şuan halen spor ve diyete devam hatta size resimleri de atabilirim ama nasıl yapacağımı bilmiyorumTeşekkür ederim canım, ben hırslı bir insanım ama şu sürede şu kiloyu vereyim demedim hem sağlıklı kalayım hem de ideal kiloda olayım dedim yaptığım uygulama da kısa sürede sonuç verdi seni de tebrik ederim, muhafaza etmeye bak kilonu çok güzel
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim
- Konu Sahibi Bisquits
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2015
- 1.672
- 2.756
- 53
Tabii memnun oluruz canım bizim kızlar da başladığımızdan beri kilo verdi uygulaman bizimkinden pek farklı değil, kızlarada moral olurmsj haznesinin üzerinde simgeler var orada fotoğraf ikonuna tıklayarak yapabilirsinşuan halen spor ve diyete devam hatta size resimleri de atabilirim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
- 31 Ekim 2015
- 1.672
- 2.756
- 53
Bence insan istedikten sonra daha fazlasını başarabilir, böyle bir kodlamayı ben kabul etmiyorum canımcımarkadaşlar kendinize uzun vadede küçük hedefler koyun
bulamadım resim atma yerini canımTabii memnun oluruz canım bizim kızlar da başladığımızdan beri kilo verdi uygulaman bizimkinden pek farklı değil, kızlarada moral olurmsj haznesinin üzerinde simgeler var orada fotoğraf ikonuna tıklayarak yapabilirsin
haşimato normal testlerde çıkmadı başka ne testine baktı dr bilmiyorum.yoksa benim tsh t4,t3 normal çıkar arada t4 dalgalanırdı.spor yapınca 60 kg idim aah aahBende de haşimato var 25 mg kullanıyorum canım, kullanmazsanız kilo alırsın dikkat etmen gerek
ilaçları ömür boyu mu kullan dedi dr?zayıflasan bırakmayı düşünüyormusun?benimde öyle diyet yapmayı beceremeyen bir annenin kızıyım.cnm onu bilmiyorum ben benimki normal troid ( geç çalışması ) .düzenli ilaç içtiğimde zaten düşüyor ve kilo vermeye yaRdımcı oluyor.iştah durumum benim çok açılmadı.benim kilo alma nedenimin en başında troidimin geç çalışması ilaç kullandığım halde (eğer bu düşük dozsa) yeterli gelmiyor ve kilo alıyorum aldığım gibi vermeside zor oluyor.fakat ben hep kilolu biriydim bebekliğimden bu yana bu kilomu sadece troidle alakası yok.düzensiz yemek düzensiz uyku kısacası düzensiz yaşam tarzı bide üstüne troid oldum fıçı gibi
- 31 Ekim 2015
- 1.672
- 2.756
- 53
Benden parça bile almışlardı, troit ömür boyu kullanılıyor da troit 40 kiloyken de oluyor 120 kiloyken de maalesef Canım, ilacı kullanmazsan vücudun bütün işlevleri sekteye uğruyor, kilo artışı, aşırı unutkanlık hafıza kaybına kadar yolu var, guatra dönebilir, nodül oluşabilir, cildinde pul pul dökülme, saç dökülmesi halsizlik yorgunluk uyku hali olur ,bi de bunun hızlı çalışanı var onlarda bir inek yeseler gr kilo almıyorlarhaşimato normal testlerde çıkmadı başka ne testine baktı dr bilmiyorum.yoksa benim tsh t4,t3 normal çıkar arada t4 dalgalanırdı.spor yapınca 60 kg idim aah aah
- 31 Ekim 2015
- 1.672
- 2.756
- 53
Canım msj haznesinin sol alt köşesinde dosya yükle var oraya tıkla ordan klasörlerin çıkar yükleyebilirsinbulamadım resim atma yerini canım
bizde mutfağın kapısının önünden geçsek 5 kg alıyoruz. ilacı bırakmayıp kontrole gitmek lazım devlet ileri derece olmadan hastalık yerine koymadığı için bırakılan ilaçla yine kısır döngü.Benden parça bile almışlardı, troit ömür boyu kullanılıyor da troit 40 kiloyken de oluyor 120 kiloyken de maalesef Canım, ilacı kullanmazsan vücudun bütün işlevleri sekteye uğruyor, kilo artışı, aşırı unutkanlık hafıza kaybına kadar yolu var, guatra dönebilir, nodül oluşabilir, cildinde pul pul dökülme, saç dökülmesi halsizlik yorgunluk uyku hali olur ,bi de bunun hızlı çalışanı var onlarda bir inek yeseler gr kilo almıyorlar
- 17 Ağustos 2016
- 14
- 25
- 8
şuan 65 kg en sonki resimden 3 kg eksik halim
- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
cnm zayıflarsam hormonlarım düzene girerse bilmiyorum buna doktor karar vericek.çoğu troid hastası ömür boyu ilaç kullanır zaten.ilaçları ömür boyu mu kullan dedi dr?zayıflasan bırakmayı düşünüyormusun?benimde öyle diyet yapmayı beceremeyen bir annenin kızıyım.
- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
muhteşem bir değişim gerçekten harikasınız.
- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
arada bende kaçamak yapıyorum cnm çaktırmamerhaba arkadaşlar cuma gününden beri gelemedim.. maalesef bi kaç kaçamak oldu ama telafi edilecek inş .. diyetime başladığım gün regl olmama rağmen bir hafta sonunda pazartesi sabahı tartıda -1500 görmek çok mutlu etti