Herkez okusun lütfen! Başımıza bunlarda gelıyormuş yardım istiyorum:(

EVLI OLDUGUNU BILMEDEN YAŞANANLARDAN SONRASI? AKIL VERIN LUTFEN

• KARISINA ANLAT HERŞEYİ

OY: 16 88,9%
  • BENCE ALLAH'A BIRAK

OY: 2 11,1%

• Ankete Katılan
    18
Gerçekse anlatacaksanız kendi yaptıklarınızla anlatın, gerçek değilse detayları kurtaramamışsınız.

bende hepsini okuyamadım evli bir adamla evli olduğunu bilmeden başlayan bir flört ve evli ve çocuklu olduğunu öğrendiği halde devam eden ilişki
şöyle ki:"krorktuugm oldu.benı kandırdı beraber oluyorduk.sonra bıgece yanlız kaldık ve gercekten boyle bı durumun olma ıhtımalı yokken bıle beraber olduk"
diye de devam ediyor..
Allah'ından bul kadın,o evlatların o günahsız kadının vebali her iki tarafta da sorulsun sana..
ne denir başka..

Ay bide gelmişsiniz burda kendinizi acındırıyosunuz

Neyin intikamını alacaksın Allah aşkına?

Madem evli olduğunu öğrendin, dünyada başka erkek kalmamış gibi devam edeceğine o zaman alsaydın intikamını.

Ama hiç olur mu, o zaman pohpohluyodu seni demi!

Adami bekar sanarken opmeye korktun ama evli oldugunu ogrendigin halde hic cekinmeden yattin.Neyin intikami ?sen bile isteye hirs yapip adamla beraber olmussun esini cocuklarini birakir sana gelir diye dusunmussun.Resmen adamin yuvasini hice saymissin.Oda alacagini almis zaten niye duzenini bozsunki.Sizinki ask degil kusura bakma sadece sehvetmis

Size hiç üzülmedim ben. Evli olduğunu öğrenmişsiniz bahanelere sığınmayın. Çok peşimden koştu çok aşıktım ikna etti bilmemne geçin bunları. Nefsine hakim olmak bu kadar zor değil. Ne acılarla başediyor insanlar. Birde birlikte olmuşsunuz. Bahane yine aynı. Çok aşıktım aramızda çekim vardı. Tekrar söylüyorum üzülmedim size. O istediği kadar ulaşsın siz gerçekten istemediğiniz sürece sizi yeniden kandıramazdı. Siz zaten kanmak istemişsiniz.

anam o kadar uzun şeyden bu çıktı ha çok fena bir durum bu konu baya uzar

sunduğunuz bu iki şıkta bence uygun değil konu sahibesi

bence her ikinizi de ALLAH ıslah etsin akıl fikir versin ne diyeyim ki

Sen bu büyüüüük aşkı 2 ay da mı yaşadın.60 günde.Yolda bulduğun,adam yolunu kesiyor tanışıyorsunuz ve 2 ayda ailen biliyor adam evini biliyor.....Ne sanıyordun gerçekten.adamın sana koşmaları gece gündüz aramaları aşklar kadınımlarr.....yani her ilişkide emin ol her ilişkide en başı böyledir.Kimsnein gözü kimseyi görmez.İlk başlarda hevesle herşeyi yapar.İsterse bekar olsun.2 ay nedir ya.Sen hiç mi kendinde suç aramıyorsun.Ya herşeyi geçtim sonuçta bu adam seni kandırmış mı 2 ay kandırmış bekarım diye.Eeee bi şekilde öğrendin.Kapılarında beklemeleri ısrarları sence bahanen mi.İsteseydin sen onu bi güzel uzaklaştırırdın.Ben çok duydum o kapıda bekleyen tipleri.Adam sana 3,5 aylık kızım var diyor.Yani seninle birlikteyken karısı lohusaymış.Eğer senin tlefonlarına çıksaydı devam edecektin bu ilişkiye.Kadın öğrenince,sen de adama baskı yapmaya başlayınca adam seni tehlike olarak görmüş ve bitirmiş.Kadına anlatsan ne anlatmasan ne.Kadın zaten farkında.Senle yazışmış ve muhatabım sen değilsin de demiş.
Yoluna bak ve akıllı ol artık.

Arkadaslar bu tarz konularin uzun olmasının sebebi yasadiklari o mukemmel AŞK! !i anlatmak. Hepsi bundan ibaret.

Ya o degil de okumus etmis,kulturli insan diye kendinizi gostermissiniz. Herkez degil o HERKES!!
sanıyorlarki aşklarının büyüklüğünü anlatınca yaptıkları masumlaşacak.

Ya bide "kandirdi, kullanildim" demeni anlamiyorum konu sahibi.
Senin aklin eksikti de o mu kandirdi?
Bileyerek isteyerek yasamissin bide ustune o gece cok guzeldi diyorsun ama hala daha kullnildim kandirildim.
Sen kendi kendini kandirmissin. Canin.istemis yasamissin adam da istedigini yapmayinca kandirdi oldu.
He canim he.
Zaten tek suclu da o karisi.
Sizin guzelim 1.5 aylik iliskinizi bozdu.
Degilse siz cok asiksiniz birbirinize!!

Nasıl oluyorsa bi şekilde hep adam ulaşıyor, uçak saatlerini öğreniyor vs vs... Yav kimden öğreniyor bu nişan yeriydi uçak saatiydi kimle naptığını falan.. Ben istemiim kimse bana ulaşamaz hikaye... Dua edin de adamın karısı sizi allah a havale etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…