Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

kızlaaaar bana yardım edin biraz kilo verdim yaaa o yüzden şımartılmak istiyor galiba midem bugün canım sağlıksız ve bol kalorili şeyler istiyor ( ne yapmalıyım bu isteği bastırmak için
Bana da oluyor o kilo vermenin rahatlığıyla yiyesi geliyor insanın canın şekerli istiyorsa yoğurdun içine tarçın koyup ye kan şekerini düzenler eğer çok istiyorsa da fazlaya kaçmamak şartıyla ye azıcık

kızlaaaar bana yardım edin biraz kilo verdim yaaa o yüzden şımartılmak istiyor galiba midem bugün canım sağlıksız ve bol kalorili şeyler istiyor ( ne yapmalıyım bu isteği bastırmak için

M meraklikuzu S sumelegi yoğurt+tarçın+bi kaç adet badem yapıyorum ben de ara öğün olarak.. hurma önerebilirim, şeker ihtiyacını karşılayacaktır. Ben abur cubura dokunmayacağıma söz verdim kendime ilk ay için... Önemli olan zaten o krizleri güzelce atlatabilmek.. Durunnnnn o anda ve sağlıklı olana karar verin deri...(hurma, kuru üzüm, kayısı ) :)

çok iyi yapmışsın.. elmana tarçın da katabilirdin seviyorsan eğer.. atlatmak zorundayız bu krizleri

Canım aynen tarçınlı yoğurt tarçınlı elma önermiştim, hem tatlı ihtiyacını bastırır hem de vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor

Slm kızlar Beni de aranıza alın beni de iki gündür ancak okuyabildim yazdıklarınızı, ortamı çok içten,çok iyi niyetli buldum.herkes birbirine karşı çok yardımsever. tam motivasyona inanılmaz ihtiyacım olduğu anda çıktı bu topic karşıma aylardır zayıflamaya çalışırken daha çok kilo aldım stresten ,veremeyeceğimden korkumdan ve bu korku daha çok yememe sebep oldu malesefsaçma gelebilir ama gerçekten öyle normalde çok iradeliyimdir daha önce kendi başıma çok kilo verdim ama şimdi tek başıma başaramıyorum doğumdan sonra bir türlü koruyamadım verdiğim kiloları ve hep daha fazlasıyla geri aldım insan kendine nasıl söz geçiremez ki deyip daha çok sinirleniyorum ve üzülüyorum daha çok yerken buluyorum kendimi sanırım benimki duygusal açlık,yemek rahatlatıyor sanki ama sonrası hüsran tabi neyse hayatında en fazla 63 kilo olmuş ben bu süreçlerle 70li kilolardan inemiyorum bir türlü sebep şu kendime inancımı kaybetmiştim ta ki aylar sonra kk ne girip bu topic i görene okuyana kadar ,2 gündür çok motive oldum acaba bende tekrardan başarabilir miyim diye düşünmeye başladım ve kendimce bazı planlamalar yaptım kafamda ve kendime bir diyet günlüğü hazırladım kısmetse yarından itibaren yediğim içtiğim ne varsa yaptığım sporları ve duygularımı yazmaya başlayacağım ayrıca yarın için diyetisyenden randevu aldım bu işi artık kökten çözmem gerek ve yeni bir ben olmam gerek kaybettiğim özgüveni yeniden hatta daha fazlasıyla kazanmam gerek ve daha bir çok şey..biliyorum biraz uzun oldu ama duygularımı biraz olsun yazmak ,içimi dökmek istedim.Umarım her şey hepimiz için güzel olur. Kpss2016 iyiki açtın bu topiği tekrardan umudum oldunuz

Bisquits haklisn canim onermistin tesekkur ederim baska neler tavsiye edersin az kalorili ama tatli @minicooper2013 canim hosgeldinnn burasi gercekten cok guzel bir ortam ben her boslugumda topige bakmaya calisyorum motive oluyorum hic dert etme kilolarini bende senin gibiydim kilo veremicegimi dusunurken kesin net bir karar aldim ve ise yaradi. Kararli ve inancli olacaz tatlim bu arada anneliginde bebeginde hayirli olsun

