Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin canım ya . Kızlar bu whatsapp web telefondan nasil yükleniyor ya bana da anlatirmisiniz

Normal hayatta hiç küfür etmez zaten bu kibleyen tipler. Biziz toplumun ahlaksızı

Kadın can havliyle konu açmış ve sinirini içini boşaltıyor uzmanlar bile diyor küfür ederek rahatlıyorsanız edin diye. Ne söylenmiş ayrıca anaya bacıya mı küfür edilmiş. Pislik adamın adiliğine küfüretmiş kadın.

Ban alınca tüm küfürler yerle bir oldu değil mi? Gerçekten sinir bozucu bazı tipler

Asla ama asla barışma bu haysiyetsizle o elindeki delillerde de donuna kadar al pisliğin

Ne iğrenç bu pis bir ağzı varmış herifin. Okurken utandım. Dünyanın en sadık adamı da olsa bu tarz bi üsluba sahip biriyle asla yapamazdım.

Bu kib ve ban olayını yeniden mi düzenleseniz? Karşılıklı hakaret küfür olmadıkça bence küçük bi uyarıyla hallolacak şeyler. Konu sahibinin kocasına argo kullanıp 3- 5 gün ban yemek de adil değil. Bazen ş.size ş.siz demek gerekiyor (banı başka bir konudaki sevgiliye yazılan argodan yeni kalkan üye)
Sevgiler MuneMune hesabı doğrulanmış üye. :)

Yaaa dul olmak bile suç bu insanlara kocanda az değilmiş hani sanki sen istemeden herkes kuyruğa gircek kapında

Konu sahibesi en fazla bir gün banlı kalır, kaldı ki birde şöyle düşünün bu tip sözler eşe, sevgiliye, komşuya, arkadaşa söylenince argo olarak görmeyin diyorsunuz ama konu açıp yorumlara üzülen bir üye sizlere söylediğinde kibliyorsunuz, uyarı alsın istiyorsunuz.

Argo, küfür yasal olarakta sıkıntı, sizler birinin kişiliğine laf ettiğinizde TCK 125. madde giriyor devreye, bu kuralları site içi düşünmeyin, yasalara göre düzenlenmiş kurallardır bir çoğu.

ayyy canım benım ya okudum kalbım daraldı nefes alamıyorum butun konularınu okudum cıldırmamak ne mumkun kıyamam sana ben ya Allah belasını versın o pıslıgın rezıl et donuna kadar al o senı aldattıgı kaşardan da nafaka al sen bu kadar uzgunken o ıt hayatına kaldıgı yerden devam edemesın surunsun bunları ac kopeklere atacaksın parcalayacak adilerı pıs hayvan !!!

Hayvanlara söz söyleme canım çok daha aşağılık birisi

Bence de.
Yani şu davranışın hiçbir açıklaması yok. Adam kıskanmıyor, her şeye açık bir adam. Şeyden kastımı yazamıyorum şimdi, banlanmak istemiyorum. Orayı siz doldurun, adamın tabiatı bir hayvanınki ile aynı. O hayvanı da siz tahmin edin.
Her iki durum da kötü ama, yatak odasını anlatmak ellinci tonu artık!
Yazık konu sahibi de ulan ben o saatte işteydim demiş. Ben olsam elime sert bir cisim alır gelişine dalardım. Bir de aferin mi bekliyorsun, aldatmadım ama anlattım diyerek diye.

Hayvanlara söz söyleme canım çok daha aşağılık birisi

Ay cok haklısın canım benım gercekten hayvan kadar olsaydı keske bı kopege bı lokma verıyorsunda omur boyu kapından ayrılmıyor bu pıslıge evlat vermıs hayatını vermıs calısmıs yukunu hafıfletmıs o denyo da aldatmıs asagılık bı sekılde ay valla cok sınırlendım ya Allah yardımcısı olsun

Mune peki konu sahibininki gibi durumlarda ilk defaya mahsus sadece mesaj duzeltilemez mi? Devam ederse uyari ve ban olsa.k

Tabii ki kimsenin kimseye argo konusma ve kufur etme hakki yok. Ancak burada galiz kufurler, kasit veya bir sahsa yonelik kufurden ziyade esini kovmasini anlatirken kullandigi bir kelime var. Yani asla kimsenin kufur etmesini onaylamam, ki gunluk hayatinda yeri geldiginde kufur eden biri olarak forum genelinde argo bile kullanmam ama bu konudaki ban vicdanen rahatsiz etti beni. Yine de takdir sizindir tabii ki.

