Herkez okusun lütfen! Başımıza bunlarda gelıyormuş yardım istiyorum:(

EVLI OLDUGUNU BILMEDEN YAŞANANLARDAN SONRASI? AKIL VERIN LUTFEN

• KARISINA ANLAT HERŞEYİ

OY: 16 88,9%
  • BENCE ALLAH'A BIRAK

OY: 2 11,1%

• Ankete Katılan
    18
hiç üşenmeden sonuna kadar okudum.İkinci şans vermeyip ilk başta eşiyle konuşsaydınız bu durumlara gelmezdiniz.
bundan sonra geçmiş ola.Su akar yatağını bulur..

Karısı da eşinin ne kadar haysiyet yoksunu olduğunu bilmeli bence.
Lakin sizde de hata var.Bile bile devam etmişsiniz.

Lütfen yanlış anlamayın ama o kadın kocasını 100 /90affeder üstüne bir de size sorar evli olduğunu bile bile kocamla nedenberaber oldun.emin olun ki siz Kısacık zamanda adamın evli Oldugunu anladınız ,o kadın adamın Karısı oda Kocasının hayatında biri Oldugunu Çoktan anlamıştır.

Ee bu kadar heerseyin farkindayken neden birlikte oldun adamla bile bile lades demissin..En dikkatimi ceken sey ise kadin seni ogrendiginde adama karin benle ugrasmasin demen..O kadinin sana madalya takmasini beklemiyordun degil mi ?Kocasinin kiminle ne halt yedigini bilmek isteyecek belki seni mahkemeye bile verecek..Sen kadina ne yapacaksin karsi dava mi acacaksin,Ne gibi bir belaya sokacaksin kadinin basini zaten yakmissiniz kadini
Yapman gerekeni yapmaya calismissin ama olmamis bundan sonrasi icin tovbe et ve daha fazla mahvetme hayatini.

Kadının zaten size yazıdğını söylüyorsuınuz
detay verseniz ne vermeseniz ne !
onun ailesi büyük ihtimalle erkektir elinin kiri der konunun üstü kapanır

sizinde kendi yolunuza bakmanız gerekiyor ama pek sanmıyorum

1.5 aylik bir iliski vay be...gorende sizi vazgecilmeyen mukemmel bir kadin sanir..
Evli oldugunu bildiginiz bir adamla iliskiye girmissiniz bide hayatimin en guzel gecesiydi yazacak kadar igrenc bir insansiniz
Iki cocuk gozunuzun onune geldimi hic yada o karisinin dustugu durum..
O karisini tanisaydim ben soylerdim herseyi.
Ve o gormek istemedigi cocuklarinida alip bosamasini soylerdim.
Layiginizi bulmussunuz..hic tanimadiginiz yolda arabasiyla sikistiran bir adama numara vermenizden karakterinizde anlayabiliyoruz..
Gunah cikarmayin burda ....
Birde utanmadan allahami havale etmeliyim demisssiniz...

Hic bir sekilde iletisime girmemek bu kadar mi zordu .
1.5 aylik bir yalanci sahtekar icin.
Gorunde 10 yillik birliktelik sanir...

Evli olduğunu öğrendiğiniz anda herşey bitmeliydi. Sonrasında yaşananları haketmişsiniz.

Çok uzun okumadım yarıya kadar okudum fake değilse konu tekmeyi basmissin diye gururlu kız helal olsun derdım ama yazık çok gurursuz bir insanmissin

haysiyet yoksunu şerefsiz bir erkekmiş karşındaki..anlat karısına tabiki o da bilsin nasıl bir şerefsizle evli olduğunu. Şahsen benim eşim yapsa bilmek isterdim.

Cok merak ettim sabredip okuyacam yorumları okuyorum tam anlamadim

Kadin adamla tanismis. 1.5ay delileeeer gibi ask yasamislar. Kadin adamin evli olduğunu ogrenmis, birakmis adami.
Adam bunu birakmamis. Kadin cok israr etmis ama adam pesini birakmamis.
Kadin da nefsine hakim olamamis devam etmisler ve kadin adamla yatmis.
Adam da bu kadini birakmis.
Kadın simdi hirsindan diyor ki adamin karisina mi soylesem. Cok uzgunmus, kullanilmis

Olay bu yani ablacim. .

