en azından kendinin farkındasın canım... ilaç falan bahane bence, insanın kendinde biter ve ortam çok önemli tabi...![]()
Evet farkındayım
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Birde şöyle düşün bu yazdıklarını sen değilde baskası gibi oku :) ve görüceksin ki ufak bir çocuğun yaptıklarını yazmıssın. yasın kaç bilmiyorum ama yine 18 üzerisindir:) kendine bu şekilde engel olabilirsin. hayat bu hiçbirşey istediğimiz gibi olmaz. ayrıca istediğimiz gibi olsa hiçbirşye ulaşmak için çaba sarf edemeyiz ve sevinç nedir bilemeyiz dimi ? birde bu açıdan bakabilirsin bence ... olmuyorsa olmuyordur demekki zamanı var... içinden birşeyler saymaya baska sakinleş çocuk değilim ben böyle şeylere üzülcek takıcak değilim yaa sağlığımdan önemlimi vs diye telkin et kendini... çünkü kendinin farkındasın bunuda yapabilirsin
Gerçekten de çocukça davrandığımı düşündüğüm zamanlarda utanıyorum kendimden. Yalnız bugün kendi kendime kızma, sinirlenme, sakin ol, takma kafana dedim. İçimden şarkı söylemek yerine sürekli dua ettim artık dua'nın etkisi mi bilemiyorum normal şartlarda öfkeleneceğim konulara aman sağlık olsun dedim. Bundan sonra bu taktiği deneyeceğim bakalım öfkeme yenik düşecek miyim?