en azından kendinin farkındasın canım... ilaç falan bahane bence, insanın kendinde biter ve ortam çok önemli tabi...
Birde şöyle düşün bu yazdıklarını sen değilde baskası gibi oku :) ve görüceksin ki ufak bir çocuğun yaptıklarını yazmıssın. yasın kaç bilmiyorum ama yine 18 üzerisindir:) kendine bu şekilde engel olabilirsin. hayat bu hiçbirşey istediğimiz gibi olmaz. ayrıca istediğimiz gibi olsa hiçbirşye ulaşmak için çaba sarf edemeyiz ve sevinç nedir bilemeyiz dimi ? birde bu açıdan bakabilirsin bence ... olmuyorsa olmuyordur demekki zamanı var... içinden birşeyler saymaya baska sakinleş çocuk değilim ben böyle şeylere üzülcek takıcak değilim yaa sağlığımdan önemlimi vs diye telkin et kendini... çünkü kendinin farkındasın bunuda yapabilirsin
umutsuz ev kadınları başladı.... eşim beni umutsuz ev kdnlarındaki yasemine benzetiyotipimde benziyomuş.. saçlarımda aynı, sakarlıgımı heyecanlılıgımı ona benzetiyo...
Bende bugunlerde cok sinirliyim kim ne dese kiziyorum eskiden bende cok takardim acaba ne oldu ne dedimde boyle dedi bana diyr simdi biraz biraz bosvermeyi ogrendim Ama bazen ofke.patlamalari yasiyorum bu gibi durumlarda okumak icin bir dua buldum ofkeli iken okunacak dua bilgisayarimin ekranin kosesine yapistirdim hemen onu okuyorum
Evet farkındayımkesinlikle ortam çok önemli, çalışma arkadaşların ise hepsinden önemli
Gerçekten de çocukça davrandığımı düşündüğüm zamanlarda utanıyorum kendimden. Yalnız bugün kendi kendime kızma, sinirlenme, sakin ol, takma kafana dedim. İçimden şarkı söylemek yerine sürekli dua ettim artık dua'nın etkisi mi bilemiyorum normal şartlarda öfkeleneceğim konulara aman sağlık olsun dedim. Bundan sonra bu taktiği deneyeceğim bakalım öfkeme yenik düşecek miyim?
off bende böyleyim herseyi kafama takıyorum en ufacık şeyleri bile kafamda irdeliyorum sürekli neden niçin keşke gibi...bu yüzden geceleri uyuyamıyorum gündüzleride öğlende yatıp uyuyayım diyorum yorgunum uykusuzum kafama taktıklarım yüzümden uyuyamıyorumstresli sinirli gergin oluyorum bu yüzden takmamaya çalışıyorum ama olmuyo sürekli kafamda eski yeni olaylar kısacası herseyi takıyorum elimde değil napmalıyım bilmiyorum psikiyatristemi gitmeliyim böyle olmuyo kendime zarar veriyorum stresten sivilceler çıkıyo yüzüm küçüldü uykusuz kaldığım için gözlerimin altı morarıyo offf napmalıyım ben:26:
en ufak bişeyi bile kafama takıyorum. biri bişey dese ... acaba neden dedi niçin dedi farkında olmadan bişeymi yaptımda dedi. yanlışmı yaptım acaba falan filan bir sürü sey kafamda dönüp duruyo basit bişey bile gitgide büyüyo gözümde hersey. insanların fazla önemsiyorum galiba...
bnde herseyı takıyorum kafaMA ama herseyı ynı kım ne deddı neyı ıma ettı saclarım yakıstı mı .. hangı renk oje suruceğmi bıle takıyorum
Evet benim durumumda ayni.. Hakliyken Haksiz yere düsüyorum.. Bazen etrafimdaki insanlar HIC mi düsünmüyor, hic mi akillari yok diyorum ve suan da benmi acaba cok fazla düsünüyorum ve ciddiye aliyorum acaba demeden gecemiyorum iste .. Bi arkadasimin hareketlerini sözlerine o kadar kirildim ki aylarca sinirlene sinirlene sayikladim sabah aksam en sonunda hasta oldum bu kadar yani
Bi olayi kafamda kurur da kururum... Millet konusur lafin nereye gidip gelecegini düsünmüyorlar mi diye düsünüyorum sonra bi sene önceki denilen bi laf geliyor aklima bi anda onu düsün düsün sonra bugün olan olaylar felan filan Kafamda ucusup duruyor hersey ... Bazende düsünmeye calisiyorummesela disariya ciksam mi cikmasam mi ??? Bi kac dk sonra kendime geliyorum ve bos hic birsey düsünmüyorum düsünmeye calisiyorum tik yokk hahaha cok tuhaf yaa
Herkesi kendimden fazla düsünürüm ama beni hic bir zaman o kadar düsünmediler suan kimseyle görüsmüyorum ve biraz kafam rahat ama böyle olmaz ki kimseyle görüsmemek degilmi? Normal degil yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?