• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kafaya takmak

Ben çocukluğumdan beri çok alıngan, aşırı düzeyde duygusal bi karaktere sahibim.
Lisede kısa bi dönem depresyon tedavisi de gördüm ama ailem bıraktırdı. Sonraki yıllarda hem aile hayatımda hem de özel hayatımda çok ağır şeyler yaşadım ama hiç psikolojij destek almadım...
30 yaşındayım..Birkaç ay kadar önce, iş yoğunluğu ve stresinin tetiklemesiyle çok ciddi bir patlama yaşadım. Burayı okuyup kimse etkilenmesin diye, beynimden o dönemde geçen şeyleri yazmayacağım.
Bir gün, en sonunda, normalde asla kafama takmayacağım bi konu yüzünden öyle bi kükredim ki...Ağlama krizleri, ataklar...Ve psikiyatriye gittim...Doktorla ilk muayenemde de atak geçirdim zaten..."Yalvarırım bana yardım edin, ben duygularıma hakim olamıyorum" diye ağladım...
Sonuç: " Yaygın anksiyete bozukluğu " yani her an kötü birşeyler olacak diye sürekli bilinçaltımın bana sinyaller göndermesi, aşırı evham...o küserse, bu darılırsa'lar...Hem ilaç tedavisi hem terapi almaya başladım ve 2 ay içerisinde etkilerini görmeye başladım.
Bence, bu tarz sorunlar yaşıyorsanız ihmal etmeyin...Nasıl böbrek, dalak ne bileyim kalp hastalanıyorsa, beyin de, ruh da hastalanıyor...Ve ben, özellikle bir anne olarak, çocuğuma istemeden zarar verme endişesiyle gittim doktora...Şu an maşallah hayatım oldukça düzene girdi...artık öyle herşeyi takmıyorum kafama...Bir de bol bol dua ediyorum, içimde o sıkışmayı hissettiğim an Salavat getiriyorum...Maneviyat, çok etkili bir ilaç bence.
Herkeslere sağlıklı günler diliyorum.
selam sızden rıca edıyorum bu doktorun adını verırmısınız ıstanbulda yasıyorum kafayı yemek uzereyım yasadıklarınıza benzer seyler yaasadım ve halada yasıyorum kac defa ölümü dusundum ama allahtan korktugum ıcın yapamadım.herdefasında bı doktora gıtmek ıstedım ama yapamadım cnku guvenmedım yalvarıyorum cevap yazın sımdıden allah razı olsun

merhaba
ben Psikiyatri de Prf Dr Sedat Özkan'a gidiyorum ve gayet memnunum. Kendisi Çapa'nın hocası, aynı zamanda muayenehanesi de var.
Psikoloğum da Tuğba Yağan. Kendisinden de çok çok memnunum. Memorial Şişli'de çalışmakta.

çapada bakıyormu hastalara yoksa muayenehanesinemi gitmek gerekiyor Sedat beyin sanırım benim ileç tedavisine ihtiyacım var

çapada bakıyormu hastalara yoksa muayenehanesinemi gitmek gerekiyor Sedat beyin sanırım benim ileç tedavisine ihtiyacım var

ben hiç ölümü fian düşünmedim zaten canım çok kıymetlidir düşünmesi bile kötü cidden kendiliğinden aklıma gelen bir durum olmadı bu asla.Ben sürekli gelecek kaygısı yaşıyorum eşimle ayrılmaktan çocuğum olmıycak gibi sürekli karabasan gibi gelen düşüncelerim var sosyal bir insanım dışarı çıkmak gezmek kitap okumak sinema film ayrıca kış geldi snowboard başladı biizm için onun haricinde de eşimle katıldığımız spor aktivitelerimiz üye olduğumuz takımımız var ama yani bana ara ara gelen iç sıkılmaları ağlamalar sinir krizleri son zamanlarda sürekli uyuma isteği hayattan zevk alamama dün bütün gün surat asıp oturdum eşimde batan geminin kaptanı diye dalga geçti beni güldürmek için ama hiç işe yaramadı sonunda onunda morali bozuldu :(

merhaba
Sedat bey Çapa da hasta görmüyor bildiğim kadarıyla ama isterseniz, internette İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi nin bölüm telefonu mevcut. Kendilerini ararsanız daha detaylı bilgi verebilirler.
Ben Memorial'da gidiyorum kendisine.

merhaba
Sedat bey Çapa da hasta görmüyor bildiğim kadarıyla ama isterseniz, internette İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi nin bölüm telefonu mevcut. Kendilerini ararsanız daha detaylı bilgi verebilirler.
Ben Memorial'da gidiyorum kendisine.