çok teşekkür ederim bu arada bebeğim Allah'a çok şükür büyüdü ama ben hala savaşıyorum kilolarla aslında doğum kilolarımın hepsini verdim ben doğumdan kısa bir süre sonra ama koruyamadım malesef sonra da vermeye çalıştıkça hep daha fazlasıyla aldım ve umursamaz oldum kendimi rahatlatmaya çalıştım hep ama aslında çok mutsuzdum hep içten içe.. eski ben gitti sanki o neşeli ,hayat dolu,öz güveni yüksek ,dışa dönük insan gitti yerine tam zıt bir karakter geldi birkaç yıldır eskiden güzel olduğumu düşünürdüm etrafım öyle hissettirirdi şimdi aynaya bile bakmak istemiyorum dışarıya bile çıkmak istemiyorum istediğim gibi giyinemediğimden eskisi gibi bakımlı olamadığımdan,her yerim şiş ,bacak , göbek,kalça,gıdık ne ararsan var yahuçok kötü bir şey beğendiğini değil sana olanı almak zorunda kalmaktekrardan eski kıyafetlerimin içine girebilmeyi hayal etmeyi bile unutmuştum 2 gün öncesine kadar, burası bana yalnız olmadığımı,benim durumumda olan bir çok insanın olduğunu hatırlattı tam ihtiyacım olduğu zamanda.

Canım öncelikle durumuna üzülmedim çünkü burda üzülmek yasak olumsuz duygular sağlıksız beslenmek yasak, valla hızlı yaşlanırız
Canım biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz önce buna ikna olalım yoksa sınırlı bir süre böyle davranır sonrasında kiloları geri alırız miktarları ayarla spor yapabiliyorsan yap yapamıyorsan dans et edemiyorsan serbest still dans et yeşil çay iç, ayran tok tutar gece acıkınca ayran tarçınlı süt içebilirsin tarçınlı yoğurt ya da cacık yiyebilirsin

Tatlı ihtiyacı olanlara
Çilek rendele. İçine sumak koy karıştır, tam buğday ekmeğine sür ye
....
5tk yulaf
1 muz
Yarım TK kakao
1 tk bal
Bir fiske karabiber (çay kaşığının ucuyla )
Karıştır ye

Hanımlar ne yedigimizin ne kadar yedigimizin farkında olalım, kendimizi kaybetmeden meyve, salata ihmal etmeyin hemoroit olursunuz soda için, su için kuşburnu çayı elma çayı şekersiz içmek daha kolay ve tatlı ihtiyacını bastırır kuru meyveler hayat kurtarır kuru kayısı, kuru üzüm kuru incir vs.
Karpuz kavun serbest, salatalık serbest, Türk kahvesi için şekersiz, ya da 7 karışımlı kahve var o şekersiz içiliyor Denemeyenler denesin, deneyenler devam etsin

merhaba kızlar birkaç gündür yazmıyorum çünkü hala 66.9 um duraklama sürecindeyim sanırım ...
olsun moralimiz motivasyonumuz yerinde..
dualara devam iç huzur,motivasyon önemli
kpss16 cığım duraklamada ne yapalım ki aşağı doğru kayıversin ibrecik

Slm kızlar yeni diyetisyenden geldim.bu hafta sıkı bir liste istedim şöyle sağlam bir başlangıç yapmak için herşey süper olacak inşallah buna gerçekten inanıyorum
Spor planımı da yaptım zaten sağlıklı beslenme ve spor günlüğü tutacagımı söylemiştim. Defterimi de bir güzel süsledim çok cazip hale getirdim valla bana göz kırpıyor şimdi gidip ev içinde spor yapmaya uygun güzel bir spor ayakkabısı alacağım kendime başlama hediyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…