• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kafaya takmak

sanki hepsi bir olmuş beni üzmek istiyolarmış gibi geliyo..
Evet, evett, evett!:37: Ben hakli oldugumu biliyorum (cogu olaylarda hakliydim ama benimde cok hatam olmusdur ) .. haksizliga gelemiyorum o yüzden bu kadarda takiliyor olabilirim ama yani onlar HIC FARKINA VARMIYORLAR yaptiklarinin??!?! :47: Bi bilsen bi bilsen aahh ahhh ... :25:
En basitinden Mesela sana birisi birsey dedi ama yani küfür deyil birsey deyil normal birsey ama yerli yersiz gereksiz ve bu seni üzdü tepki verebiliyormusun? Tepki verebilsek bu kadar takilmayiz belki de diye düsünüyorum ... Tepki veripde cogu seyi hala sindiremediyimde var ona bakarsan :26: hmm :26: neyse ve simdide onlari kirmamak icin ve kendimi de korumak icin hic biriyle görüsmüyorum kisacasi artik TAK etdi yetdi ama en önemlisi onlar herzamanki gibi ANLAMADILAR.. Anlamasinlar zaten onlar ...pfff :26:

anlamazlar anlasalar zaten öyle davranmazlar....onları önemsiyosun belli, dısardan bi yabancı sana ne derse desin umursamassın karsıda gelirsin.. ama bunlara yüzyüze bakıyoruz kalp kırmayalım dedikçe bizimki kırılıyor... hakszklık bu ama, ne yapalım onun hatrına bunun hatrına susuyoruz sabrediyoruz...:50:

Bende takıntıli biriyim . Herseyi kafama takiyorum kendimi yiyip bitiriyorum . Takmicm diyorum yok olmuyo bende çözüm bulamadım daha kendimi rahatlatmıyorum .

merhaba bende bu kafaya herseyi takmak konusunda cok basarılıyım. olur olmaz herseyi takıyorum kafama kendi kendimi üzüyorum. aslında cok neseli bi insanım bu yüzden kafamı biseye takıp morelim bozulunca hemen anlasılıyor bu seferde etrafımdakileri üzüyorum. özellikle esim cok kızıyor hasta olacaksın diyo. farkında olmadan dalıp qidiyorum o anda ne düşündüğümü bile bilmiyorum ama anladıqım kadarıyla bi cok seyi aynı anda düşünmeye calıstığımdan bu kadar cok dalıyorum. :( kafama taktıığımı da büyütüp büyütüp kendi kendime ufacık sorunu kendime asılmaz dağlar yapıyorum. :(

ay bende böyleyim ya her şeyi ama her şeyi takıyorum. her şeyin üstüne düşünüyorum evet ayrıntıcıyım onu kabul ediyorum ama artık bu durumdan bende sıkıldım.kimse beni benim onları düşündüğüm kadar düşünmüyor hep üzülen ben oluyorum. küçük şeylere takılıyorum herkesle ama herkesle sorun çıkıyor haliyle. ama napim kendimi tutamıyorum en ince ayrıntıya kadar düşünmekten. yoruldum kırıldım üzüldüm bir çok kişiyi bi çok şeyi da kaybettim bu yüzden..:( napılabilinir ki?

canım aynı sıkıntı bende de var birinin bi yanlısını görsem yada beni üzecek bisey yapsa bile oturup düşünmekten uyuyamıyorum sorun benden mi kaynaklanıyor acaba? neden böyle oldu? simdi bu kadar büyümeseydi nolurdu? bide üstüne üstlük biz bu kadar düşünürken onları kırmaktan korkarken cevremizdekiler bizi kırmaya hiç cekinmiyo o yüzde iki ucu kirli değnek yani :(

canım aynı sıkıntı bende de var birinin bi yanlısını görsem yada beni üzecek bisey yapsa bile oturup düşünmekten uyuyamıyorum sorun benden mi kaynaklanıyor acaba? neden böyle oldu? simdi bu kadar büyümeseydi nolurdu? bide üstüne üstlük biz bu kadar düşünürken onları kırmaktan korkarken cevremizdekiler bizi kırmaya hiç cekinmiyo o yüzde iki ucu kirli değnek yani :(

