Herşeyi dinleyen meraklı dedikoducu elti sorunu

Eltim dışında hiç birine yorum yapmadı bir şey demedi aksine beni destekleyip bana sahip çıktı başka sorunuz var mı?
22 yaşında kızımın bu kararlarını desteklemek korkunç. Sahip çikmak başka bir şey. Tabii ki sahip çıkacaklar. Keşke en baştan çıksalardı da gencecik yaşında muhatap oldugun insanlar bunlar olmasaydi.

Oyu canım benim bende takın zamanda eltimden çok büyük bi kötülük yedim arama çok ciddi mesafe koydum konuşuyorum o yazıyor yazmıyorum yüzüme de bakmıyorum o yokmuş gibi davranıyorum sende öyle yap ben 2 yıl sustum ne aptalmışım hayatı kendime de eşime de zehir ettim artık yok gibi davranıyorum
Evet bende 1 buçuk yılık evliyim ilk günden beridir çekiyorum eşimin büyük abisinin esi ikinci gelinde benim ve çekmediğim kalmadı eşimin babası yok abilerini babası yerine koyduğu için bende eşim için saygı duydum ama eşimde bende ilalah etik kaynanam ve görüşleriyle hiç sorunum yok şükür ama bu yılan elti olmaz olsun kaynanam ve görüşlerim eşim heryi görüyorlar ama çocuğu için Altan alıyorlar ve bizde ilk gelinden çok çektik dediler ve bana umursama takma diyordu eşim ve kaynanamlar eşini sev gez toz onun daha zoruna gider dedi bende artık elimi görmezden geliyorum gitmiyorum onlara oda gelmesin diye gelmiyor zaten ama ben bir gitsem artık arkası kesilmiyor zırt pırt arıyor geliyor bende onu takmıyorum onun çok zoruna gidiyor sende takma umursama evine katma kaynanamlar bize gelince onu kendinizle getirmeyin diyorum ben size gelince ona haber vermeyin diyorum onunla aynı ortamda olmak istemiyorum diyorum onlarda elimden çok çektiği için onu takmiyorlar evimiz eltinle çok yakın ama gidip gelmiyoruz eşimde laf soktu yengesine eşimde farkında olduğu için rahatım o yüzden strese katıp eşinle aranı bozma ve eşinle elini çok sohbetimize dahil olmasın sonuçta eşinizin yengesi kimse ailesini atmaz gün gelir en ufak şeyde yüzünüze vurmasın eşiniz takmayın umursamayın o dahada kudurur eşinizi her ortamda sevin sayın delirir duru evinizde almayın size gelince bütün odaların kapısını kilitleyin ben öyle yaparım ne eltim nede çocuğu girmesin diye anahtarlarını saklarım ve böyle onun daha zorunuza gider çocuğunu alıştirir ettim gidince eşyalarını kır diye bende salon ve mutfak taki eşyalarımı hep kaldırırım ve diğer odalara katıp kitlerim deli oluyor resmen sizde öyle yapın kayniniza değer verin ama eltinize vermeyin.

Güncelleme ekliyorum kızlar hemen sizlere
Eşimin babası ile görüştük durumu ve bizimle birlikte hem eltimle hem de eşiyle görüştü eşi böyle bir olayı ilk defa duyduğunu söyledi ve eşinin yaptıkları için özür diledi eltim yalan diye kendini yerden yere attı ama kp ilk defa bana yapmadığının farkında olduğunu söyleyince sustu kp taşınmamız için destek oldu Hayırlısıyla haftaya Salı buradan taşınıyoruz destek olan akıl veren herkese teşekkür ederim
Helal olsun kayınpedere, adaletli adammış. Hadi gözün aydın.

