Z
Zeyno90
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Zeyno90
Hikayem cok güzel basladi ve cok kötü bitti ...
Bir sene önce tanismistik,her zaman arardi bir yerlere davet ederdi.
Ama adi konulmamisti,yani ben ondan hoslaniyordum oda benden,ikimizde belli ediyorduk,ama bi türlü söylemeye cesaret edemiyorduk.
Bu böyle bir ay sürmüstü,artik ümidimi kesmistim,sanirim sadece dost olmak istiyor benimle diye düsünmüstüm.Neredeyse bütün günümü onunla geciriyordum,ama iki kanka gibiydik.
Bir gün,cep telefonuma cagri birakti,ve hemen ardindan mesaj gönderdi:
- Icimden sana cagri birakmak geldi :)
Bende bu mesaj'dan sonra ona cagri biraktim.
Tekrar bir mesaj yazdi ve dedi ki :
- Demek seninde icinden cagri birakmak geldi,seviyorsun beni degil mi ?
Bende hemen cevap yazdim :
- Hmmm, bilmem seviyor muyum ?
Seviyorum galiba :)
Ve cevabimi hemen aldim mesaj ile :
- Bende seviyorum...
Havalara uctum...
O gün zaten sinemaya gideriz diye anlasmistik.
Sinemaya gittigimde,sinemanin kapisinda bekliyordu,yanina gittim...
Ikimizde tam 10 dakika kapinin önünde durduk ve tek kelime bile etmedik.
Sonra birden elimi tuttu,hadi filmi kacirmayalim dedi...
Bir yil bu böyle sürdü.Evlenme teklifi bile etmisti.
Peki ya sonra ?
Erkek arkadasim benden ayrildi sonra,sebebide aile babasi olmazmis,hazira alismis,ev gecindiremezmis,evde onu bekleyen biri karisi olunca istedigi kadar gezemezmis,hayatindan engller olurmus falan filan.
Bende o an sustum tamam ayrilalim dedim.Ama ben ne yaptim ?
Agladim,agladim,agladim...
Odama kapattim kendimi,yemek yemedim 52 kilo 47 kiloya kadar düstüm.
Aglamaktan gözlerim artik resmen kirmiziya dönüsmüstü,hatta annem beni bir psikologa bile göndermek istemisti,ben reddettim,cünkü bir psikologa gitmeyi kendime yakistiramadim.
Bir gün attim kendimi disariya bindim arabama,actim duygusal müzikleri,öyle bos bos sürdüm 1-2 saat.Sonra ona gittim,zile bastim asagiya in konusalim dedim.
Indi asagiya yüzüme bile bakmadi,evet ne istiyorsun dedi.
Bende neden böyle yapiyorsun,neden ayrildinki benden,ben sana gel hemen evlenelim demedimki...Yasim 19 beklerdik bi kac sene daha...
Oda asil sebeb evlilikten kacmam degil,aslinda oda var ama asil sebeb,senden süpheleniyorum,bana yalanlar söylüyorsun gibime geliyor,sana karsi olan sevgim azaldi dedi.
Asla yalan söylemedim dedim,örnek ver dedim,ne zaman yalan söyledim ben sana dedim.
Ya suan hatirlamiyorum,ya ne bicim kizsin laftan anla artik istenmiyorsun dedi.
Ve birden alay etmeye basladi.
Ya sen ne psikopat bir kizsin,yapistin birakmiyorsun.
Ben türküm sende kürtsün,farkli milletlerdeniz seninle olmam.
Maymun soyundan gelen bir kürtsün size güvenilmez,sirtimdan vurursun beni dedi.
Bende ya sen en basta benim kürt oldugumu bilmiyormuydun,hem benim daha dogru dürüst kürtce konusma yetenegim bile yok.Biliyorsun öyle terör mevzulariylada alakam yok.Neden irkim ile alay ediyorsun ?
Bana demezmi ya sen kürt degilmisin,her kürdün icinde vatan hainligi vardir,sizin kaniniza islemis,sendede vardir icinde dedi.
Hani sen kürtlere karsi degildin dedim.
Evet karsi degildim,seni tanidiktan sonra fikrim degisti dedi.
Ne kötülügümü gördün de fikrin degisti dedim ?
Offf ne yarim akilli kizsin uzaklas benden dedi.
Uzaklastim,ama aptal gibi onu hala bekliyorum,milletimle soyumla alay eden bir kisiyi,bana maymun soyundan geliyorsun diyen bir kisiyi hala unutamiyorum,onu istiyorum :çok üzgünüm:
Bir sene önce tanismistik,her zaman arardi bir yerlere davet ederdi.
