• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyimle alay etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

Zeyno90

Ziyaretçi
Hikayem cok güzel basladi ve cok kötü bitti ...
Bir sene önce tanismistik,her zaman arardi bir yerlere davet ederdi.
Ama adi konulmamisti,yani ben ondan hoslaniyordum oda benden,ikimizde belli ediyorduk,ama bi türlü söylemeye cesaret edemiyorduk.
Bu böyle bir ay sürmüstü,artik ümidimi kesmistim,sanirim sadece dost olmak istiyor benimle diye düsünmüstüm.Neredeyse bütün günümü onunla geciriyordum,ama iki kanka gibiydik.
Bir gün,cep telefonuma cagri birakti,ve hemen ardindan mesaj gönderdi:
- Icimden sana cagri birakmak geldi :)

Bende bu mesaj'dan sonra ona cagri biraktim.
Tekrar bir mesaj yazdi ve dedi ki :
- Demek seninde icinden cagri birakmak geldi,seviyorsun beni degil mi ?

Bende hemen cevap yazdim :
- Hmmm, bilmem seviyor muyum ?
Seviyorum galiba :)

Ve cevabimi hemen aldim mesaj ile :
- Bende seviyorum...

Havalara uctum...
O gün zaten sinemaya gideriz diye anlasmistik.
Sinemaya gittigimde,sinemanin kapisinda bekliyordu,yanina gittim...
Ikimizde tam 10 dakika kapinin önünde durduk ve tek kelime bile etmedik.
Sonra birden elimi tuttu,hadi filmi kacirmayalim dedi...
Bir yil bu böyle sürdü.Evlenme teklifi bile etmisti.

Peki ya sonra ?

Erkek arkadasim benden ayrildi sonra,sebebide aile babasi olmazmis,hazira alismis,ev gecindiremezmis,evde onu bekleyen biri karisi olunca istedigi kadar gezemezmis,hayatindan engller olurmus falan filan.
Bende o an sustum tamam ayrilalim dedim.Ama ben ne yaptim ?
Agladim,agladim,agladim...
Odama kapattim kendimi,yemek yemedim 52 kilo 47 kiloya kadar düstüm.
Aglamaktan gözlerim artik resmen kirmiziya dönüsmüstü,hatta annem beni bir psikologa bile göndermek istemisti,ben reddettim,cünkü bir psikologa gitmeyi kendime yakistiramadim.
Bir gün attim kendimi disariya bindim arabama,actim duygusal müzikleri,öyle bos bos sürdüm 1-2 saat.Sonra ona gittim,zile bastim asagiya in konusalim dedim.
Indi asagiya yüzüme bile bakmadi,evet ne istiyorsun dedi.
Bende neden böyle yapiyorsun,neden ayrildinki benden,ben sana gel hemen evlenelim demedimki...Yasim 19 beklerdik bi kac sene daha...
Oda asil sebeb evlilikten kacmam degil,aslinda oda var ama asil sebeb,senden süpheleniyorum,bana yalanlar söylüyorsun gibime geliyor,sana karsi olan sevgim azaldi dedi.
Asla yalan söylemedim dedim,örnek ver dedim,ne zaman yalan söyledim ben sana dedim.
Ya suan hatirlamiyorum,ya ne bicim kizsin laftan anla artik istenmiyorsun dedi.
Ve birden alay etmeye basladi.
Ya sen ne psikopat bir kizsin,yapistin birakmiyorsun.
Ben türküm sende kürtsün,farkli milletlerdeniz seninle olmam.
Maymun soyundan gelen bir kürtsün size güvenilmez,sirtimdan vurursun beni dedi.
Bende ya sen en basta benim kürt oldugumu bilmiyormuydun,hem benim daha dogru dürüst kürtce konusma yetenegim bile yok.Biliyorsun öyle terör mevzulariylada alakam yok.Neden irkim ile alay ediyorsun ?
Bana demezmi ya sen kürt degilmisin,her kürdün icinde vatan hainligi vardir,sizin kaniniza islemis,sendede vardir icinde dedi.
Hani sen kürtlere karsi degildin dedim.
Evet karsi degildim,seni tanidiktan sonra fikrim degisti dedi.
Ne kötülügümü gördün de fikrin degisti dedim ?
Offf ne yarim akilli kizsin uzaklas benden dedi.
Uzaklastim,ama aptal gibi onu hala bekliyorum,milletimle soyumla alay eden bir kisiyi,bana maymun soyundan geliyorsun diyen bir kisiyi hala unutamiyorum,onu istiyorum :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnmmmmm cok uzuldum cok yazacak bırsey bıle bulamadım ınsallah en kısa zamanda unutursun yazmak kolay ama baska caren yok

