Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

vayy beeeee)
75 günde 21 kilo.. yani 2,5 ayda vermişsin:)
tuzsuz şekersiz hamurişi olmadan çok rahat gidiyor.
şu an hamileyim hamile olmama rağmen 6-7 kilo vermişim. hiç bişeyde yapmadim protein agirlikli beslenmekteyim..
hamile kaldığımda 9-10 kilo almaya ant içtim.. fazla yasak bana.

tebrikler canım ama lütfen dikkat et, hamilelerde ilk 3 ay bitki çaylarını tavsiye etmiyor bir doktor,beslenmende neler yaptın paylaşır mısın bizimle

havucu sabahları denicem bakalım.

tebrikler canım ama lütfen dikkat et, hamilelerde ilk 3 ay bitki çaylarını tavsiye etmiyor bir doktor,beslenmende neler yaptın paylaşır mısın bizimle
dediğim gibi tuz şeker un hamurişi şeyler yasak..
protein agirlikli yemelisin bol bol su.
süt yogurt yumurta...
bitki çay asla kullanmiyorum çay kahve bile içmiyorum işde.
dikkat ediyorum çok şükür.. hep böle olmaya devam.

Ooo ne kadar güzel bu arada hoş geldin

Zormuş öyle de canım ya

S sumelegi hosbuldum canimm neticeden bende memnunum acikcasi keske hergun boyle gitse, sende durumlar nasil neler yiyorsun
Az önce tartıldım 11 günde 5 kilo gitmiş nasıl mutluyum anlatamam resmen yerimde zıplıyorum incecik olacağız hepimiz görsünler zayıf kız nasıl oluyormuş

S sumelegi ay canm cok sevindimmm. Supersiiin evet yolumuza devam hedefe varana kadar durmak yok neler yaptin biraz anlatir misn burda bizlerede ilham olsun
Hepimiz başaracağız durmak yok
Paketli yiyecek yemedim bir tek onun haricinde her şeyden az yedim türk kahvesi hariç şekeri çıkardım spor olarak her gün yürümeye çalıştım 45 dk arada da 500 ip atladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…