- 24 Haziran 2020
- 331
- 1.094
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tercih meselesi ama gelecekleri önceden belli olan kişilere dışarıdan yemek söylemek özensizlik gibi geliyor bana.Dışardan lahmacun pide yaptırabilirsiniz. Yanına bir çorba tamam.. genelde etli yemekler severler. Taze fasülye yapsan bile et kat onlar için güzel bir yemek olur. Yanına bulgur cacık..
Bir hafta orada olacaklarmış, bir haftanın 1 gününde dışarıdan olabilir aslında.Tercih meselesi ama gelecekleri önceden belli olan kişilere dışarıdan yemek söylemek özensizlik gibi geliyor bana.
kaynanamlar ve ailesi adiyamandan bursaya geldiler hepsinin sevebilecegi dogu mutfagina ait cok guzel yemekler onerir misiniz bir hafta bizdeler su an ucuncu gun yapacak yemek gelmiyo aklima
Hamileler var saymayayım dedim ama hamile kendi sıralamış yemekleri :)))İçli köfte
Güveç
Lahmacun
Perde pilav
Karnı yarık
Mantı
Bol etli sebze yemekleri
Tercih meselesi ama gelecekleri önceden belli olan kişilere dışarıdan yemek söylemek özensizlik gibi geliyor bana.
Hiç aşermiyorum inankiHamileler var saymayayım dedim ama hamile kendi sıralamış yemekleri :)))
Doğu yemekleri denince benim aklım direkt kebaplara acılı mezelere gidiyor, lap lap kebap yemek vardı şimdi![]()
pek sevmiyolar bizim yoremiziDogu yemegini zaten yiyorlardır.
Kendi şehriniz yemeklerini yapın bence.
cok tesekkurlerrrO taraflarda ağırlıkla "tava" yemeği dedikleri firin yemekleri yapılıyor. Yani atiyorum işte patlıcan et falan karıştırıyorlar salça sarımsak biberle, fırına yolluyorlar adı patlıcan tavası oluyor. Sebze yemeklerini bu şekilde yari sebze yarı et ile birleştirip yapabilirsiniz. Soğuk ayran çorbası tüketilir bu mevsimde her yemeğin yanında ve salata.
Lahmacunu muhakkak birgün yaptırın, o tarafta içi kendileri hazırlayıp fırına gönderiyorlar cevrenizde imkan varsa öyle bisey yapabilirsiniz.
Ve bol bol acılı ezme, meze çeşitleri koyun sofraya. Yemek çeşidinden çok meze olur sofrada çünkü
dolma yaptimm bugunnFirin, tepsi yemegi sever onlar. Disarida firinlara gonderirler. Onun disinda lahmacun, kebap tarzi etli yemekler, dolma vs severler