Teşekkür ederim yarın için özel sarıyer tıp merkezinden randevu aldım sgk anlaşması varmış ilk defa gidiyorum rahatsızlığımla ilgili doktora bakalım ne olacak sonrasında duruma göre başka doktorlara başvurabilirim.

selam sızden rıca edıyorum bu doktorun adını verırmısınız ıstanbulda yasıyorum kafayı yemek uzereyım yasadıklarınıza benzer seyler yaasadım ve halada yasıyorum kac defa ölümü dusundum ama allahtan korktugum ıcın yapamadım.herdefasında bı doktora gıtmek ıstedım ama yapamadım cnku guvenmedım yalvarıyorum cevap yazın sımdıden allah razı olsun
Bende cokkk kotu durumdayim arkadasim banada yardim edin neolur. Asiri kaygi bozuklugu var. Her dakka kotu birsey olucak diye yasiyorum. Hayat cekilmez oldu.

bende sürekli kötü düşünüyorum her şeyi kafama takıyorum ne olacak böyle:(

[QUOTE="cekilmezbirkiz, post: 35811258, member: 59664Bende de var bu durum malesef :KK43: sanirim fazla onemsiyoruz insanlari ve beklemedigimiz cvplar alinca dumur oluyoruz. Iyita ben konusmalsrindan rahatsiz oldugum kisilerin yanina giderken istemsiz kasiliyorum kendimi savunma mekanizmammi bilmiyorum ama suskunluk cokuyo yüzüm düşüyo. Aksam eve dondugumuzde günün blancosunu cikariyorum soyle oldu boyle oldu ne demek istedi acaba niye dedi ki sevmiyomu beni ozellille mi yaptı falan filan. Kafayi yicem artik. Adim asik yüzlüye cikti ya rahat davranamiyorum insan icinde her an biri bisi dicekte moralim alt ust olucak diye. Yanliz kaldim kalabalıklar icinde :KK43:

GT-I8262 cihazımdan gönderildi
Yasadiklarin yazdiklarin birebir beni yansitiyor cok kotu bir sey artik yoruldum insanlar ne der yada nedi niye nicin ne kastetti dusunmek istemiyorum :KK43:[/QUOTE]
Evet kizlar bende sizin gibiyim.zaten yapi olarak cekingeni insanlar icinde duramiyorum hemen bir bahane bulup kaciyorum. Insan birde calisinca bu durum daha zor oluyor. Patronunla is arkadasinla konusacak birsey bulamiyorsun onlar sikiliyor sende sikiliyorsun. Suratsuz herseyi kafaya takan bir tip oldum ciktim. Ne olacaksa halimiz:)

merhaba bende herşeyi kafama takarım o bana niye böyle dedi . bu niye baktı daha anlatamayacağım neler neler... 3 senedir ilaç tedavisi görüyorum sürekli kalbimi dinliyorum kalp krizigeçireceğimi sanıyorum artık acillere taşınmaktanda bıktım .bu hastalığın bir sonu yok

eşim bir kanser tedavisi geçirdi onun etkisiyle hastalık iyice arttı akşamları bir korku başlıyo hiç akşam olmasını istemiyorum

evet arkadaşlar çok kötü bi durum bendede insanlar ne der kaygısı var aslında hiç kimseyi takmadan yaşamak gerekiyo ama elimizde olmuyo

Ya ben de tam bu sorunla cebelleşiyodum google A yazınca buraya geldim zaten yok yok kk da :KK70:

Ya arkadaşlar gerçekten çok takılıyorum insanların söylediğine yani böyle birisine kendimi anlatamadığımda 3 4 gün meşgul ediyor beni sürekli kendi kendime konuşup karşımdaki kişiye kendimi anlatmaya çalışıyorum :mad:
Valla kafayı yedim galiba :KK70:

Herşeyi kafama takmaktan uyku uyuyabiliyor musun diye bir sor? Malesef ciddi anlamda kendimizi yıpratıyoruz. O kadar kıskanıyorum ki rahat ve güçlü(ruhen) insanları.

Ya arkadaşlar bende aynı durumdayım.herşeyi tanıyorum.takılacak şeyi de takiyorum takilmicak şeyi de takiyorum..en ufak bir sıkıntı benim dunyami basıma yıkıyor ve takiliyorum kendi kendimi yiyorum...yaşım 33 ve artık cildiriyorum galiba...hiç huzurum yok işi takiyorum esimi takiyorum annemi takiyorum....özellikle de bunlarla çok ugasiyorum...kendimi nasıl telkin edicem nasıl duzelticem bilmiyorum :(

Back