- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
- Konu Sahibi Eflatun1234
selam iyi akşamlar. Direk konuya giriyorum ben 23 eşim 39 yaşında 4 senedir evliyiz 2 yaşında oglum var. Eşimle tamamen başka dünyaların insanıyız ve artık tahamülüm kalmadı size biraz eşimi anlatmak istiyorum. Eşim panik atak hastası aşırı asabi aşırı terbiyesiz hakaretin küfürün iftira atmanın rezil etmenin en alaasını yapan bi insan. Evlendigimiz günden beri etmedigimiz kavga kalmadı ben o zaman 19 yaşındaydım ve ne yapıcagımı bilmiyordum. Arkadaşım yok tanıdıgım yok ailem uzakta net yok konuşcak kimse yok dışarı çıkmam yasak istedigim şeyi giymek yasak çalışmam yasak sosyal meyda yasak ev hayvanı gibi ilk senemi geçirdim. Sonra biraz düzeldi ve ailem onun ailesi çocuk yap tamamen düzelicek baskısıyla 20 yaşımın sonlarına dogru hamile kaldım. Eve eşim gitmeme gezmeme artık karışmıyor ama hep orospu kaşar dışarı çıkıp rahat rahat ne haltlar karıştırıyorsundur diye konuşur sonrada bişey dememiş bunlar normal bi tavırmış gibi güler eglenir normal davranır. Cinsel ilişkimiz yok çok isteksiZdir ilk zamanlar ilişkiye giremedim diye benden sogumuş kadın olarak görmüyormuş. Herkesin içinde rezil edip hakaret eder buda kadınmı ya diye begenmez( gerçekten çevrem tarafından çok begenilirim kendi resmimi koyucam profile) ailemlede 2 senedir düşmanlar dogum yaptıgım zaman içki içip sarhoş halde eve geldi biz kavga ederken annem daha yeni dogum yaptı diye araya girdi annemle babama saldırdı ailemle gidicektim ama oglum 15 günlüktü vermediler kalmak zorunda kaldım. Ailem arkamda boşanamamı istiyorlar bende boşanmak istiyorum ama oglum için üzülüyorum eşimin durumu çok iyi benim o kadar degil kayınvalidem eşime hep gaz veriyor boşanırsanız bi bakıcı tutarız bende varım sende varsın çok güzel büyütürüz diye. Tabi eşim buna dayanarak daha fazla üstüme geliyor. Ben lise mezunuyum ailem üniye başlarsın ehliyetini alırsın güzel bi işe başlarsın hayatını yeniden kurarız diyorlar ama oglum ne olucak. Oglumu alıp gitmeme izin vermiyorlar yapmadıkları pisligi bırakmazlar ailem bunlarla uğraşmak istemiyor benim burda kalıp bunları çekicek halim kalmadı sinir hastası oldum 23 yaşında. Napıcam ben çok mutsuzum çevremdeki evlilere bakıyorum en büyük kavgaları bizim en küçük kavgalarımız kadar normal bi insanla hayat sürmek istiyorum çokmu şey istiyorum