Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Böylelerini alıp bi b.. çukuruna atıcaksın yesin dursun pislikler!!ayrıca bu kadının yazdıkları hafif bile kalmış annem aptal dediğimde bile deme öyle diyen bi kadındır ama aldatıldığında bu kelimelerin alasını etti bu durumda ne demesini bekliyo bazı insanlar canı acıyo belli ki hırsı var içinde!!çok bilirsiniz her şeyi

Eger bidaha ayni seyo yaparsam gercekten beni kelepceleyin

önceki konuya çocuğum için affettim demiştin, bu kez kendine acımıyorsan bile çocuğun için affetme, böyle bir mahlukatla aynı ortamda büyümeye mahkum etme çocuğu.
işin var, ekonomik özgürlüğün var, güçlüsün, kendine güven, önüne bak.

Hanımlar,
kusura bakmayın ama sitenin genel kuralları var, bunlardan biri de :
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

3
. şahıs eş, kayınvalide, görümce, elti, anne, baba, komşu, arkadaş vs olur.

Üzüntü ve sinirle konu açmak tamam ama sinirlerinize yenik düşüp argo kelimeler yazamazsınız.

Bu konu için demiyorum ama hatırlatırım genelde üyeler kendileri saydırır saydırır siz saydırdığı kişiye laf söylediğinizde savunmaya geçer.
Herkes kurallara uymak zorundadır, bugün birine öfkeli ve üzgün diye müsamaha gösteririz yarın aynı kelimeyi yazan kişiye uyarı verdiğimizde x kişi de yazmıştı neden uyarı almadı sorusuna ama o üzgündü diye bir savunma yapamayız, biraz da bizim açımızdan düşünün.

Oy kurban olurum çok geçmiş olsun ben de bu ara düşünüyorum böyle bişey. Bana yardımcı olsan?

Birsey sormak istiyorum tekefonunuzu degistirdiginizde de hala sizi whatapp webden takip edebiliyorlar mi? Yani telefon degisirse numara degismeden, o kod da mi degisiyor? QR kodu degisiyor mu?

Aşağılık mahlukat

Konu sahibine kızanlara da anlam veremiyorum o kadın bunları yaşamayı istermiydi hiç. Kim bilir nasıl mecbur kaldı da ne umutlarla affetti.. Etmez olsaymış ama bu mahluk yatacak yeri bile haketmiyor. Inşallah bundan sonra daha güzel bi hayatı olur kendi ayakları üstünde durur Allah yardımcısı olsun..

Birsey sormak istiyorum tekefonunuzu degistirdiginizde de hala sizi whatapp webden takip edebiliyorlar mi? Yani telefon degisirse numara degismeden, o kod da mi degisiyor? QR kodu degisiyor mu?
Canım illa blgsayara mı indirmemiz lazım whatsapp webi? Nasıl kuruluyo

Ya biri yardımcı olsun nolur ya nasıl kurulur whatsapp web

Önceki konunuzu hatırlıyorum. En iyisi boşanmak o pislikten. Gerçekten öyle çok haklısın. Asla yapmaz dememeliyiz kimseye. Herkesten hersey beklenir.

Ortagıma senden bahsedıyorum dıyecegıne gercekten aldattım dese daha ıyıymıs
Nasıl ahlaksız fıkırler saklıymıs ıcınde
Cok gecmıs olsun bunu hayatınızda bı kaza olarak kabul edın ve kangren parmagı kesip atın

Bilgisayardan web.whatsapp adresine gidiyorsunuz sonra esinizin telfonunu alip whatsapa girip ayarlardan whatsapweb i tikliyosunuz cikan ekrana bilgisayardaki kodu okutup onaylanmasini bekliyorsunuz youtoube de videolu anlatimi var daha iyj anlarsiniz
Ya biri yardımcı olsun nolur ya nasıl kurulur whatsapp web

Hhay allah razı olsun kardeşim

Şuan bile kibleyebilirsiniz.
Ben görüp kibledim sadece hayır yani üye ye bir kastım mı var sanki .
Ben yanlış birşey yaptıysam yönetim sadece benim kib imlemi banlıyacaktı üyeyi.
Evet yanlış bir şey yaptınız ve her yanlışın cezası ban olmaz. Ahlak kuralları, forum kuralları gibi bir yerlerde yazmaz. Sizin yaptığınız, onun ettiği küfürden de kötü ayrıca. Siz hareketinizle insanlara karakterinizi ve vicdanınızı göstermiş bulundunuz, burda bir çok kadın bunu unutmaz bende dahil. Sizin de kimselere anlatamayıp, acıyla iç döküp rahatlamak amacıyla başlık açtığınız gün bir çok kişi kibleyecektir, o zaman ban yiyip, kimseye derdinizi anlatamayıp, iyice içinize oturunca anlarsınız yaptığınız doğru muymuş yoksa yanlış mıymış.

Konu sahibesi Allah sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…