herkesi geri tepe tepe evde kaldım

Şimdi ki kişiye karşı hiç birşey hissetmiyorsan da evlenme yani zorunluluk gibi görme bu durumu. Önemli olan anlaşıyor musunuz,saygı var mı? Aşk evlendikten sonra da olabilir.

Hala kismetinizi tepiyorsunuz. Yakındır artık kismetlerinizle aranızdaki yaş farkı zamanla artacak dikkat edin derim. Bu arada ne Avrupai adamlar evin içine girince alaturka hanzolara dönüşüyor şekil a eşim :)) öyle de çok evlendikten sonra aşık olan gördüm kocasına. O daha iyi değil mi?

o hooo 29 yaşında hayatının bittiğini falan mı sanıyorsun sen?
sen aşka gitmezsen aşk sana oturduğun yerden mi gelecek?
sen okuduğun ortamda aktif olmazsan, gezmezsen, sosyal olmazsan aşkı nasıl bulacaksın?
sen aşk deneyimi yaşamayıp her sevdiğine son aşkınmış gibi bakarsan gerçek aşkı nasıl tanıyacaksın?
ayrıca soruyorum..
Sana evliliğin bir masal, pembiş bir gözlük, kocişli cicişli olacağını da kim söyledi?
Büyük bir yalan evlilik böyle bişey değil.
Tüm derdi sıkıntıntısıyla, pisiyle pasağıyla yürütmeye çalıştığın bir ilişki türü evlilik.
Ya lütfen içinin ısınmadığı biriyle evlenme. Biraz da kendini geliştir ne olur. Bu yaşta bu hal gerçekten düşündürücü.

ask arama zatn bir kere olmussun bidaha öyle kalbin küt küt zor.

ama sevgi varmı için ısındımı rahatmısın o önemli o varsa olur ama yoksa kesinlikle uzak dur . hep sorgularaın evlilik iş gibidir sevmeyince zor gelir batar hatalar.

Ay başlığa kahkaha ile güldüm, sen çok yaşa emi.
Canım kadınlar alıştıkça seviyor bence bir de iyi bir baba olma ihtimali bizim karar vermemizi sağlıyor sanki.
Hemen nişan işine girme tanımak istediğini söyle şöyle bir yağmur altında yürümece, çiçekli böcekli kutlamalar, konsere tiyatro falan etkinlikler yapın. Kuru kuru nasıl aşk yaşanacak

Ben en çok kız gibi çok kibar demenize takıldım.
E ne güzel işte hanzo maço mu olsun ?
Kibarlık nezaket en güzel meziyettir.
Sonra kocam bana şiddet uyguladı kocam çok öküz diye ağlarsınız ama.

Bir de bana yok kalbim çarptı çarpmadı tarzı şeyler hiç gerçekçi gelmiyor.
Zamanla tanıyıp huyunu insanlığını içini dışını yavaş yavaş severiz sevmeliyiz zaten.
Ee kalbim çarptı adamı görünce ama adam ana kuzusu çıktı veya hanzo çıktı napicam ki ben atan kalbi.
Evlilik kriterleriniz çok yanlış bence önce bi bunları gözden geçirin.

Adami kopruden once son cikis olarak goruyorsaniz bence evlenmeyin.
Ben esimle 25yasindayken evlendim ve daha erken evlenmedigime pismanim.
Zaten ne kadar omrumuz var ki.
Hemen ilk bakista ask olacak diye birsey yok belki zamanla iciniz isinir.
Eskiler hep gorucu usulu evlenmis zamanla sevmisler.
Icinizde kalacagina bu kisiyle zaman gecirin,deneyin.

Ben en çok kız gibi çok kibar demenize takıldım.
E ne güzel işte hanzo maço mu olsun ?
Kibarlık nezaket en güzel meziyettir.
Sonra kocam bana şiddet uyguladı kocam çok öküz diye ağlarsınız ama.

Valla kibar olacagina ben hanzo,maco olmasini yeğlerim sahsen.Erkege kibarlik yakismiyor.Centilmenlik ayri tabi

Sen hic kadere inanmiyormusun arkadasim? Kaderden ote bisi yok... hayat boyle bisi her zaman bize istedigimiz seyleri sunmuyor... hayat sadece es sevgili evlilik uzerine kurulu degil... surekli bunu dusunursen ileride daha cooook pismanliklarin olur.. gzuel senelerini niye olmadi neden olmuyor diye gecirirsen yazik edersin kendine.. Allaha birak o isleri o senden daha iyi biliyor..

Sen o nu 89 ocaktan hesapla bence :)
Benim hayalim.
24 te mezun
26 da evli
28 1. Cocuk
30 da 2. Cocuk bu hayallerde tabi esim piyasada aday olarak bile yoktu :)

28 de evlendim 30 um malesef sorunlarimiz var evlilikle ilgili ailesel ve maddi cocuga yer yok henüz ama yine olsa evlenirdim herkesin istedigi gibi olmuyor.
28 de olsa 30 yapardim dugunumu yine vatir catir oynardım elame ne 3 saat gelcekler max 3 gun konuscaklar sonra otekini konuşmaktan beni unutacaklar.
Bosversene.. :)
Ama evlilik mutlu son degil sakın ha boylr dusunme toz pembe degil eger bu fikirle evlenirsen kimle olsa mutsuz olursun
Aci tatli bisey bu derdin de olcak mutlulugunda ben karsilikli sevgi herseyi cozer diyordum yetmiyor sevmek..
Hicbir ask filmine yada romantik komediye benzemiyor.
Evet icin almazsa olmaz ama
Neden hemen nisan belki biraz tanisan seversin sen de belli mi olur
Inşallah mutlu olursun

kadın olmak ne zor ya.
evlenmezsin, evde kalmış derler.
evlenirsin, mutsuz ol diye uğraşırlar.
boşanırsın, dul derler.
dulsun diye, hayata küsmeni beklerler.
vs...

görüştüğün kişiyle hiç ortak noktan yok mu? ne mükemmel aşk var ne de mükemmel evlilik. çünkü insan kusurlu varlık.

daha 21-22 yaşımdayken bana evde kaldın diyordu çevre :)
ben de mantık evliliği yaptım. 1. ayda pişman etti eşim ve ailesi. boşanmak isteyince eşim tamamen düzeltti kendini, hatalarını telafi etti. 13 yılı devirdik.

hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.

Bekarken, 25'ten önce evlenmem diyordum ve kimseye içim ısınmıyordu. Biraz ısınsa bile en ufak yanlışında buz gibi soğuyordum.
Eşim çıktı karşıma hiç beklemiyordum 1 buçuk sene flört ettik, 6 ay nişanlı kaldık ve 6 ay'dır evliyiz. Daha yeni 24 oldum.
Demem o ki doğru insanın ne zaman nasil geleceği hiç belli olmaz, ümidini kesme. Filmlerdeki aşk'ta neymiş daha güzelini yaşıyoruz biz.. Yatağımdan her gün şükrederek uyanıyorum.
Sakın, yanlış kararlar verme aceleyle ömür boyu pişman olursun.

Valla kibar olacagina ben hanzo,maco olmasini yeğlerim sahsen.Erkege kibarlik yakismiyor.Centilmenlik ayri tabi
Kibarlık yakışmıyor nedir yahu ?
Nasıl olur da bir insan evladına kibarlık yakışmaz bence kibar kelimesinin anlamına sözlükten birdaha bakın derim.
Hanzo maço olmakt iğrenç bir şeydir.
Eşlerini öldüren, şiddet uygulayan, sokağa tüküren eşine, ev işlerinde esine yardım etmeyen hatta yardım etmeyi küçümseyen, karısını anasının ve kendisinin hizmetçisi gibi gören çoğu erkek hanzodur macodur.
Kendisini adam gibi adam olarak tanımlar ama kadına asla değer vermez .
Burada hergun okuyoruz yüzlerce konu böyle tipler hakkında.
Dilediğiniz bu tip biriyse bulursunuz umarım ne diyeyim.

