Herşeyi kafaya takmak

en azından kendinin farkındasın canım... ilaç falan bahane bence, insanın kendinde biter ve ortam çok önemli tabi...

Evet farkındayım kesinlikle ortam çok önemli, çalışma arkadaşların ise hepsinden önemli

Gerçekten de çocukça davrandığımı düşündüğüm zamanlarda utanıyorum kendimden. Yalnız bugün kendi kendime kızma, sinirlenme, sakin ol, takma kafana dedim. İçimden şarkı söylemek yerine sürekli dua ettim artık dua'nın etkisi mi bilemiyorum normal şartlarda öfkeleneceğim konulara aman sağlık olsun dedim. Bundan sonra bu taktiği deneyeceğim bakalım öfkeme yenik düşecek miyim?

Bende bugunlerde cok sinirliyim kim ne dese kiziyorum eskiden bende cok takardim acaba ne oldu ne dedimde boyle dedi bana diyr simdi biraz biraz bosvermeyi ogrendim Ama bazen ofke.patlamalari yasiyorum bu gibi durumlarda okumak icin bir dua buldum ofkeli iken okunacak dua bilgisayarimin ekranin kosesine yapistirdim hemen onu okuyorum

inşirah suresi mi?

duanın etkisidir canım sen devam et dua etmeye,

Son düzenleme:
off bende böyleyim herseyi kafama takıyorum en ufacık şeyleri bile kafamda irdeliyorum sürekli neden niçin keşke gibi...bu yüzden geceleri uyuyamıyorum gündüzleride öğlende yatıp uyuyayım diyorum yorgunum uykusuzum kafama taktıklarım yüzümden uyuyamıyorum stresli sinirli gergin oluyorum bu yüzden takmamaya çalışıyorum ama olmuyo sürekli kafamda eski yeni olaylar kısacası herseyi takıyorum elimde değil napmalıyım bilmiyorum psikiyatristemi gitmeliyim böyle olmuyo kendime zarar veriyorum stresten sivilceler çıkıyo yüzüm küçüldü uykusuz kaldığım için gözlerimin altı morarıyo offf napmalıyım ben:26:

herkeste olan durum bendede var çok şükür suan biraz iyiyim... bu kadarda kafana takacak kadar neler yaşadın ya? ALLAH yardımcın olsun canım dua et inan hafiflersin rahatlarsın huzur dolar için..

evet arkadaşlar bu konuya bir çare bulsak bende kendi kendimi yiyiyorum resmen ama kimsenin umrunda değil neden bu kadar insanları önemsiyorum ki benim için her kelime her bakış her mimik her hareket cok önemli elimde değil(

kesinlikle öyle canım fazla takıyorsun sonuçta adam akıllı düşününce önemsencek insan var kulak arkası edilcek insanlar var hayatımızda..mesela bende hiç ummadığım birinden ummadığım bir laf duyarsam üzülüyorum neden bu lafı yaptı ki bende mi var bi sorun diye düşünmeden edemiyorum zaman sonrada benden kaynaklı olmadığını karşımdakinin niyetinin tamamen fesatlık olduğunu anladığımda irtibatıda kesiyorum en güzeli gereksiz kişiler için kendini yıpratmaya değmiyor gerçekten..

evet canım insanları fazla önemsiyoruz ben buraya ilk geldigimde yani evlendigimde.. arkadaşım olsun komsun olsun ortamım olsun çok istedim, çünkü güzel hayallerle gelmiştim... ama istedigim gibi olmadı hersey, ha arkadaşım yokmu var ama lafta arkadaşlar bence güvenmiyorum güven duygusu vermiyolar bana... en yakın arkadaşının arkasından atıp tutan benim arkamdan neler demez...artık görüşsemde olur görüşmesemde diyorum fazla üstlerinde durmuyorum bişeyde beklemiyorum kimseden,, iyiki burayı keşfettim