Merhaba kızlar Benim derdimden dağlar taşlar yıkılacak o kadar dertliyim😔 biz eşimle yedi sene sevgililik sonrası evlendik kayınvalidem kayınpederim görümcelerimle hiç bir sorunumuz yok zaten yas olarak hepsinden küçüğüm bana küçük kızları gibi davranıyorlar ama bir eltim var eşimin büyük abisinin eşi tüm sıkıntım onunla.Eşim bizim düğünümüzün ertesinde cezaevine girdi zaten aile apartmanı oturduğumuz ev ve ben kendi aile evime sık sık gidip geldiğim için annem dükkandan bunaldığında çıkıp kullansın diye evimin anahtarını verdim o da bir gün eltime çıktığında anahtarı orada unutmuş eltim durur mu hemen inmiş asagı eşimin benim çekmecelerimi benim çekmecelerimi kurcalamış eşimin aldığı hiç kullanmadığımız açılmamış paket prezervatifi ve masaj jellerini görüp anneme gidip demiş ki paketin yarısını kullanmışlar annemde bir gece yattılar beraber nasıl kullanırlar yanlış görmüşsündür ayıp bişey bir dahasını yapma o senin kızın yasında demiş olay öylece kapanmış yanı annem kapattığını sanmış canım benim ama ben evime geldim ve bu olaylardan haberim yoktu eşim tahliye olmadan bir gün önce eve gelip evimizi temizledim havalandırdım ve iki Tane geceliğim yoktu hemde eşimin bana hediye aldığı gecelikti acaba çeyizde mi kaybıldu diye annemi aradım eşimin annesine sordum yok yok yok eşimin bana hediye aldığı makyaj malzemelerinden bile eksikler vardı onları dedim ben herhalde bir yerde unuttum büyütmedim ama gecelikler hala aklımı kurcalıyordu sustum annelerim susturdular.Eşim sürpriz bi şekilde tahliye oldu eve geldik yemek içmek misafir uğraştık ve eşim dışarı çıktı Gelen arkadaşlarını göndermek için bende evde film açıp uyuya kalmışım eşim de eve çok geç geldi sabah da işe gitmek için mecburen hazırlandım duşa girdim ama eşimle aramızda hiç bişe geçmedi saçlarım ıslak gördü annemle birlikteydi gece bağırışlarınızdan uyuyamadık gece yoğun geçti herhalde dedi şok oldum bende ne sacmlaıyorsun sen ya gelmedi bile eve sabah geldi neyden bahsediyorsun sen annemin yanında diyip kızdım eşime anlatıyorum ben bişey yapamıyorum abime ne diyeyim diyor annem onun bildiği o diyor kızlar misafirim gelse sorma yok damlıyor eşim odadayken yatak odama girmeye çalışıyor bozuyorum sürekli sürekli ama yeter dayanamıyorum bana akıl verin çok zor durumdayım artık canımıza yetti eşimin de Benim de tasının demeyin evler çok pahalı öyle bi bütçemiz yok maalesef ki.Ve kayıp geceliklerimi eltimm yazlık kışlık yaparken onda gördüm artık o zaman dananın kuyruğu koptu benim için.Arsız gibi gelip kahve çay içelim diyor o kıyametlerden Sonra ablalarım bana yol gösterin tecrübelerinizle ben bu kadınla ne yapacağım bittim tükendim artık bunun elinden 😔😔😔😔😔

Evet bende 1 buçuk yılık evliyim ilk günden beridir çekiyorum eşimin büyük abisinin esi ikinci gelinde benim ve çekmediğim kalmadı eşimin babası yok abilerini babası yerine koyduğu için bende eşim için saygı duydum ama eşimde bende ilalah etik kaynanam ve görüşleriyle hiç sorunum yok şükür ama bu yılan elti olmaz olsun kaynanam ve görüşlerim eşim heryi görüyorlar ama çocuğu için Altan alıyorlar ve bizde ilk gelinden çok çektik dediler ve bana umursama takma diyordu eşim ve kaynanamlar eşini sev gez toz onun daha zoruna gider dedi bende artık elimi görmezden geliyorum gitmiyorum onlara oda gelmesin diye gelmiyor zaten ama ben bir gitsem artık arkası kesilmiyor zırt pırt arıyor geliyor bende onu takmıyorum onun çok zoruna gidiyor sende takma umursama evine katma kaynanamlar bize gelince onu kendinizle getirmeyin diyorum ben size gelince ona haber vermeyin diyorum onunla aynı ortamda olmak istemiyorum diyorum onlarda elimden çok çektiği için onu takmiyorlar evimiz eltinle çok yakın ama gidip gelmiyoruz eşimde laf soktu yengesine eşimde farkında olduğu için rahatım o yüzden strese katıp eşinle aranı bozma ve eşinle elini çok sohbetimize dahil olmasın sonuçta eşinizin yengesi kimse ailesini atmaz gün gelir en ufak şeyde yüzünüze vurmasın eşiniz takmayın umursamayın o dahada kudurur eşinizi her ortamda sevin sayın delirir duru evinizde almayın size gelince bütün odaların kapısını kilitleyin ben öyle yaparım ne eltim nede çocuğu girmesin diye anahtarlarını saklarım ve böyle onun daha zorunuza gider çocuğunu alıştirir ettim gidince eşyalarını kır diye bende salon ve mutfak taki eşyalarımı hep kaldırırım ve diğer odalara katıp kitlerim deli oluyor resmen sizde öyle yapın kayniniza değer verin ama eltinize vermeyin.

