Birumuttur yasamak Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Kasım 2016 3.677 5.249 6 Haziran 2022 Konu Sahibi retcoocc0 #101 Ozlem kirmizi .!.: Bence elti çok kötü bisey öyle diyince ben eltime kardeş gibi yaklaştım ama o öyle olmadı duştan öyle olmaya çalıştı ama nafile 1 buçuk yıldır bezdirdi beni resmen eşimle illalah etik vallahi Genişletmek için tıkla... İyilerde var benim eltimle biz arkadaş gibiyizdir asla kötülük yapmadım kötülüğünü de görmedim Allah'ta göstermesin
Ozlem kirmizi .!.: Bence elti çok kötü bisey öyle diyince ben eltime kardeş gibi yaklaştım ama o öyle olmadı duştan öyle olmaya çalıştı ama nafile 1 buçuk yıldır bezdirdi beni resmen eşimle illalah etik vallahi Genişletmek için tıkla... İyilerde var benim eltimle biz arkadaş gibiyizdir asla kötülük yapmadım kötülüğünü de görmedim Allah'ta göstermesin
O Ozlem kirmizi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 46 20 25 6 Haziran 2022 Konu Sahibi retcoocc0 #102 Birumuttur yasamak .!.: İyilerde var benim eltimle biz arkadaş gibiyizdir asla kötülük yapmadım kötülüğünü de görmedim Allah'ta göstermesin Genişletmek için tıkla... Allah bozmaz inşallah iyilerde var ama bana denk gelmedi galiba galiba
Birumuttur yasamak .!.: İyilerde var benim eltimle biz arkadaş gibiyizdir asla kötülük yapmadım kötülüğünü de görmedim Allah'ta göstermesin Genişletmek için tıkla... Allah bozmaz inşallah iyilerde var ama bana denk gelmedi galiba galiba