- 11 Eylül 2012
- 73
- 73
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn herkese :) 1.70 başlangıç 79 hedef 65 sonra 60 neden olmasın diyorum.. Hayatım boyunca hırslı olamadım hiçbir konuda ama bu defa olacam inş., olmalıyım da... Kolay gelsin hepimize...1 58 boy. 98 kilo ilk hedef 80 cnm.senin?
Bana da oluyor o kilo vermenin rahatlığıyla yiyesi geliyor insanın canın şekerli istiyorsa yoğurdun içine tarçın koyup ye kan şekerini düzenler eğer çok istiyorsa da fazlaya kaçmamak şartıyla ye azıcıkkızlaaaar bana yardım edin biraz kilo verdim yaaa o yüzden şımartılmak istiyor galiba midem bugün canım sağlıksız ve bol kalorili şeyler istiyor ( ne yapmalıyım bu isteği bastırmak için
Bana da oluyor o kilo vermenin rahatlığıyla yiyesi geliyor insanın canın şekerli istiyorsa yoğurdun içine tarçın koyup ye kan şekerini düzenler eğer çok istiyorsa da fazlaya kaçmamak şartıyla ye azıcık
kızlaaaar bana yardım edin biraz kilo verdim yaaa o yüzden şımartılmak istiyor galiba midem bugün canım sağlıksız ve bol kalorili şeyler istiyor ( ne yapmalıyım bu isteği bastırmak için
çok iyi yapmışsın.. elmana tarçın da katabilirdin seviyorsan eğer.. atlatmak zorundayız bu krizleriS sumelegi M muallimexzl çok sağolun canlar aynen 5 buçuk kilo verdim onun rahatlığıyla her şeyi yiyesim geliyor sakince oturdum yerime elma salatalık yedim sağlıklı beslenme dışına çıkmayacağım dönmeyeceğim
Sonuna kadar gideceğizS sumelegi M muallimexzl çok sağolun canlar aynen 5 buçuk kilo verdim onun rahatlığıyla her şeyi yiyesim geliyor sakince oturdum yerime elma salatalık yedim sağlıklı beslenme dışına çıkmayacağım dönmeyeceğim
Bol bol ayran ickızlaaaar bana yardım edin biraz kilo verdim yaaa o yüzden şımartılmak istiyor galiba midem bugün canım sağlıksız ve bol kalorili şeyler istiyor ( ne yapmalıyım bu isteği bastırmak için
Canım aynen tarçınlı yoğurt tarçınlı elma önermiştim, hem tatlı ihtiyacını bastırır hem de vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyorM muallimexzl ay tarcin iyi fikir canim hic denemedim oyle bir bakalim tadina :) S sumelegi aynen canim sonuna kadar :) M melekler-engelchen bol ayranda iyi fikir ya icine taze nane de koyunca bu sicaklarda serinletirde. Kizlar desteklerinizden dolayi cok tesekkur ediyorum supersinizzz
çok teşekkür ederim bu arada bebeğim Allah'a çok şükür büyüdü ama ben hala savaşıyorum kilolarla aslında doğum kilolarımın hepsini verdim ben doğumdan kısa bir süre sonra ama koruyamadım malesef sonra da vermeye çalıştıkça hep daha fazlasıyla aldım ve umursamaz oldum kendimi rahatlatmaya çalıştım hep ama aslında çok mutsuzdum hep içten içe.. eski ben gitti sanki o neşeli ,hayat dolu,öz güveni yüksek ,dışa dönük insan gitti yerine tam zıt bir karakter geldi birkaç yıldır eskiden güzel olduğumu düşünürdüm etrafım öyle hissettirirdi şimdi aynaya bile bakmak istemiyorum dışarıya bile çıkmak istemiyorum istediğim gibi giyinemediğimden eskisi gibi bakımlı olamadığımdan,her yerim şiş ,bacak , göbek,kalça,gıdık ne ararsan var yahuçok kötü bir şey beğendiğini değil sana olanı almak zorunda kalmaktekrardan eski kıyafetlerimin içine girebilmeyi hayal etmeyi bile unutmuştum 2 gün öncesine kadar, burası bana yalnız olmadığımı,benim durumumda olan bir çok insanın olduğunu hatırlattı tam ihtiyacım olduğu zamanda.Bisquits haklisn canim onermistin tesekkur ederim baska neler tavsiye edersin az kalorili ama tatli @minicooper2013 canim hosgeldinnn burasi gercekten cok guzel bir ortam ben her boslugumda topige bakmaya calisyorum motive oluyorum hic dert etme kilolarini bende senin gibiydim kilo veremicegimi dusunurken kesin net bir karar aldim ve ise yaradi. Kararli ve inancli olacaz tatlim bu arada anneliginde bebeginde hayirli olsun
Canım öncelikle durumuna üzülmedim çünkü burda üzülmek yasak olumsuz duygular sağlıksız beslenmek yasak, valla hızlı yaşlanırızçok teşekkür ederim bu arada bebeğim Allah'a çok şükür büyüdü ama ben hala savaşıyorum kilolarla aslında doğum kilolarımın hepsini verdim ben doğumdan kısa bir süre sonra ama koruyamadım malesef sonra da vermeye çalıştıkça hep daha fazlasıyla aldım ve umursamaz oldum kendimi rahatlatmaya çalıştım hep ama aslında çok mutsuzdum hep içten içe.. eski ben gitti sanki o neşeli ,hayat dolu,öz güveni yüksek ,dışa dönük insan gitti yerine tam zıt bir karakter geldi birkaç yıldır eskiden güzel olduğumu düşünürdüm etrafım öyle hissettirirdi şimdi aynaya bile bakmak istemiyorum dışarıya bile çıkmak istemiyorum istediğim gibi giyinemediğimden eskisi gibi bakımlı olamadığımdan,her yerim şiş ,bacak , göbek,kalça,gıdık ne ararsan var yahuçok kötü bir şey beğendiğini değil sana olanı almak zorunda kalmaktekrardan eski kıyafetlerimin içine girebilmeyi hayal etmeyi bile unutmuştum 2 gün öncesine kadar, burası bana yalnız olmadığımı,benim durumumda olan bir çok insanın olduğunu hatırlattı tam ihtiyacım olduğu zamanda.
Tamam canım inşallahM minicooper2013 haydi bakalim hayirli olsun canimm. Istersen gun gun burayada ne yediklerini yazabilirsin hem bizde senden ilham almis oluruz mesela ben bugun yumurta yaninda bol domates salatalik zeytin peynir gbi kahvaltiliklar yedim ekmeksizde doyuyormus insan.