Ama adi konulmamisti,yani ben ondan hoslaniyordum oda benden,ikimizde belli ediyorduk,ama bi türlü söylemeye cesaret edemiyorduk.
Bu böyle bir ay sürmüstü,artik ümidimi kesmistim,sanirim sadece dost olmak istiyor benimle diye düsünmüstüm.Neredeyse bütün günümü onunla geciriyordum,ama iki kanka gibiydik.
Bir gün,cep telefonuma cagri birakti,ve hemen ardindan mesaj gönderdi:
- Icimden sana cagri birakmak geldi :)
Bende bu mesaj'dan sonra ona cagri biraktim.
Tekrar bir mesaj yazdi ve dedi ki :
- Demek seninde icinden cagri birakmak geldi,seviyorsun beni degil mi ?
Bende hemen cevap yazdim :
- Hmmm, bilmem seviyor muyum ?
Seviyorum galiba :)
Ve cevabimi hemen aldim mesaj ile :
- Bende seviyorum...
Havalara uctum...
O gün zaten sinemaya gideriz diye anlasmistik.
Sinemaya gittigimde,sinemanin kapisinda bekliyordu,yanina gittim...
Ikimizde tam 10 dakika kapinin önünde durduk ve tek kelime bile etmedik.
Sonra birden elimi tuttu,hadi filmi kacirmayalim dedi...
Bir yil bu böyle sürdü.Evlenme teklifi bile etmisti.
Peki ya sonra ?
Erkek arkadasim benden ayrildi sonra,sebebide aile babasi olmazmis,hazira alismis,ev gecindiremezmis,evde onu bekleyen biri karisi olunca istedigi kadar gezemezmis,hayatindan engller olurmus falan filan.
Bende o an sustum tamam ayrilalim dedim.Ama ben ne yaptim ?
Agladim,agladim,agladim...
Odama kapattim kendimi,yemek yemedim 52 kilo 47 kiloya kadar düstüm.
Aglamaktan gözlerim artik resmen kirmiziya dönüsmüstü,hatta annem beni bir psikologa bile göndermek istemisti,ben reddettim,cünkü bir psikologa gitmeyi kendime yakistiramadim.
Bir gün attim kendimi disariya bindim arabama,actim duygusal müzikleri,öyle bos bos sürdüm 1-2 saat.Sonra ona gittim,zile bastim asagiya in konusalim dedim.
Indi asagiya yüzüme bile bakmadi,evet ne istiyorsun dedi.
Bende neden böyle yapiyorsun,neden ayrildinki benden,ben sana gel hemen evlenelim demedimki...Yasim 19 beklerdik bi kac sene daha...
Oda asil sebeb evlilikten kacmam degil,aslinda oda var ama asil sebeb,senden süpheleniyorum,bana yalanlar söylüyorsun gibime geliyor,sana karsi olan sevgim azaldi dedi.
Asla yalan söylemedim dedim,örnek ver dedim,ne zaman yalan söyledim ben sana dedim.
Ya suan hatirlamiyorum,ya ne bicim kizsin laftan anla artik istenmiyorsun dedi.
Ve birden alay etmeye basladi.
Ya sen ne psikopat bir kizsin,yapistin birakmiyorsun.
Ben türküm sende kürtsün,farkli milletlerdeniz seninle olmam.
Maymun soyundan gelen bir kürtsün size güvenilmez,sirtimdan vurursun beni dedi.
Bende ya sen en basta benim kürt oldugumu bilmiyormuydun,hem benim daha dogru dürüst kürtce konusma yetenegim bile yok.Biliyorsun öyle terör mevzulariylada alakam yok.Neden irkim ile alay ediyorsun ?
Bana demezmi ya sen kürt degilmisin,her kürdün icinde vatan hainligi vardir,sizin kaniniza islemis,sendede vardir icinde dedi.
Hani sen kürtlere karsi degildin dedim.
Evet karsi degildim,seni tanidiktan sonra fikrim degisti dedi.
Ne kötülügümü gördün de fikrin degisti dedim ?
Offf ne yarim akilli kizsin uzaklas benden dedi.
Uzaklastim,ama aptal gibi onu hala bekliyorum,milletimle soyumla alay eden bir kisiyi,bana maymun soyundan geliyorsun diyen bir kisiyi hala unutamiyorum,onu istiyorum :çok üzgünüm:
Son düzenleyen: Moderatör: