Ben bir şeylerin zorla ya da kuralla olmasından yana değilim. Eğer benimle film izlemekten keyif almayacaksa bunun ne anlamı olur ki? Benim beklediğim sizlerden tam olarak bu soru "Bu ne biçim evlilik?" teşekkür ederim.Yalniz teklif ettim red yedim diye bir şey yok.
Bazı şeyler onun keyfine bırakılmamalı.
Ben bir zaman haftada bir akşam film seyretcez mutlaka. Günü sen sec istersen ama kesinlikle izliycez dedim.
Bir sebeple izlemezsek sonraki hafta iki akşam olarak telafi olacak onu da bil dedim. Epey zaman bu düzene uyduk.
Neden tüm kontrol onda ki?
Erken kalkıyorsa kahvaltı hazirliyorsa hazır sofraya sizi kaldırsın birlikte yapın.
Bu ne biçim evlilik yahu?
Haa süper evliliğim yok ama bu kadar paylasimsizlik normal değil
çok afedersiniz adam bildiğin hizmetçi almış eveBen de yemekten sonra mutlaka kahve yaparım ama o kulaklığını takıp bilgisayarıyla karşılıklı içmeyi tercih eder.
Evli değilim ama evlilik böylr bir şey değil eminim. Siz sadece kirayı paylaşan ev arkadaşısınız.Merhaba, benim kadınlar kulübü hesabım yok bu sebeple arkadaşımın hesabından yazıyorum. Kısa keseceğim... Benim 8 yıllık ilişkim ve 4 yıllık bir evliliğim var ve toplamda koskoca 12 yıl. Evlendikten sonra ilişkimiz çok başka bir yöne evrildi. karı-koca değil, ev arkadaşı bile değil, bildiğiniz iki yabancı gibi yaşıyoruz. Eşim 16:00'da işten çıkıp eve geliyor ve uyuyana kadar bilgisayar ve telefon başında vakit geçiriyor. İzinli olduğu günlerde benden önce uyanıp kahvaltısını yapıyor ve yine bilgisayar ve telefon ikilisiyle vakit geçiriyor. Sadece yemek saatlerinde aynı masaya oturuyoruz ve o yine elinde telefonla yemek yemeyi tercih ediyor. Ben de sosyal biriyim, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, yalnızlığı da seviyorum, sıkılmak nedir bilmem ama insan birlikte yaşadığı kişiyle iki kelam etmek istemez mi? bütün gün evde yalnızım ve istiyorum ki o geldiğinde boş da olsa iki sohbet edelim, geyik yapalım ne bilim birlikte olmaktan keyif alalım. Ama yok... Dırdır yapmayı sevmem, kavgamız gürültümüz yok tek istediğim huzur ama böyle de çok huzursuz hissediyorum. İçim bunalıyor... Birkaç kere konuştum ve bu ilgisizliğin ve iletişimsizliğin beni rahatsız ettiğinden ve mutlu olmadığımdan söz ettim. "Evlilikten ne bekliyorsun ki, evlilik böyle bir şey" dedi. Ama ben evlenmek için evlenmedim onu sevdiğim için evlendim. Bu arada oturup da ondan ilgi beklemiyorum. Bir film buluyorum, ilgi çekici özetini anlatıyorum, hadi birlikte izleyelim diye teklif götürüyorum ama yok o izlemek istemiyor. Kaç kere teklif ettiysem red cevabı aldım. Dışarı çıkmaktan hoşlanmıyor, ben de çok sevmiyorum öyle AVM gezmek ya da dışarıda yemek yemek gibi özlemlerim yok. Sadece evde arada beni dinleyen ve arada söyleyen biri olsun istiyorum. Size sormak istediğim "sizin de ilişkileriniz ya da evlilikleriniz böye mi?" 12 yıl çok uzun bir süre ve ciddi korkularım var. Ama otuzlarımın ortasındayım ve bütün bir yaşantımı bu şekilde çürüyerek geçirmek istemiyorum.
Neyyy? Çete ne, kim çeteyi beğenmiş, ne anlatıyorsunuz hiç bir şey anlamadım.Simdi soyle ..ben 2 begendim alicam diye dogru bildigimden sasmiyorum..burada kucuk ceteler beni alakadar etmiyor..icinde bulundugum dovundugum paralandigim bir durum yok..ama bdv de aylardir varim ve burada binlerce konu var..ben hergun eşinin ilgisizliğinden evliligin monotonlugundan dert yanan msjlar okuyorum..bu kisiler Uganda vatandasi mi..herseye muhalefet olmayin bence..kimseye de otur durumunu kabullen demedim..iliskiler yorulur dedim.
Çete başısın Kudra kabul etNeyyy? Çete ne, kim çeteyi beğenmiş, ne anlatıyorsunuz hiç bir şey anlamadım.
Birine kabullen dediniz demedim zaten. Sizin kabullenmiş olmanız çok üzücü dedim.
Burası bdv, tabi ki burada kötü evlilikler, dertler sorunlar var. Evliliği, ilişkisi yolunda olan insan bu topiğe yazmıyor ki.
Çete değil o çete değil dernek yavÇete başısın Kudra kabul et
Ben bir şeylerin zorla ya da kuralla olmasından yana değilim. Eğer benimle film izlemekten keyif almayacaksa bunun ne anlamı olur ki? Benim beklediğim sizlerden tam olarak bu soru "Bu ne biçim evlilik?" teşekkür ederim.
O zaman daha nedir mesele..Ben mi körüm acaba ..klasik Turk evlilikleri budur..Yalan mi..Kac iliski 10 kusur yil ustune ilk heyecani ile devam eder..o zaman bu kadar mutlu evlilikler nereye saklandi..Cete ne biliyor musunuz..uyeye gore yorum yapmak..bu burada cok var..kisi hakli ve mantikli yazsa bile hemen begenmedime basmak..Neyyy? Çete ne, kim çeteyi beğenmiş, ne anlatıyorsunuz hiç bir şey anlamadım.
Birine kabullen dediniz demedim zaten. Sizin kabullenmiş olmanız çok üzücü dedim.
Burası bdv, tabi ki burada kötü evlilikler, dertler sorunlar var. Evliliği, ilişkisi yolunda olan insan bu topiğe yazmıyor ki.
Kural olarak düşünmeyin de rutin oluşturmak olarak düşünün bunu. Evliliklerin de rutinleri olur, güvende, iyi, mutlu hissetmemizi sağlayan da bu rutinlerdir bence.Ben bir şeylerin zorla ya da kuralla olmasından yana değilim. Eğer benimle film izlemekten keyif almayacaksa bunun ne anlamı olur ki? Benim beklediğim sizlerden tam olarak bu soru "Bu ne biçim evlilik?" teşekkür ederim.
Ayrılmayı düşünüyorum... Hatta uzun süredir düşünüyorum. 12 yılı bir anda silip atmak kolay değil bunun için biraz hazırlık yapmam gerekiyor. Terapi görüyorum ve duygusal olarak güçlü hissetmek için çabalıyorum. Yaşımla ilgili hiçbir sıkıntım yok. 30'lar bir kadının en olgun ve güzel yılları. ve evet haklısınız, en güzel yıllarımı bu şekilde çürütmemeliyim.aynen bence de en doğru karar olmuş ayrılmayı düşündünüz mü peki yaştan dolayıysa gençsiniz daha yıllar gerçektn böyle akıp geçmez ömür çürütmek gün saymak sizinkisi ayrılınca işe girersiniz yeni çevre yeni hayat yeni eş bence denemeye değer
her evlilik byle değil görüyorum. Ama ne yazık ki benim evililiğim de böyle hatta çok daha kötü. Bize kötü insanlar denk geldi işte napalım kader.Merhaba, benim kadınlar kulübü hesabım yok bu sebeple arkadaşımın hesabından yazıyorum. Kısa keseceğim... Benim 8 yıllık ilişkim ve 4 yıllık bir evliliğim var ve toplamda koskoca 12 yıl. Evlendikten sonra ilişkimiz çok başka bir yöne evrildi. karı-koca değil, ev arkadaşı bile değil, bildiğiniz iki yabancı gibi yaşıyoruz. Eşim 16:00'da işten çıkıp eve geliyor ve uyuyana kadar bilgisayar ve telefon başında vakit geçiriyor. İzinli olduğu günlerde benden önce uyanıp kahvaltısını yapıyor ve yine bilgisayar ve telefon ikilisiyle vakit geçiriyor. Sadece yemek saatlerinde aynı masaya oturuyoruz ve o yine elinde telefonla yemek yemeyi tercih ediyor. Ben de sosyal biriyim, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, yalnızlığı da seviyorum, sıkılmak nedir bilmem ama insan birlikte yaşadığı kişiyle iki kelam