• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey birbirine karışıyor :/

Bibibella

Pro Üye
20 Ocak 2010
46.484
169.214
1.123
44
Screenshot_20180311-221730.webp

Gene ben :deli: Fotoda da görüldüğü gibi üst kısımda sürekli herşey karışıyor düzelmesi icin sayfayı yenilemek gerekiyor :110: düzeliyor gene oluyor bir çok kişide bu sorun var gördüm yazanları :bicak:

Curly Curly

Ama bu olaydan midir bilmem normalde konu okurken yeni mslari görmek için konudan çıkmak gerekiyordu.... suan mesela bu konuda sayfayi yukarı kaydirinca yeni msjlar çıkıyor ne olmuş bilmem ama bu durum iyi olmuş.

Ama bu olaydan midir bilmem normalde konu okurken yeni mslari görmek için konudan çıkmak gerekiyordu.... suan mesela bu konuda sayfayi yukarı kaydirinca yeni msjlar çıkıyor ne olmuş bilmem ama bu durum iyi olmuş.
Bende en yukarı çıkmadan görünmüyor. En üste çıkınca yeni mesaj sekmesi çıkıyor. Bugüne kadar sorun yoktu. En altta da olsam yeni mesaj sekmesi yukarıda sabitti.

Dediğini ne anlamadım bende olmuyor heralde ben yeniliyordum sayfayı çıkmaya gerek yok veya zaten sürekli yeni mesajlara basardım zaten bildirime göre geziyorum forumda :)

Dediğini ne anlamadım bende olmuyor heralde ben yeniliyordum sayfayı çıkmaya gerek yok veya zaten sürekli yeni mesajlara basardım zaten bildirime göre geziyorum forumda :)
valla bende de karışık bi tık yukarı kaydiribca düzeliyor ... 17 .sayfayi okuyorum örneğin yeni msj sekmesi yoktu ya 17 sayfa geri gitmem ya da forumlara tekrar tıklamam gerekiyordu şimdi en azından yukarı kaydirinca yukarda yeni msj sekmesi..

valla bende de karışık bi tık yukarı kaydiribca düzeliyor ... 17 .sayfayi okuyorum örneğin yeni msj sekmesi yoktu ya 17 sayfa geri gitmem ya da forumlara tekrar tıklamam gerekiyordu şimdi en azından yukarı kaydirinca yukarda yeni msj sekmesi..
Şundan mı bahsediyorsun o hep oluyor yukarda zaten ama forumdaki yeni mesajlar oluyor konuda ki değil veya demek istediğini anlamadım :)

Eklentiler

• 20180311_230137.webp
    20180311_230137.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 36
Back
X