tebrikler canım ama lütfen dikkat et, hamilelerde ilk 3 ay bitki çaylarını tavsiye etmiyor bir doktor,beslenmende neler yaptın paylaşır mısın bizimlevayy beeeee)
75 günde 21 kilo.. yani 2,5 ayda vermişsin:)
tuzsuz şekersiz hamurişi olmadan çok rahat gidiyor.
şu an hamileyim hamile olmama rağmen 6-7 kilo vermişim. hiç bişeyde yapmadim protein agirlikli beslenmekteyim..
hamile kaldığımda 9-10 kilo almaya ant içtim.. fazla yasak bana.
1 58 boy. 98 kilo ilk hedef 80 cnm.senin?Teşekkür ederim pek hoş buldum doğrusu :) Boy/ başlangıç kilosu ve hedef nedir sevgiliyasmin1985 :)
havucu sabahları denicem bakalım.işte süper diyet
yeşil çay içebilirsiniz, salata çoban salata, havuçlu salata tarzı bitkilerle salata olur,,patates salatası olur,günde en az 2 lt su,salata zeytin yağlı, ekmekler de tam buğday ekmeği olsun
1. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)z.yağı maydanoz,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: 2 katı yumurta(kollestrolü olanlar sadece ak kısmını yesin), 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,haşlanmış tavuk da olur) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata,ayran,çorba
2. gün
Sabah: 1 Fincan kahve-çay, 1 salatalık-domates,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: iki dilimden kaşar peynir-sucuk tost, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve,çorba
3. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)z.yağı maydanoz,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 salatalık, 1 meyve
Akşam: patates haşlama,yoğurt, yeşil salata,çorba
4. gün
Sabah: 1 Fincan kahve-çay, 1 salatalık-domates,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç-zeytinyağı maydanoz, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt,bir dilim ekmek,çorba
5. gün
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı),çorba
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoliya da karnabahar,yoğurt
6. gün
Sabah:1 Fincan kahve-çay, 1 salatalık-domates,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: çorba,1 dilim ekmek, salata yoğurt
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata,meyve suyu ya da ayran
7. gün
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve,1 dilim ekmek,salata
Akşam: yoğurt, haşlanmış kabak(zeytin yağı ,dereotu ilave edebilirsiniz),1 dilim ekmek
8. gün
Sabah:1 Fincan kahve-çay, 1 salatalık-domates,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle:2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, salata yoğurt1 dilim ekmek
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata,ayran 1 dilim ekmek
9. gün
Öğle:çorba,haşlanmış patates, 100 gram yoğurt,1 dilim ekmek
Akşam: buğulama balık, yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve,1 dilim ekmek
Akşam: çorba,az yağlı makarna üzerine salata koyup yiyebilirsiniz
11. gün
Sabah:1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)z.yağı maydanoz,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: 1 dilim beyaz peynir,1 dilim ekmek,zeytin yağlı yeşil fasülye, salata
Akşam: 1 bardak portakalın suyu, 100 gram yoğurt,çorba
12. gün
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı),salata
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli ya da karnabahar
13. gün
Öğle: haşlanmış patates üzerine pul biber ve kara biber ekin,çorba salata
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata,yoğurt
dediğim gibi tuz şeker un hamurişi şeyler yasak..tebrikler canım ama lütfen dikkat et, hamilelerde ilk 3 ay bitki çaylarını tavsiye etmiyor bir doktor,beslenmende neler yaptın paylaşır mısın bizimle
Ooo ne kadar güzel bu arada hoş geldinGunaaaaaydiiiinnnnnn bayanlaaar
Bisquits hosbulduk canimm boylesine pozitif enerjili bir topigin oldugu icin cok tebrik ederiyrm ins.hep boyle devam eder bize de moral motivasyon kaynagi oluyr bugun gune -400 gram olarak basladim cok mutluyum dun neler yediklerime gelince sabah kahvalti yapamadim ise gec kalmamak icin o yuzdn cantama meyve ve salatalik attim aksamda izgara balik ve bol salata yedim, sifir ekmek. Sizde durumlar nasil ins.verecegiz bu hain kilolari
Kepek şeklinde olan canımBisquits verdigin tarif icin tsk ederim canimm cok lezzetli ve doyurucu olur bu arada yulaf kepek seklinde olan mi ezme olan mi.
Zormuş öyle de canım yadediğim gibi tuz şeker un hamurişi şeyler yasak..
protein agirlikli yemelisin bol bol su.
süt yogurt yumurta...
bitki çay asla kullanmiyorum çay kahve bile içmiyorum işde.
dikkat ediyorum çok şükür.. hep böle olmaya devam.
Neler yaptın?11 gunde 5 kilo superrAz önce tartıldım 11 günde 5 kilo gitmişnasıl mutluyum anlatamam resmen yerimde zıplıyorum incecik olacağız hepimiz görsünler zayıf kız nasıl oluyormuş
Kaptanımızı takip ettimNeler yaptın?11 gunde 5 kilo superr
Hepimiz başaracağız durmak yok
Harika valla.gözün aydın :))Kaptanımızı takip ettim
Her şeyi yedim ama kararınca biraz da yürüyüş ekledim ama her gün bir de arada en az 500 ip atladım
Teşekkür ederim canım bundan sonra yavaş gider gibi geliyor banaHarika valla.gözün aydın :))
Olsun yaa,5 bile yeterTeşekkür ederim canım bundan sonra yavaş gider gibi geliyor bana
Harikasın beybiAz önce tartıldım 11 günde 5 kilo gitmişnasıl mutluyum anlatamam resmen yerimde zıplıyorum incecik olacağız hepimiz görsünler zayıf kız nasıl oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?