evet karşıdaki insanlar seni kırmaktan çekinmiyo.. çünkü onlar senin mutsuzlugunla mutlu olan insanlar..... evet sorun bizde, herkesi önemsiyoruz.. o kafası rahat olan, her istedigi rahatça yapabilen düşündügünü söyleyebilen,insanların ne düşündügünü umursamayan insanlara,,, o kadar özeniyorumki...:16::16:

bebim oğlum birinci sınıfa başladı benim kağbusum oldu .uyum haftasından sonra ağlamaya başladı ilk dönem ağlama sorunu çektim .ikinci dönemde sorunumuz bitti derken bu seferde okumaya tam olarak geçemedik birleştirmede sorun.yazılılarda bildiklerini yazıyordu öğretmen anlayışsız huysuz dengesizin teki bir şey bilmiyo demeye başladı evdede sürekli kağıt kalem elinden düşmüyor sınıf tekrarımı yaptırsam diye çok düşünüyorum .5 buçuk yaşında başladı kaybım yok ama yinede üzülüyorum kalırsa diye geçse 2 sınıfta bocalar .öğretmende ılımlı değil yılan gibi sokuyor aklımdan çıkmıyor gece bile nasıl olcak diye düşünüyorum

bebim oğlum birinci sınıfa başladı benim kağbusum oldu .uyum haftasından sonra ağlamaya başladı ilk dönem ağlama sorunu çektim .ikinci dönemde sorunumuz bitti derken bu seferde okumaya tam olarak geçemedik birleştirmede sorun.yazılılarda bildiklerini yazıyordu öğretmen anlayışsız huysuz dengesizin teki bir şey bilmiyo demeye başladı evdede sürekli kağıt kalem elinden düşmüyor sınıf tekrarımı yaptırsam diye çok düşünüyorum .5 buçuk yaşında başladı kaybım yok ama yinede üzülüyorum kalırsa diye geçse 2 sınıfta bocalar .öğretmende ılımlı değil yılan gibi sokuyor aklımdan çıkmıyor gece bile nasıl olcak diye düşünüyorum

canım çocugunla sen ilgilen derim eksiklerini kapatmaya çalış.. malesef bu yeni nesil ögretmenler, ugraşmıyo artık.. salla başını al maaşını yapıyolar..

Ben branş öğretmeniyim.Ancak okulumdaki diğer branş öğretmen arkadaşın kızıda sizin oğlunuzun yaşında ve bizim okula geliyor 1. sınıfa hala bile çok iyi okuyamıyor diğer sınıf arkadaşlarından.Ondan 5-6 ay büyükler zehir gibi okuyor öğretmeni normal olduğunu yaşının çok küçük olduğunu söyledi. Annesi de diyor ki eğer sene sonunda düzgün okuyamazsa bi daha okutacağım.Hem belki öğretmeni değişirse sınıf arkadaşları değişirse daha olumluda olabilir böyle düşünün. Sorunu değil çözümü düşünün.

canım çocugunla sen ilgilen derim eksiklerini kapatmaya çalış.. malesef bu yeni nesil ögretmenler, ugraşmıyo artık.. salla başını al maaşını yapıyolar..

Hepimiz öyle değiliz şükür ki :)

Ben branş öğretmeniyim.Ancak okulumdaki diğer branş öğretmen arkadaşın kızıda sizin oğlunuzun yaşında ve bizim okula geliyor 1. sınıfa hala bile çok iyi okuyamıyor diğer sınıf arkadaşlarından.Ondan 5-6 ay büyükler zehir gibi okuyor öğretmeni normal olduğunu yaşının çok küçük olduğunu söyledi. Annesi de diyor ki eğer sene sonunda düzgün okuyamazsa bi daha okutacağım.Hem belki öğretmeni değişirse sınıf arkadaşları değişirse daha olumluda olabilir böyle düşünün. Sorunu değil çözümü düşünün.