Hikayenin sonu hep aynı, her yerde karşıma çıktı, sabaha kadar kapımda bekledi, peşimi bırakmadı eee? Biz barıştık, ilişkimize devam ettik. Aferin size!

Şu senaryo hiç mi değişmez ya? Ne gururundan bahsediyorsunuz? Öğrendiğiniz de mağdurmuşsunuz ama sonrasında resmen bile isteye devam ederek kabul etmişsiniz bu durumu, yani mağdur değilsiniz kusura bakmayın sadece kuyruk acınız var.

Ayrıca; nasıl bir aşk anlayaşınız var sizin gibileri gerçekten hiç anlayamıyorum? Adam evli, karısıyla her gece aynı yatağa girerken siz hangi aşkın kafasını yaşıyorsunuz?

Aferin sana yolda tanıdığın adama herşeyini bile isteye vermişsin karısına desen nolacak ilerde barışıp kaldıkları yerden devam edecekler olan sana oldu allah senin gibileri ıslah etsin ayyy bende evliyim büyük konışmayayım

hayır adam buna küfretmiş çok gururuna dokunmuş olay o öbürküler tıs şekerim

Sanirim bi sonuna kadar okuyan benim .
Burdaki tek suclu sizsiniz baska bi suclu goremiyorum ben.
Asla kirmak veya laf olsun diye yazmiyorum haksiz ve haketmis oldugunuz icin yaziyorum tamam ilk baslarda bilmeden gorustunuz insanlik hali olabilir alninda yazmiyordu ya evli oldugu ee sonra ogrendiniz ve 2 cocugun oldugunuda kendiniz yazmissiniz birlikte olmak icin kostu pesimden evet bunu basarmis ve isi bitmis daha ne yapacaktiki turk filmlerindeki gbi karimi bosayip seninle evlenicem deyip evlenecekmiydi mutlumu olacaktiniz hayir .
Bende evliyim 1 cocugum var ikinciye hamileyim biran olsun o kadinin yerine koydum da kendmi ne kdar kotu bi durum tamam kocasi serefsizmisde hangi kadin hakederki aldatilmayi ?
Siz ayni sekilde o kadin olsaydiniz sizi kocaniz aldatsaydi emin olun caniniz yanmaz caniniz giderdi icinizden.
Siz bulusup 1 saat geziyodunuz ama o kadin o adama kac yilini verdi kimbilir 31 yasindaymis 2 de cocugu varmis en az 5 senelik evli demekki
Bilmiyorum diyecek kelime bulamadim keske bitirseydiniz pesimi birakmiyordu degil siz buna taviz gostermissiniz polise sikayet edebilirdiniz her sekilde kurtulabildirdiniz ama siz kurtulmak istememissniz.
Olan olmus tek diyebilecegim sey daha intikam almak icin ugrasmayin bence .
Cunku siz de cok suclusunuz.
Kinadiklarim basima geldi demissiniz.
Ve unutmayin bu dunyada kimse yasattigini yasamadan ölmezmis.
Bile bike yasadiklarinizi sizde yasarsiniz...

Üfff uzattikca uzatmissiniz.
Hic kullanildim falan demeyin.
Sizinde isteginizle yasandi o gece.
Evli oldugunuzu ogrendiginiz anda butun kapilari kapatmaliydiniz ona.
Demekki sizde acik kapi birakmissiniz ki tekrar birlesme olmus.
Resmen evli erkee iliski yasamissiniz ve eger bu durumda yazik olunan biri varsa oda o masum cocuklar.
Ah mah etmeyin sizi silah zoruyla bu duruma sokmamis.
AHi tutacak biri varsa oda karisidir.
Evli erkeklerin tadi bi baska oluyor heralde .
Kadinlar vazgecemedigine gore..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…