu sahibi aldatildigini mahkemede nasil kanitlayacak? Merak ettigim icin soruyorum.
Savcılıktan hts kayıtları istenebilir sanirim ama bildiğim kadarıyla whatsapp mesajları çıkmıyor kayıtlarda sadece sms alınıyor.yinede tam.bilmiyom

Burada okuduğum bir soz geldi hemen hatrima ,bir de ilkokuldaki "örtmenim ödev vardı " cümlesi. Kkda okuduğum sözde "Kadın,kadının düşmanıdır".
Konu sahibine çok üzüldüm. Allah yardimcisi olsun. Esine bir şey diyemiyorum. Malum her an şikayet etmeye yer arayanlar var.

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Banlanmanıza ayrıca üzüldüm :( İçiniz dökmek hakkınızdı çünkü..Şimdi kendi kendinize konuşacaksınız mecburen.Bu ban olayını hiç anlamıyorum biri KiB e bastı diye hemen üye uzaklaştırılıyor.Acaba adaletli davranılıyor mu çok merak ediyorum yani..Geçen bebeğini beşiğiyle duvara çarptığını söyleyen kadına psikiyatriste git dedim ,akıl sağlığı yerinde değil dedim 4 gün uzaklaştırma cezası aldım.Ne demeliydim bilmiyorum ..Neyse konudan sapmayayım tekrar geçmiş olsun canım.

Back