Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nice olurdu halinizSende olmasan![]()
Bende en yukarı çıkmadan görünmüyor. En üste çıkınca yeni mesaj sekmesi çıkıyor. Bugüne kadar sorun yoktu. En altta da olsam yeni mesaj sekmesi yukarıda sabitti.Ama bu olaydan midir bilmem normalde konu okurken yeni mslari görmek için konudan çıkmak gerekiyordu.... suan mesela bu konuda sayfayi yukarı kaydirinca yeni msjlar çıkıyor ne olmuş bilmem ama bu durum iyi olmuş.
Dediğini ne anlamadım bende olmuyor heralde ben yeniliyordum sayfayı çıkmaya gerek yok veya zaten sürekli yeni mesajlara basardım zaten bildirime göre geziyorum forumda :)Ama bu olaydan midir bilmem normalde konu okurken yeni mslari görmek için konudan çıkmak gerekiyordu.... suan mesela bu konuda sayfayi yukarı kaydirinca yeni msjlar çıkıyor ne olmuş bilmem ama bu durum iyi olmuş.
valla bende de karışık bi tık yukarı kaydiribca düzeliyor ... 17 .sayfayi okuyorum örneğin yeni msj sekmesi yoktu ya 17 sayfa geri gitmem ya da forumlara tekrar tıklamam gerekiyordu şimdi en azından yukarı kaydirinca yukarda yeni msj sekmesi..Dediğini ne anlamadım bende olmuyor heralde ben yeniliyordum sayfayı çıkmaya gerek yok veya zaten sürekli yeni mesajlara basardım zaten bildirime göre geziyorum forumda :)
Şundan mı bahsediyorsun o hep oluyor yukarda zaten ama forumdaki yeni mesajlar oluyor konuda ki değil veya demek istediğini anlamadım :)valla bende de karışık bi tık yukarı kaydiribca düzeliyor ... 17 .sayfayi okuyorum örneğin yeni msj sekmesi yoktu ya 17 sayfa geri gitmem ya da forumlara tekrar tıklamam gerekiyordu şimdi en azından yukarı kaydirinca yukarda yeni msj sekmesi..