Ya tatlim senin istedigin ask, masallarda zaten. Bu hayatta kimse leyla ya da mecnun degil bunu bilesin.

Filmlerde gordugumuz asklar gundelik hayatta zaten yok.

Yakisikli, isi var, huyu iyi.... bence denemelisin..

Ornek verdigin kadin sevdigi adama kacmis ama senin yok ki zaten!

Bence siz maconun anlamina bir bakin.
Her maco olan karisini dover diye bir genelleme yapamazsiniz.
Ayrica ben buldum tatlim ne hanzo ne kibar tam ortasini,darisi basina.
Kibarliktan kastim orn:Kerimcan.

Sana kendimden örnek vereceğim.

Ben 26 yaşımda evlendim. Çoğu için tam zamanı denilen yaş.
Bana göre çok erkenmiş mesela.
Hani öyle öle bayıla değil ama sevildiğime ve sevdiğime inanarak..

Arkadaşlarım ben 3 yıllık evliyken bile yalnızdı aşk hayatlarında bir türlü
istediklerini bulamadılar.
Tıpkı senin gibi tren kaçıyor yaşım geçiyor gibi hisler içinde dert ediniyorlardı.
Bense saçmalamayın ya var mı bekarlık gibisi modunda ama duyan kim.

Bak ben 5 buçuk yıllık evliyim.
Çocuğum yok istiyorum ama bu evlilik bir çocuk eksiklik evliliği olmadığından parmağımı
kıpırdatmıyorum bunun için..

Hani artık boşanmak kolay ve normal hiç evlenmemiş olmaktan iyi diyorsun ya hiç de öyle değil.
Kafanın karışık olduğu bir durumda boşanmak çok çok zor.
Yaşım 31 ama hayatımda bir düzen yok ayakta duran bir evlilikleyim.

Arkadaşlarım 29 kimi 30 da evlendi ama aradıkları aşkı bulup emin oldukları için hemen hamilelik düşündüler.
Bugün bir tanesi doğuma gitti mesela..

Kim geç kaldı kimin için tren kaçıyor şimdi?

Lütfen böyle düşünen herkes kurtulsun şu düşüncesinden!

Hiçbir şey için acele etme. Benim kuzenim iki kere nişanlandı ikisi de olmadı. 30 yaşında evlendi. 2 çocuğu var.

Bu işler zamanı geldi demekle olmaz. Kendiliğinden oluverir. Biriyle yıllarca birliktesindir olmaz sonra birgün biri çıkıverir 5 ay sonra hop evlenmişsin.

O kişi geldiğinde de aklında şüphe olmaz. Enteresan bir şekilde bu benim evleneceğim adam dersin. Sadece aşkla da olmaz. Sen doğru adamı seçebilecek bir yaştasın. Aklı başında biriysen tabi :) Acaba diyorsan acele etme ama şans vermeden de hemen reddetme. O sana gelecek

Bence siz maconun anlamina bir bakin.
Her maco olan karisini dover diye bir genelleme yapamazsiniz.
Ayrica ben buldum tatlim ne hanzo ne kibar tam ortasini,darisi basina.
Kibarliktan kastim orn:Kerimcan.
Ben koca aramıyorum zaten o nedenle temennimiz çok yersiz olmuş.Son derece kibar ve naif bir eşim var.
Kerimcan cinsel yönelimleri farklı biri kibar değil.Yani eşcinsel yani homoseksüel.
Zaten kibar kelimesinin anlamını bilmediğinizi anlamıştım görüyorum ki eşcinselliği kibarlıkla karistiriyorsunuz yanilmamisim.Neyse ben üç kelimeninde size sözlük anlamını yazayım hepimiz rahat edelim :)

HANZO:Kaba saba görgüsüz kimse.

MAÇO:Zengin olmakla birlikte görgüsüz ve kaba saba erkek.

KIBAR: Duşünce,duygu,davranış vb.yonlerinden ince ,nazik olan kişi.

Polemiğe gerek yok daha fazla sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…