• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Teşekkür ederim canım, ben hırslı bir insanım ama şu sürede şu kiloyu vereyim demedim hem sağlıklı kalayım hem de ideal kiloda olayım dedim :KK76: yaptığım uygulama da kısa sürede sonuç verdi :sampiyon: seni de tebrik ederim, muhafaza etmeye bak kilonu çok güzel :KK5:
şuan halen spor ve diyete devam hatta size resimleri de atabilirim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

şuan halen spor ve diyete devam hatta size resimleri de atabilirim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Tabii memnun oluruz canım bizim kızlar da başladığımızdan beri kilo verdi :sampiyon: uygulaman bizimkinden pek farklı değil, kızlarada moral olur:KK71:msj haznesinin üzerinde simgeler var orada fotoğraf ikonuna tıklayarak yapabilirsin

Bende de haşimato var 25 mg kullanıyorum canım, kullanmazsanız kilo alırsın dikkat etmen gerek
haşimato normal testlerde çıkmadı başka ne testine baktı dr bilmiyorum.yoksa benim tsh t4,t3 normal çıkar arada t4 dalgalanırdı.spor yapınca 60 kg idim aah aah

cnm onu bilmiyorum ben benimki normal troid ( geç çalışması ) .düzenli ilaç içtiğimde zaten düşüyor ve kilo vermeye yaRdımcı oluyor.iştah durumum benim çok açılmadı.benim kilo alma nedenimin en başında troidimin geç çalışması ilaç kullandığım halde (eğer bu düşük dozsa) yeterli gelmiyor ve kilo alıyorum aldığım gibi vermeside zor oluyor.fakat ben hep kilolu biriydim bebekliğimden bu yana bu kilomu sadece troidle alakası yok.düzensiz yemek düzensiz uyku kısacası düzensiz yaşam tarzı bide üstüne troid oldum fıçı gibi :KK70:
ilaçları ömür boyu mu kullan dedi dr?zayıflasan bırakmayı düşünüyormusun?benimde öyle diyet yapmayı beceremeyen bir annenin kızıyım.

haşimato normal testlerde çıkmadı başka ne testine baktı dr bilmiyorum.yoksa benim tsh t4,t3 normal çıkar arada t4 dalgalanırdı.spor yapınca 60 kg idim aah aah
Benden parça bile almışlardı, troit ömür boyu kullanılıyor da troit 40 kiloyken de oluyor 120 kiloyken de maalesef Canım, ilacı kullanmazsan vücudun bütün işlevleri sekteye uğruyor, kilo artışı, aşırı unutkanlık hafıza kaybına kadar yolu var, guatra dönebilir, nodül oluşabilir, cildinde pul pul dökülme, saç dökülmesi halsizlik yorgunluk uyku hali olur ,bi de bunun hızlı çalışanı var onlarda bir inek yeseler gr kilo almıyorlar

Benden parça bile almışlardı, troit ömür boyu kullanılıyor da troit 40 kiloyken de oluyor 120 kiloyken de maalesef Canım, ilacı kullanmazsan vücudun bütün işlevleri sekteye uğruyor, kilo artışı, aşırı unutkanlık hafıza kaybına kadar yolu var, guatra dönebilir, nodül oluşabilir, cildinde pul pul dökülme, saç dökülmesi halsizlik yorgunluk uyku hali olur ,bi de bunun hızlı çalışanı var onlarda bir inek yeseler gr kilo almıyorlar
bizde mutfağın kapısının önünden geçsek 5 kg alıyoruz. :D ilacı bırakmayıp kontrole gitmek lazım devlet ileri derece olmadan hastalık yerine koymadığı için bırakılan ilaçla yine kısır döngü.

fulin.jpg

ilaçları ömür boyu mu kullan dedi dr?zayıflasan bırakmayı düşünüyormusun?benimde öyle diyet yapmayı beceremeyen bir annenin kızıyım.
cnm zayıflarsam hormonlarım düzene girerse bilmiyorum buna doktor karar vericek.çoğu troid hastası ömür boyu ilaç kullanır zaten.

merhaba arkadaşlar cuma gününden beri gelemedim.. maalesef bi kaç kaçamak oldu ama telafi edilecek inş .. diyetime başladığım gün regl olmama rağmen bir hafta sonunda pazartesi sabahı tartıda -1500 görmek çok mutlu etti :KK25:
arada bende kaçamak yapıyorum cnm çaktırma:D

Back