• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

merhaba kızlar birkaç gündür yazmıyorum çünkü hala 66.9 um duraklama sürecindeyim sanırım ...
olsun moralimiz motivasyonumuz yerinde..
dualara devam iç huzur,motivasyon önemli :KK66:
kpss16 cığım duraklamada ne yapalım ki aşağı doğru kayıversin ibrecik :-)
canım benim nasılsın :KK54: istersen iki üç günlük ayran detoksu yap :sampiyon:

canım ne güzel bilgiler bunlar harikasın :KK5:
:KK15: sizler için bütün bilgilerimi döküyorum topike beybi :KK19:
Kızlar 20 dk hızlı tempolu yürüyüş ve spor aletlerinde hareket yaptım su ,duş yaptım bi 500 gr gitmiştir kuş gibiyim:spor::KK55:

Üniversiteye gittim, gayet çıtı pıtı bir şekilde :KK49: seneler geçti.. üniversite bitti, bi geldim tartı beni tartamaz olmuştu :KK48: 76.700 olmuştum :KK34: boyum 1.70 ..
Kıyafetler hiç istediğim gibi durmuyor, kız arkadaşlarımın şişko temalı esprilerinin malzemesi olmuşum :KK70: erkek arkadaşlarım tertip diyo felan:işsiz: depreştim tabi; biraz bunalım :mad: sonra bi kalktım saç baş birbirine karışmış ooovvv:skandal:
Dedim ki ayağa kalk kızım! Artık bi seçim yapmalısın! Ya kendini olduğun gibi kabul edip mutlu olacaksın ya da mutlu olduğun kiloya geleceksin!!
Tema: MUTLULUK
SAKIN midenize tüp taktırmayın :sinirli:
Bu irade işi! Önce kendimi ikna ettim: çılgın gibi yemenin ne anlamı var ' dedim.mesela pasta için, dedim ki; ilk defa mı pasta görüyorsun, şuan koskoca bir dilim yemezsen bir daha yiyemeyecek misin, bu son hakkın mı, daha once de yedin daha sonra da yiyeceksin. Hem ne o öyle kıtlıktan çıkmış gibi :KK70: kendine yakışanı bil! Dedim! Kafi miktarda ye hem nefsin sana küsmesin hem abartma.
Spora basladım eşzamanlı. Önce tombak tombak yürüdüm bantta, sonra koşmaya başladım. Annem yemek yemezsem canımı okur :KK72: o dev gibi tabaklar indi birer porsiyona, sadece miktarı azaltın ve deyin ki 'ŞİŞTİM':KK66: mideniz garibim inanıyor, ısrar edin ayy valla şiştim :KK70:
Hergün en az 3 litre su içtim. Haftanın 5 günü 1 saat spor yaptım porsiyonları azalttım herşeyden yedim ÇÜNKÜ KENDİNİZİ MAHRUM ETTİĞİNİZ HERŞEY SİZİN ZAYIF BİR ANINIZDA SONRADAN SİZİ ESİR ALIYOR!
70-75 gün sonra tartı bana gülücük atıyordu :KK200::KK73::KK76: 56.200 :sampiyon: konuyla ilgilen olursa, merak eden, nasıl muhafaza ettiğimi de söylerim
Ve ben çikolata delisiyim bide :cool:
Motivasyonun çok güzel gerçekten

Kizlaaarrr hic sesiniz cikmiyor neler yedinz neler yaptiniz bugun. :KK28: Ben aksami hafif gecirdim corba ictim sonrada 1 bucuk saat gobek attim :KK33::KK73:simdide yesil cayimi iciyorum gelin beraber icelim:rapci::KK36:

Hoş geldin canım;) ben de yarın önce hastaneye gidecegim :hasta:sonra ev temizliği :temizlik:sonra biraz spor yapacağım :KK49::spor:

Slm kızlar :KK24: Beni de aranıza alın beni de:KK19: iki gündür ancak okuyabildim yazdıklarınızı, ortamı çok içten,çok iyi niyetli buldum.herkes birbirine karşı çok yardımsever. tam motivasyona inanılmaz ihtiyacım olduğu anda çıktı bu topic karşıma aylardır zayıflamaya çalışırken daha çok kilo aldım stresten ,veremeyeceğimden korkumdan ve bu korku daha çok yememe sebep oldu malesef:oops:saçma gelebilir ama gerçekten öyle normalde çok iradeliyimdir daha önce kendi başıma çok kilo verdim ama şimdi tek başıma başaramıyorum:olamaz: doğumdan sonra bir türlü koruyamadım verdiğim kiloları ve hep daha fazlasıyla geri aldım :oops:insan kendine nasıl söz geçiremez ki deyip daha çok sinirleniyorum ve üzülüyorum daha çok yerken buluyorum kendimi sanırım benimki duygusal açlık,yemek rahatlatıyor sanki ama sonrası hüsran tabi neyse hayatında en fazla 63 kilo olmuş ben bu süreçlerle 70li kilolardan inemiyorum bir türlü :KK61::KK61:sebep şu kendime inancımı kaybetmiştim ta ki aylar sonra kk ne girip bu topic i görene okuyana kadar ,2 gündür çok motive oldum acaba bende tekrardan başarabilir miyim diye düşünmeye başladım ve kendimce bazı planlamalar yaptım kafamda ve kendime bir diyet günlüğü hazırladım kısmetse yarından itibaren yediğim içtiğim ne varsa yaptığım sporları ve duygularımı yazmaya başlayacağım ayrıca yarın için diyetisyenden randevu aldım bu işi artık kökten çözmem gerek ve yeni bir ben olmam gerek kaybettiğim özgüveni yeniden hatta daha fazlasıyla kazanmam gerek ve daha bir çok şey..biliyorum biraz uzun oldu ama duygularımı biraz olsun yazmak ,içimi dökmek istedim.Umarım her şey hepimiz için güzel olur. Kpss2016 iyiki açtın bu topiği tekrardan umudum oldunuz
h.geldim cnm aramıza

Back