Kesinlikle bende çok sinirlendim ve bu erkeklerden binlerce var ülkemizde

Rahatlayacaksanız şimdi kibleyin diyorum bende .Boşa takipte kalıp yorulmayın. :)

ben kibledim. konu dışı mesajdan...
konu sahibesi eski konuna yazmıştım kadınların iki kuruş para kazanmak için satış yapmaya çalıştıkları bir siteden bile nemalanmaya çalışan zavallı ve çaresiz bir adam kocanız diye.. yazdıklarımdan fazlasıymış meğerse..

1. Cumartesi 16:17
    Konu Sahibi : dont worry be happy

2. Mayflower75Never give up.!!Pro Üye
    Seni 17 yaşında senden 9 yaş büyük bir herife veren ailene söyledin mi mutsuz olduğunu?
    Ailen sana kızım bu yaşta ne evliliği demedi dimi?Bastılar imzayı attılar pedofili bir sapığın kucağına.!
    Neyse ya daha yazmayayım banlanacagim yoksa

Bu benim banlanma sebebim olan mesaj.üslup ten almışım cezayı. Peki Lütfen söylermisin Mune bu mesajin hangi kelimesi uslupsuz?
Pedofili sapık demek argo,küfür yada hakaret sayılmaz değil mi?Bu bir tanimlamadir benim için. Çünkü argo yada küfürlü bir cümle içinde bu tanımlamayı yapacak olsam daha açık seçik bir kelime seçerdim.
Yanlış anlama forum kurallarını eleştirmiyorum cidden anlamadım bu mesajda ki üslup bozukluğunu o yüzden..
Burada da konu sahibi bir sinirle yazmış eminim şu an çok üzgün. Yaşadıkları yetmez gibi birde burada ban yedi.

.
Konu dışı mesaj ?
Bana söylenen bir alıntıya cevap vermem mi sorun.

shot,
bende salon kadını değilimdir, argo kullanırım hani böyle ciciş bir kadın olmadım hiç, maskülenim, aga da derim, hacı n'örüyon da derim, neyse konuya gelelim, bu topikte tek bir mesajda argo söz yoktu, birkaç mesajda denk gelince uyarı vermem gerekiyordu, he birde olayın şu yönü var, kesinlikle konu sahibesini tenzih ederek yazıyorum, x bir üye gayet sinirli ve üzgün bir konu açıyor, eşine, kayınvalidesine, görümcesine veya sevgilisine o sinirle ağzına geleni söylüyor, konuyu okuyan ve yorum yapan herkes gaza geliyor, adamların ne anaları kalıyor, ne beyinleri, ne cinsleri cibiliyetleri, 2 gün sonra o saydıran üyelerin hepsi baştan saydıran üye tarafından hakaret ediyor diye kibleniyor, şimdi ben saydıran konu sahibesine uyarı vermesem diyelim, diğerlerine hiç tanımadıkları adama kayınvalideye saydırdı diye uyarı versem ne düşüneceksiniz ve savunmanız ne olacak?

Argonun öylesi böylesi aması çünküsü yok, rutin yaşamımızda yüz yüze denk geliriz argo kelimeleri çift sıra dizeriz lakin burası forum, yıllardır tecrübe ettim kime esnek davransak sonrası geldi, sadece argo sözler için demiyorum genel olarak, bir misal vereyim bir ara yönetim herkese kendi konusunu kapatma yetkisi verdi üyeler tüm konularını kapadı vazgeçtik mecburen, mesaj düzenleme yetkisi verdi komple içeriği boşaltıyorlar, oysa düzenleme imla hataları, eksik yazdıklarınızı tamamlama için sunulan bir seçenek.

Yani olmuyor, ki bak bu topikte de okudum, başkaları neler yazıyor başlanmıyor deniyor, oysa eminim o yazılarda banlanmıştır, başlanmamışsa kiblenmemiştir görmemişizdir, anlatabiliyorumdur umarım, savunma hep bu yönde oluyor.

Konuyu çok dağıttım, bu kadar yeterlidir diye umuyorum.

Tesekkurler aciklama icin ^_^

Hakaret başka birşey, sizinki üslup uyarısı, bir kadının ailesine ithamda bulunuyorsunuz dikkatinizi çekerim. Konu sadece adama saydığınız sözler değil, cümlenin tamamı adama ve kadının ailesine suçlama.

Peki, ağzına ettim deseydi? Ya da ağzına tükürdüm deseydi ya da ağzına s.çtım deseydi. Bunlar oluyor mu? Yani tam olarak sınır nedir onu merak ediyorum. Konu sahibi eşine çok sert bir şekilde kızdığını anlatmak için bu kelimeyi kullanıyor. Yani ben yukarda bir yerde anal seks dedim misal. Bu argoya giriyor mu? Nedir sınırlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…