Herşeyi kafaya takmak

Herkesin MEVLİT KANDİLİ mubarek olsun...bu gece günahlarımız af olsun dualarımız kabul olsun inş... DUA edelim...

bende diyorumda eşim götürmüyo canım sen çok akıllısın diyo.. aklı basında olgunsun diyo.. takma diyooo...

Bencede Obsesif bozukluk olablir, neden eşiniz götürüyor ki.. siz gidin. üstelik böyle bir sıkıntı varsa ilerlemeden gidin derim. ilerleyince daha kötü olur sizin için.

Bencede Obsesif bozukluk olablir, neden eşiniz götürüyor ki.. siz gidin. üstelik böyle bir sıkıntı varsa ilerlemeden gidin derim. ilerleyince daha kötü olur sizin için.

kendimde göndermiyo canım.. gizli gizlide gidemem o zaman işlerim ters gidiyo, ondan gizli saklı iş yapınca

kendimde göndermiyo canım.. gizli gizlide gidemem o zaman işlerim ters gidiyo, ondan gizli saklı iş yapınca

O zaman tek yapman gereken eşini ikna etmen. psikiyatriye sadece deli insanların gitmediğini anlatman gerek. Çok normal bu, artık herkez en ufak bir şeyde psikoloğa gidiyor.

Yada bir yerinin ağrıdığını falan söyle, hastaneye gidince doğru psikoloğa yönel, 'ağrım psikolojik sanırım' de

canım sadece eşimin beni biraz rahat bırakması gerekiyo.. biraz baskıcı ve kıskanç kendim bi yere yollmaz arkadaslarına tokalaştırmaz hosgeldin de geç der... dün akşam yine konustum eşimle.. artık yavas yavas düzeliyo gibi.. şimdi pazara ve markete gönderiyo, önceden hiç göndermezdi (gelişme var)

kendine sorun mu arıyorsun boşver yaa kim ne ne derse desn hangi birini takıcasın herkezin jesti mimiği düşüncesi konuşması farklıdır

Sev benii :)))
takma takma boşver bende çok taktım anca hasta oldum millet kendine göre hareket ediyor ben onları düşünüyorum kasılıyorum karsıdaki insan neden benm için kasılmıyor:) dimi ama

yani olan bize oluyo karşıdakine bişey oldugu yok...evlenince bazı seyler degişiyo, onu alttan al ecehan ona sus ecehan.. altan ala ala altta kaldım valla,

yani olan bize oluyo karşıdakine bişey oldugu yok...evlenince bazı seyler degişiyo, onu alttan al ecehan ona sus ecehan.. altan ala ala altta kaldım valla,

yani :) canına yazık daha yeni evli sayılırsınız daha bunun çocuk sorunu var zamanı gelince evlencek onların aileleleriyle tanşcan sorunlar olcak ohoooooo :)))) ozamanlara sakla kafana takmayı

yani :) canına yazık daha yeni evli sayılırsınız daha bunun çocuk sorunu var zamanı gelince evlencek onların aileleleriyle tanşcan sorunlar olcak ohoooooo :)))) ozamanlara sakla kafana takmayı

çocukta olmuyo ki stresden.. o zamnları görürsem inş .ben cadı kaynana olmıcam karısmıcam çocuklarıma..( büyük konusmayayım bide olurum)

çocukta olmuyo ki stresden.. o zamnları görürsem inş .ben cadı kaynana olmıcam karısmıcam çocuklarıma..( büyük konusmayayım bide olurum)

olur oluurr hayrlısıyla oda olur... ay bende öyle diyorum çok iyii tatlı bi kaynana olucam hatta gelinim yada damadım kendi elleriyle beni evlerine götürcekler diye ama aay bende kıskanırım evladımı herhalde

olur oluurr hayrlısıyla oda olur... ay bende öyle diyorum çok iyii tatlı bi kaynana olucam hatta gelinim yada damadım kendi elleriyle beni evlerine götürcekler diye ama aay bende kıskanırım evladımı herhalde

bende karısmıcam diyorum kendi gönülleri ne zaman isterlerse gelsinler basımın üstünde yerleri var.. yok istemezlerse diyecek lafım (mutlu olsunlar yeter) olur.. gönülsüz işten hayır gelmez.. eşimde diyoki; ben çocugumu görmeden duramam, göstermeyede döverim.. hangimizin geçimsiz oldugu bu arada belli oldu ben çocukların yanında durmam huzurevine filan giderim.. ALLAHTA muhtaç etmesin kimseyi...

:)) yok yook az çok sendede olur kıskançlık çünkü hiiç ama hiç kaynanalık yapmaz dediğim tatlı insanlar bile bazen kıskançlık yapabiliyor annem hep der çocuğun olsun sonra konuş şimdi hissedemezsin diye belkide buyüzden böyle rahat konusuyoruz

olabilir valla dedim ya büyük konusmayayım diye...

İyi geceler.. Bende her şeyi kafama aşırı derece takıyorum biri alakalı ya da alakasız bir şey söylediğinde ne demek istedi şimdi bu falan diye düşünüyorum hatta içimde kalmasın diye gidip soruyorum ama aldığım cevap gerçekten doğru olsa bile beni tatmin etmiyor. Çokta alınganım.. Ve en önemli sorunum ise istediğim bir şey benim olmuyorsa ya da benim istediğim gibi olmuyorsa resmen sinirden ağlıyor, canavarlaşıyor, karşımdakine bağırıp, kalbini kırıyorum. Tabii sonradan çok pişman oluyorum özür dilemek istiyorum keza diliyorum da lakin özür dilemeden önce olay anını gözümün önüne getiriyor kendimi karşı tarafın yerine koyuyorum sonrada özür dilendiğinde vereceğim tepkiyi düşünüyorum.. Bazen özür dilemiş anlamış hatasını diyorum bazen ise bağır çağır özür dile hop bitti gitti oluyor. Kendimi kontrol edemiyorum. Doktora gittim ilaç kullandım ama yok! Kendimden korkuyor, ciddi anlamda nefret ediyorum! Hatta bazen öyle ki yahu ölsem millet kurtulur vallahi o kadar illet birisiyim diye düşünüyorum. Ben bu hale ne zaman, nasıl geldim bilmiyorum :26:

en azından kendinin farkındasın canım... ilaç falan bahane bence, insanın kendinde biter ve ortam çok önemli tabi...

Birde şöyle düşün bu yazdıklarını sen değilde baskası gibi oku :) ve görüceksin ki ufak bir çocuğun yaptıklarını yazmıssın. yasın kaç bilmiyorum ama yine 18 üzerisindir:) kendine bu şekilde engel olabilirsin. hayat bu hiçbirşey istediğimiz gibi olmaz. ayrıca istediğimiz gibi olsa hiçbirşye ulaşmak için çaba sarf edemeyiz ve sevinç nedir bilemeyiz dimi ? birde bu açıdan bakabilirsin bence ... olmuyorsa olmuyordur demekki zamanı var... içinden birşeyler saymaya baska sakinleş çocuk değilim ben böyle şeylere üzülcek takıcak değilim yaa sağlığımdan önemlimi vs diye telkin et kendini... çünkü kendinin farkındasın bunuda yapabilirsin

umutsuz ev kadınları başladı.... eşim beni umutsuz ev kdnlarındaki yasemine benzetiyo tipimde benziyomuş.. saçlarımda aynı, sakarlıgımı heyecanlılıgımı ona benzetiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…