22 yaşında kızımın bu kararlarını desteklemek korkunç. Sahip çikmak başka bir şey. Tabii ki sahip çıkacaklar. Keşke en baştan çıksalardı da gencecik yaşında muhatap oldugun insanlar bunlar olmasaydi.
Allahtan ki eşimden annesinden ve babasından yana bir sıkıntımız yok eşimin çekirdek ailesi ile ilgili bir sıkıntı yok.Eltimde halledildi e zaten çalışıyorum mesleğim var evlenmem için herhangi bir engel yoktu ve evlendik ayaklarım üzerinde durmadan evlenmedim💁🏻‍♀️

Allahtan ki eşimden annesinden ve babasından yana bir sıkıntımız yok eşimin çekirdek ailesi ile ilgili bir sıkıntı yok.Eltimde halledildi e zaten çalışıyorum mesleğim var evlenmem için herhangi bir engel yoktu ve evlendik ayaklarım üzerinde durmadan evlenmedim💁🏻‍♀️
Yaşın küçük işte. Bizim baktığımız yerden göremiyorsun. Neyse olan olmuş artık.

Öğretmenim sıkıntı yok o yüzden.maddi gücüm var.
Maddi güç önemli ama her şey değil. Daha dünya görmeden koca , kayın aile görmüşsünüz. Eşiniz hapse girmiş, evlilikten bile bisey anlayamamışsınız . Yaşıtlarınız ilk maaşını elbiselere tatillere gömdü , siz kayın aile evinde koca beklediniz mesela. Şimdi de geçim derdi başlayacak, iki başına yaşam kolay değil öyle.

Canım aynen benim de kaynanamlar anladı artık önceden bilmiyorlardı çok güzel rol yapıyor asla arayıp sormuyorum hala yüzsü gibi her hikayeme cevap veriyor canımlar çizimler eksik olmuyor ama ben mesafeyi koydum umrumda da değil

Canım aynen benim de kaynanamlar anladı artık önceden bilmiyorlardı çok güzel rol yapıyor asla arayıp sormuyorum hala yüzsü gibi her hikayeme cevap veriyor canımlar çizimler eksik olmuyor ama ben mesafeyi koydum umrumda da değil
Aynen öyle yap canım hiç takma bende 3 haftadır aramıyorum sormuyorum ondada haber yok kafam kullagim rahat stresiz eltisiz bir hayat.

Ben aramasam da arar kurtulamıyorum bilmiyorum duruyor bi köşede 😅
Açma sende telefonunu görmedim de eşimle ilgileniyorum telefona ayıracak zamanım yok de bir iki Açma aramaz emin ol ben öyle yaptım isim gücüm var dedin hep telefonla mı konusuyum dedim zamanımı konuşmakla harcayamam dedim kaç defa aradı açmadım açtığım zamanlarda hal hatır sorup isim var diyip kısa kapatim sende dene öyle tamamen kurtulursun emin ol kendi haline bırak seni çok kıskanıyor beli zaten 😅😅

Açma sende telefonunu görmedim de eşimle ilgileniyorum telefona ayıracak zamanım yok de bir iki Açma aramaz emin ol ben öyle yaptım isim gücüm var dedin hep telefonla mı konusuyum dedim zamanımı konuşmakla harcayamam dedim kaç defa aradı açmadım açtığım zamanlarda hal hatır sorup isim var diyip kısa kapatim sende dene öyle tamamen kurtulursun emin ol kendi haline bırak seni çok kıskanıyor beli zaten 😅😅
Canım öyle yaptım bu sefer kaynanamla kayınbabamı eve yolladı ya benim yaşadıklarım biraz tuhaf ben zaten telefonlarını açmıyorum ama arıyor yine de onu demek istedim

Elti nasil olur ? çok merak ediyorum. 2008den beri evliyim. 2 kaynım var. Biri 36 yaşında. Evlenemediler.

Elti nasil olur ? çok merak ediyorum. 2008den beri evliyim. 2 kaynım var. Biri 36 yaşında. Evlenemediler.
Bence elti çok kötü bisey öyle diyince ben eltime kardeş gibi yaklaştım ama o öyle olmadı duştan öyle olmaya çalıştı ama nafile 1 buçuk yıldır bezdirdi beni resmen eşimle illalah etik vallahi

X