- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
sanki hepsi bir olmuş beni üzmek istiyolarmış gibi geliyo..
Evet, evett, evett!Ben hakli oldugumu biliyorum (cogu olaylarda hakliydim ama benimde cok hatam olmusdur ) .. haksizliga gelemiyorum o yüzden bu kadarda takiliyor olabilirim ama yani onlar HIC FARKINA VARMIYORLAR yaptiklarinin??!?!
Bi bilsen bi bilsen aahh ahhh ...
En basitinden Mesela sana birisi birsey dedi ama yani küfür deyil birsey deyil normal birsey ama yerli yersiz gereksiz ve bu seni üzdü tepki verebiliyormusun? Tepki verebilsek bu kadar takilmayiz belki de diye düsünüyorum ... Tepki veripde cogu seyi hala sindiremediyimde var ona bakarsan :26: hmm :26: neyse ve simdide onlari kirmamak icin ve kendimi de korumak icin hic biriyle görüsmüyorum kisacasi artik TAK etdi yetdi ama en önemlisi onlar herzamanki gibi ANLAMADILAR.. Anlamasinlar zaten onlar ...pfff :26:
anlamazlar anlasalar zaten öyle davranmazlar....onları önemsiyosun belli, dısardan bi yabancı sana ne derse desin umursamassın karsıda gelirsin.. ama bunlara yüzyüze bakıyoruz kalp kırmayalım dedikçe bizimki kırılıyor... hakszklık bu ama, ne yapalım onun hatrına bunun hatrına susuyoruz sabrediyoruz...
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)