Hepimiz öyle değiliz şükür ki :)
kesinlikle öğretmenin değişmesi gerekiyor ilgisiz bir öğretmen daha senenin başında 40 Kİşiyle başlarım otuz kişiyle devem ederim dedi umrunda degil ögretmen adı üstünde öğretendir zora gelemiyor bu mesleği severek yapanlar seçsinler çocuk piskolojisinden anlayanlar ilgilenmedi adını küçük koyduya zekesında algılamasında promlem yok diyo küçük uğraşsaydı ayrı sıra açın dedim on beş öğrencisinin diktesi yok tam yaşlarında hadi benimki küçük

ş

tamam kaybımız yok ama insan düşünüyor geçirsen ikinci sınıfa zorlancak hiç okuyamıyan değil fakat toplam çıkarmaya aklı ermiyo yarım yumalak yazıyoda dergiden ders gösterdi onların hepsini yazıyordu bakarak altına hiç yapamıyan değil ilgilenseydi başka sınıfın öğretmenleri öğretti tekrar şart bize çocuklar birbirininaçığını yakalayınca dalga geçerler diye korkum yoksa okulda aile birliğindeyim idareyle aram iyi geççek konumda görmüyorum promlem çözdürüyo öğretmen değişikliği yapsam ilgilenirmi iyi bir karar ve öğretmenin kararına saygı duymuyorum ilgilenmediği içiçin kararı size bırakıyorum dedim ama ben

ikinci sınıfa geçirsem öğretmen değişikliği yaptırırım aslında ilgilenirmi öğretmenle konuşmak gerek begendiğimilgili öğretmen var ona alcaktım birinci dönem rehper ögretmen sınıf değişikliği iyi olmaz dedi keşkede alsaydım müdür bile hata ettik dedi yoksa ben bu promlemi yaşamazdım küçük sınıfına gider diyede korktum bir yandanda yaşıtlarıyla gitsin diyorum aslında kimse bilmese başka okula gitsem bende rahat ederim fakat burdaki öğretmenleri tanıyorum hangisinin ilgili olduğunu biliyorum bana sizde fikirlerinizi yazın kafam çok karışık hangisi çözüm olur bilmiyorum

oğlum başladı okumaya bazı harflerde takılıyo öğretmenide başladı dedi dörtlü kelimelere çalıştır bir ayın var dedi hızlandırmak istiyorum biraz okuyor sıkılıyo ders yaptırırırken evde çok konuşuyo neyseki okulda dinliyo tahtaya yazılını yazıyo okulda çok uslu yaramazlık konusunda hiç şikayet almadım

zor bir karar olcak ama kendimi kandırmanın anlamı yok matematık yok birleştirmeyi yeni kavradı daha 6 yaşına yeni girdi daha onun hakkında hayırlısı en doğrusu bu galiba kimin ne diğceğini kafaya takmayıp cocuk için doğrusunu yapmak gerek yoksa herkes aman geçsin der

t

kararım kesin yaşıtlarıyla gitmesi.her şey zamanında güzel ham meyva işe yaramıyor olgunlaşması gerek çocukta aynı bu örneğe benziyor.iklemde kalmamak en doğru karar

herkez insanın zayıf noktasını bulduğunda yardımcı oluyormuş gibi yapar fakat o kişinin üzüntüsünden zevk alır belli etmez insan oğlu işte çiğ süt emmiş derler ya

DİLEkçe verdim kurtuldum .seneye tekrar hakkımızda hayırlısı en azından iklemden kurtuldum karar vermek zor oldu inşallah hakkımızda hayırlısı olur:nazar:

bence sizde çocuğunuzla beraber yeniden okula başlayın. söyleyeceklerinizi anlamlı yazmayı ve noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenirsiniz de konunuzda paylaştıklarınızı okuyanlar tekrar tekrar satırlarınızı okumak zorunda kalmazlar...

bir dostum gelip bana bu sıkıntıları anlatsa:
boşversene allah askına gereksız ınsaların senın ıcın ne dusundugunu. asıl onemlı olan bız sevenlerının senın ıcın ne dusundugu derım.sen sana deger veren ınsanları kaale al.senı en ufak geren ınsanların yanında durma.mecburmusun sankı.? en ıyı arkadasın annen olsun ole herkesede sırrını verıp kendını ıyı olmaya zorlama.onemlı olan kalıcı dostluklar.gelıp gecıcı ınsanlar degıl.delimisin sen.kendıne gel bir sirkelen.bu hayatı bir kere yaşıcaksın.en guzel zamanlarını bırılerını kafana takarakmı gecıreceksın.sen otur sevdiklerini düşün.varoldukları içinse şükret.çabuk kendıne gel.makyajını yap giyin kuşan.kendin için yaşa birazda derim..

AMAAAAAA gel gör ki anlattıklarınızın hepsini ben birebir yaşıyorum. gerzek gerzek insanların günlerce kafamı meşgull etmesine çok güzel izin veriyorum.

Back