- 29 Aralık 2007
- 1.579
- 6
- 41
-
- Konu Sahibi karabiberim
a.s.arkadaşlar inşallah herşey gönlünüzce olur.dilerim tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.sabır işi birazda..benimde yaklaşık 3yıl olmadı.ilk aşılamamda hamile kaldım.4aylık şuan ikiz bekliyorumsizede nasip olsun bu güzel duygu:teytey:a.s.
aaa kendim gibi birilerini bulmak bana ii gelecek,benim de herşeyim normal fakat olmuyo vew ben hemen tedaviye başaldım.5 ay klomen tedavi gördüm ama olmadı malesef,şimdi puregon denen bi ilaca başladım.Eğer hala boş boş bekliosanız biran önce tedaviye başlayın,çünkü biz ömrümüz boyunca korunmadan yaşayabilenlerdenizzz...Yani çabasız hamile kalmamız biraz zor ...
arkadaşlar bende 8 aydır uğraşıyorum bebek için, 2 yıl kadar doğ.kont.hapı kullandım bırakalı 8 ay oldu işte son iki aydır adetim de düzensizleşti. En son nisan 6 da adet gördüm.yani 20 gün gecikti ve ben hala adet görmedim.cuma günü hamilemiyim diye dr.gittim ama değilmişim malesefsenağlama... Bana duphaston diye bir ilaç verdi. 10 gün kullan adet görünce hormon testi yapalım dedi ve başkada bişey söylemedi.bu ilaç hakkında ve hormon testi hakkında bilgisi olan paylaşsın n' olur!!!! hormon testi nasıl yapılıyor ve bu ilaç ne işe yarıyor arkadaşlar
arkadaşler aranızda progestan kullanan var mı???benim yumurtalarım gayet iii olduğu halde(dr öyle söyledi) bunu verdi yumurta sayısını arttırıyormuş bilgisi olan var mı????
cnm ya bn hangi dktr gitsem yapcak bişe yok herşey normal io e peki size bu ilaçları niye veriolar.bnm bildm bu ilaçlar yumurtaları yeterli olgunluga getirmek için ama bnm yumurtam kendi büyüyo sizinkilerde kendi büyümüyomu kafam karıştıCADIARZU