cnmmmmm cok uzuldum cok yazacak bırsey bıle bulamadım ınsallah en kısa zamanda unutursun yazmak kolay ama baska caren yok

canim sagol evet yazmak cok kolay,ama yasamasi bir o kadar güc,bir senemi gecirdigim kisi,sonunda irkimla alay ederek benden vazgecti...

bence bu da 3. bahanesi olmuş.. bakmış ilk ikisi işe yaramadı...zor tabii ama kabullensen iyi olur. meselenin senin etnik kökenin olduğunu sanmıyorum. üzgünüm ama seninle birlikte olmak istemiyor besbelli. vakit kaybetme onunla. çok acıyor biliyorum, ama emin ol geçecek, henüz çoook gençsin..yerimsenibenturkbayragi

bence bu da 3. bahanesi olmuş.. bakmış ilk ikisi işe yaramadı...zor tabii ama kabullensen iyi olur. meselenin senin etnik kökenin olduğunu sanmıyorum. üzgünüm ama seninle birlikte olmak istemiyor besbelli. vakit kaybetme onunla. çok acıyor biliyorum, ama emin ol geçecek, henüz çoook gençsin..yerimsenibenturkbayragi

evet ama oda herseyin farkinda benim öyle bir kürt olmadigimin farkinda,bu güne kadar hic bir kötülügümü görmedi,ayrilma sebebi diye insan hic bir insanin milletine söz söylermi,bende vatan haini biri olsam icim yanmaz ama öyle biri degilim turkbayragi

of bu erkeklerı anlamak ıcın ne yapmak lazım bılemıyorum cnm erkekler cıdden cok garıpler benımde bole olduuu evlılıyım ılıskım adam tuturdu evlılık ıstemıyorum yok aılem ıstemıyor yok sole yok bole sımdı 9 aylık evlıyız sımdı benden bebek ıstıyor dusun

sen sen ol bır erkek ıcın uzme kendını sen kıymetlısın yasın kucuk unut gez dolas kafanı dagıt boyle dusunmekle olmaz kendını sev

cnm o 27 yasına gelmıs daha adam olamamıs kusura bakma ama durduk yerde boyle bırsey yapana baska bırsey denmez hemde sana hem ılk sevıyorum dıyo evlılık bıle teklıf edıo ondan sonra sen boylesın soylesın fılan dıo acaba yakın ortak bır arkadasın onu yalan dolan seylerle doldurmasın

Ben de çok üzüldüm, ne yazacagımı da bilemedim. ılk başlarda ne güzel bir aşk hikayesi diye okurken, sonlarına doğru durumun ne kadar ağır ve üzücü oldugunu gördüm maalesef. Çok çirkin, etnik kökenine göre insanları degerlendirmek çok vicdansızca ama arkadasınız bunu size bahane olarak sunmuş, başka bahanelerde sunmuş ama etkili olmayınca bunu kullanmış kendi aklınca. Çok çok yanlış söyledikleri ama maalesef ayrılırken bile hangi üslüpta ayrılmasını bilmeyecek kadar olgunlaşmamış biriymiş. Degmez diyecegim üzülmeye ama şimdi çok canınızı yakıyor, anlıyorum ama zamanla böyle sizi asılında hiç sevmeyen birine , hakettiği yere koyacak ve unutup, mutlu olacaksınızdır. Henüz çok gençsiniz, dogru insan sizi bulacaktır...

yaaa işte güzelim sen takılma onun bu lafına. önce ben sana layık değilim demeye getirmiş naniknanik sonra yalancısın demiş. ne yalanı mı gördün diye sorup cevap veremeyince bunu uydurmuş. takılma yani benim kürt olmama laf söyledi falan diye. o dakika bulamamış başka birşey. işin özü tatlım, sen önüne bak.. değmez inan ki..:1hug:

cnm o 27 yasına gelmıs daha adam olamamıs kusura bakma ama durduk yerde boyle bırsey yapana baska bırsey denmez hemde sana hem ılk sevıyorum dıyo evlılık bıle teklıf edıo ondan sonra sen boylesın soylesın fılan dıo acaba yakın ortak bır arkadasın onu yalan dolan seylerle doldurmasın

canim bilmiyorum,bende anlamadim o en basta türk olmadigi biliyordu,ama benimde farkli oldugumu biliyordu hatta benimle hep övünürdü düsüncelerim yüzünden,öyle terörü lanetlerdim,kücümserdim...sonra böyle bir durum ile karsilastim,biliyorum belki dedigin gibi biri onu doldurusa getirmistir,ama cevrem beni tanir öyle biri olmadigimi herkes bilir,kim böyle birseyi neden yapsin ki

yaaa işte güzelim sen takılma onun bu lafına. önce ben sana layık değilim demeye getirmiş naniknanik sonra yalancısın demiş. ne yalanı mı gördün diye sorup cevap veremeyince bunu uydurmuş. takılma yani benim kürt olmama laf söyledi falan diye. o dakika bulamamış başka birşey. işin özü tatlım, sen önüne bak.. değmez inan ki..:1hug:

son cumlesıne kadar katılıyorum arkadasa

bencede DEGMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ kaydirigubbakcemile5

Ben de çok üzüldüm, ne yazacagımı da bilemedim. İlk başlarda ne güzel bir aşk hikayesi diye okurken, sonlarına doğru durumun ne kadar ağır ve üzücü oldugunu gördüm maalesef. Çok çirkin, etnik kökenine göre insanları degerlendirmek çok vicdansızca ama arkadasınız bunu size bahane olarak sunmuş, başka bahanelerde sunmuş ama etkili olmayınca bunu kullanmış kendi aklınca. Çok çok yanlış söyledikleri ama maalesef ayrılırken bile hangi üslüpta ayrılmasını bilmeyecek kadar olgunlaşmamış biriymiş. Degmez diyecegim üzülmeye ama şimdi çok canınızı yakıyor, anlıyorum ama zamanla böyle sizi asılında hiç sevmeyen birine , hakettiği yere koyacak ve unutup, mutlu olacaksınızdır. Henüz çok gençsiniz, dogru insan sizi bulacaktır...
sagol canim,cok güzel yazmissin,evet baslard cok güzel baslamisti hikaye,askimizi itiraf etmemiz cok güzeldi.Sonra böylr bir duruml karsilastim asla ummazdim ondan,ama nedense ben sanki onu hic unutamayacakmisim,hic asik olamayacakmisim gibi geliyor,düsünün ben 19 yasinda o ise 27.Neden bu kadar cocukca bir davranista bulundu...

kuzuuuuum bak biliyorum birileri doldurdu falan diye düşünmek nispeten rahatlatır. ama seven birini hiçbirşey, hiçkimse durduramaz. kaldı ki koskoca adam bu. ben de senin yaşlarında bir daha asla kimseyi sevemeyeceğimi düşündüğüm, hüsranla biten gönül maceraları yaşadım. şimdi evliyim ve hepsine gülüp geçiyorum. bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenmek isterim. sen de o doğru kişiyi bulacaksın. bu yaşadıkların da sana tecrübe kazandırıyor..

canim bilmiyorum,bende anlamadim o en basta türk olmadigi biliyordu,ama benimde farkli oldugumu biliyordu hatta benimle hep övünürdü düsüncelerim yüzünden,öyle terörü lanetlerdim,kücümserdim...sonra böyle bir durum ile karsilastim,biliyorum belki dedigin gibi biri onu doldurusa getirmistir,ama cevrem beni tanir öyle biri olmadigimi herkes bilir,kim böyle birseyi neden yapsin ki

sekerım kımseye guvenme yakın ortak arkadaslarınızdan sızı kıskananlar olabılır annesı babası olabılır hatta bak sana bır ornek verıyım cnm basımdan gecen

ben esımle 5 sene flort ettık bır gun benı babaannesıyle tanıstırdı hersey guzeldı bunlar kayınvalıdem olacak kısıyle oyun etmısler ylz hıc begenmedım gıbı davran belkı erdem sogur ıstemez dusun ya ben gıttıkden sonra bılrıkte yok ylz sole yok ylz bole demeye baslamıslar esımle ayrıldık bu yuzden sevgılıyken cok sacma aama oldu sonra kuzenı bu yalanı yakalamıs esıme demıstı esım geldı ozur dıledı barıstık sonrada evlendık ay sımdı dusunuyorumda ne sacmaydı ya

varmı ole ortak arkadasınız

kuzuuuuum bak biliyorum birileri doldurdu falan diye düşünmek nispeten rahatlatır. Ama seven birini hiçbirşey, hiçkimse durduramaz. Kaldı ki koskoca adam bu. Ben de senin yaşlarında bir daha asla kimseyi sevemeyeceğimi düşündüğüm, hüsranla biten gönül maceraları yaşadım. şimdi evliyim ve hepsine gülüp geçiyorum. Bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenmek isterim. Sen de o doğru kişiyi bulacaksın. Bu yaşadıkların da sana tecrübe kazandırıyor..

ya ben gene bu arkadasın son cumlesıne katılıyorum gercekdende oyle bende cok yanlıslar yaptım sevmemem gereken kısılerı sevdım sımdı evlıyım arkadasın dedıgı gıbı gene gelsem gene kocamla evlenmek ısterdım

sekerım kımseye guvenme yakın ortak arkadaslarınızdan sızı kıskananlar olabılır annesı babası olabılır hatta bak sana bır ornek verıyım cnm basımdan gecen

ben esımle 5 sene flort ettık bır gun benı babaannesıyle tanıstırdı hersey guzeldı bunlar kayınvalıdem olacak kısıyle oyun etmısler ylz hıc begenmedım gıbı davran belkı erdem sogur ıstemez dusun ya ben gıttıkden sonra bılrıkte yok ylz sole yok ylz bole demeye baslamıslar esımle ayrıldık bu yuzden sevgılıyken cok sacma aama oldu sonra kuzenı bu yalanı yakalamıs esıme demıstı esım geldı ozur dıledı barıstık sonrada evlendık ay sımdı dusunuyorumda ne sacmaydı ya

varmı ole ortak arkadasınız

Ortak arkadaslar cok,zaten bir arkadasimizin araciligi ile tanistik biz.

Ask ınsanı olgunlastırıyor bıraz canın acıyacak bıraz ıcıne kapanacakın sonra bır bakacaksın kı unutmussun yenı bır askın var ancak o zaman ahhhhh ne aptalmısım bole bır adam ıcın uzuldum dıyeceksın zaman herseyın ılacı cnm dogru ınsanı bole bole bulacaksın emın ol

ya ben gene bu arkadasın son cumlesıne katılıyorum gercekdende oyle bende cok yanlıslar yaptım sevmemem gereken kısılerı sevdım sımdı evlıyım arkadasın dedıgı gıbı gene gelsem gene kocamla evlenmek ısterdım

evet ama biz şimdi ona ne söylesek boş.... yaşayarak çğrenmek zorunda.. biz de öyle yapmadık mı? şakkıdı

Ortak arkadaslar cok,zaten bir arkadasimizin araciligi ile tanistik biz.

SEN BUNU DUSUN BENCE BENIM DEDIGIM GIBI BIRSEY OLABILIR CNM CUNKU DURDUK YERDE BOYLE DEGISMESININ NEDENI NE OLABILIR KI :olmaz:

O AYRILIKDAN SONRA ORTAK ARKADASLARINLA HIC SOHBET ETTININ MI BU DURUM KONUSULDUMU

evet ama biz şimdi ona ne söylesek boş.... yaşayarak çğrenmek zorunda.. biz de öyle yapmadık mı? şakkıdı

YANI INSAN ZATEN HEMEN DOGRU ASKI DOGRU KISIYI BULMUYOR KI OOOOOOO ILK ASKIM DUSUNUN JIGOLA CIKTI HEMDE DELI GIBI ASIKKEN OGRENDIM YAAAAAAA :bbo:

Back