etmek istemez mi? bütün gün evde yalnızım ve istiyorum ki o geldiğinde boş da olsa iki sohbet edelim, geyik yapalım ne bilim birlikte olmaktan keyif alalım. Ama yok... Dırdır yapmayı sevmem, kavgamız gürültümüz yok tek istediğim huzur ama böyle de çok huzursuz hissediyorum. İçim bunalıyor... Birkaç kere konuştum ve bu ilgisizliğin ve iletişimsizliğin beni rahatsız ettiğinden ve mutlu olmadığımdan söz ettim. "Evlilikten ne bekliyorsun ki, evlilik böyle bir şey" dedi. Ama ben evlenmek için evlenmedim onu sevdiğim için evlendim. Bu arada oturup da ondan ilgi beklemiyorum. Bir film buluyorum, ilgi çekici özetini anlatıyorum, hadi birlikte izleyelim diye teklif götürüyorum ama yok o izlemek istemiyor. Kaç kere teklif ettiysem red cevabı aldım. Dışarı çıkmaktan hoşlanmıyor, ben de çok sevmiyorum öyle AVM gezmek ya da dışarıda yemek yemek gibi özlemlerim yok. Sadece evde arada beni dinleyen ve arada söyleyen biri olsun istiyorum. Size sormak istediğim "sizin de ilişkileriniz ya da evlilikleriniz böye mi?" 12 yıl çok uzun bir süre ve ciddi korkularım var. Ama otuzlarımın ortasındayım ve bütün bir yaşantımı bu şekilde çürüyerek geçirmek istemiyorum.
Kör değilsiniz de sadece bdv okuyup genele yayıyorsunuz. Kimse ilk günkü heyecan demedi zaten. Evliliklerin iletişim sorunu olmadan, mutlu huzurlu devam edebileceğinden bahsettik. Benim burada da gerçek hayatta tanıdığım evliliği gayet yolunda, eş iletişimleri kuvvetli bir sürü kadın var. Hepsi de Türk.O zaman daha nedir mesele..Ben mi körüm acaba ..klasik Turk evlilikleri budur..Yalan mi..Kac iliski 10 kusur yil ustune ilk heyecani ile devam eder..o zaman bu kadar mutlu evlilikler nereye saklandi..Cete ne biliyor musunuz..uyeye gore yorum yapmak..bu burada cok var..kisi hakli ve mantikli yazsa bile hemen begenmedime basmak..
Ya değil mi? Ben çok zor günler atlattım. bana bir kere, gerçekten "nasılsın" diye sormadı. merak etmedi... Bir ara ayrılığı gündeme getirmiştim, "ben sensiz yaşayamamlar"la vicdanımı altüst etmişti.Esimle tanisikligimiz 16 sene oncesine gider. 8 yildir birlikteyiz, bunun 6 yili evlilik. Biri 4bucuk digeri 2bucuk yasinda iki cocugumuz var, ikimiz de calisiyoruz.
Tempoyu siz dusunun..
Bazen oluyor konusamadigimiz ya da yorgunluktan kimsenin digerine ilismedigi zamanlar ama sonrasinda muhakkak arayi kapatip birbirimizin gundemini yakalariz. Dogaclama gelisir bu. Evliligi bilmem ama es olmak baska bir sey. Gulemedigim, eglenemedigim, yukumu benimle omuzlamayan, en temelde benimle iletisim bile kurmayan birine neden esim diyeyim ki?
12 yıllık birliktelik 4 yıllık evlilik ve evet son 2 senedir fark ettim. Hizmetçi, aşçı, danışman... her şeyçok afedersiniz adam bildiğin hizmetçi almış eve
sekiz yılda görmediniz mi bunu
farklı mı davranıyordu
Konu sahibi heyecan aramıyor ki...O zaman daha nedir mesele..Ben mi körüm acaba ..klasik Turk evlilikleri budur..Yalan mi..Kac iliski 10 kusur yil ustune ilk heyecani ile devam eder..o zaman bu kadar mutlu evlilikler nereye saklandi..Cete ne biliyor musunuz..uyeye gore yorum yapmak..bu burada cok var..kisi hakli ve mantikli yazsa bile hemen begenmedime basmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?