ay bende böyleyim ya her şeyi ama her şeyi takıyorum. her şeyin üstüne düşünüyorum evet ayrıntıcıyım onu kabul ediyorum ama artık bu durumdan bende sıkıldım.kimse beni benim onları düşündüğüm kadar düşünmüyor hep üzülen ben oluyorum. küçük şeylere takılıyorum herkesle ama herkesle sorun çıkıyor haliyle. ama napim kendimi tutamıyorum en ince ayrıntıya kadar düşünmekten. yoruldum kırıldım üzüldüm bir çok kişiyi bi çok şeyi da kaybettim bu yüzden.. napılabilinir ki?

bende öyleydim doktor bana okb teşhisi koydu aslında sosyal fobi için gitmiştim. ilaç verdi. 2 sene kullandım bıraktım şimdi yine başladım ilaca

yine takıyorum kafama umursamıcam diye söz veriyorum kendime olmuyor olmuyor... öyle bunaldımki, öyle sıkıldımki akşamdan beri kafam bimilyon, karşı tarafa bişey olmuyo.. herkes bi alem, haklıyken haksız oluyosun..ALLAHIM sen yardım et..

Evet benim durumumda ayni.. Hakliyken Haksiz yere düsüyorum.. Bazen etrafimdaki insanlar HIC mi düsünmüyor, hic mi akillari yok diyorum ve suan da benmi acaba cok fazla düsünüyorum ve ciddiye aliyorum acaba demeden gecemiyorum iste .. Bi arkadasimin hareketlerini sözlerine o kadar kirildim ki aylarca sinirlene sinirlene sayikladim sabah aksam en sonunda hasta oldum bu kadar yani
Bi olayi kafamda kurur da kururum... Millet konusur lafin nereye gidip gelecegini düsünmüyorlar mi diye düsünüyorum sonra bi sene önceki denilen bi laf geliyor aklima bi anda onu düsün düsün sonra bugün olan olaylar felan filan Kafamda ucusup duruyor hersey ... Bazende düsünmeye calisiyorum mesela disariya ciksam mi cikmasam mi ??? Bi kac dk sonra kendime geliyorum ve bos hic birsey düsünmüyorum düsünmeye calisiyorum tik yokk hahaha cok tuhaf yaa

Herkesi kendimden fazla düsünürüm ama beni hic bir zaman o kadar düsünmediler suan kimseyle görüsmüyorum ve biraz kafam rahat ama böyle olmaz ki kimseyle görüsmemek degilmi? Normal degil yaa

aynen canım düşündüklerini yasadıklarını bende yasıyorum... bende şu sıralar kimseye görüşmemeye çalısıyorum.. sanki hepsi bir olmuş beni üzmek istiyolarmış gibi geliyo.. yanlış düşünüyorum biliyorum kafam bimilyon hersey üstüste geliyor...

sanki hepsi bir olmuş beni üzmek istiyolarmış gibi geliyo..
Evet, evett, evett! Ben hakli oldugumu biliyorum (cogu olaylarda hakliydim ama benimde cok hatam olmusdur ) .. haksizliga gelemiyorum o yüzden bu kadarda takiliyor olabilirim ama yani onlar HIC FARKINA VARMIYORLAR yaptiklarinin??!?! Bi bilsen bi bilsen aahh ahhh ...
En basitinden Mesela sana birisi birsey dedi ama yani küfür deyil birsey deyil normal birsey ama yerli yersiz gereksiz ve bu seni üzdü tepki verebiliyormusun? Tepki verebilsek bu kadar takilmayiz belki de diye düsünüyorum ... Tepki veripde cogu seyi hala sindiremediyimde var ona bakarsan :26: hmm :26: neyse ve simdide onlari kirmamak icin ve kendimi de korumak icin hic biriyle görüsmüyorum kisacasi artik TAK etdi yetdi ama en önemlisi onlar herzamanki gibi ANLAMADILAR.. Anlamasinlar zaten onlar ...pfff :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…