herkesi geri tepe tepe evde kaldım

Evlenmek icin aşka gerek yok aslinda tecrubeyle sabit.. Esimle gorucu usulü tanistim gorur gormez isindim. Normalde yakisikli bir adam ama benimle ilk tanismaya geldiginde askere yeni gitmisti kisacik saçlar , sakal yok, zayiflamis, yorgun bitkin gozler, cirkin bir kazak vardi ustunde.ama o kaderimdi Allah o an bana isindirdi evet dedim. Sonra tanidikca sevdim alistim .. Simdi haystimda verdigim en dogru karar diyorum..

Filmlerdeki gibi aşklar yok gercek dunyada.. Hayallerinizi bir kenara birakip mantiginiza oncelik tanimanin vakti gelmiş bence. Allah hakkinizda hayirli bir kimseyi nasip etsin size. (Bu arada istihare duydunuz mu bilmiyorum deneyebilirsiniz)

Evlenipte hatta hala evli olup evlenip napcan evlenme bekarlık sultanlıktir kafası yaşayanlara uyuz oluyorum varmı aranızda öyle ? Benim sonrada görme kuzenlrde öyle ah benim buldumcuklarim hep amaan evlenmeyn evlilik o kadar güzel değil derler mutsuzsan bosan canm diyince sapsallasirlar. 29 yaş 30 yaş çok geç sayılmaz ablamda 30 yaşında allah gönlüne göre versin

Şımarıyorlar bence.

Karşına çıkan insana son trenmiş gibi bakma. Çok da önyargılı davranıyorsun hem. Öyle zıt kutuplar var ki birborine deli gibi asik olan.. Bazı insanlar ikk bakısta, bazılariysa tanıdıkça aşık olur ki en güzeli de bu bence. Kabul edersem bu kış nisan olacak demişsin, yani birkaç ay süren mi kalıyor. Bana kalırsa nişan olayını gec bir vakte atıp biraz tanımaya çalışsan öyle karar versen aklında hem bir şüphe kalmaz, hem denemiş olursun, hem de sonradan içinde ukde kalmaz..

Aşk elbette istenilecek duygu amaa asla aşık olmam bu adamaa demeyin genelde zıt kutuplar ćeker birbirlerini :) nişan yappmadan biraz birbirinizi tanısanız belki bi kıpırtı olur diğer türlü sevmediğin bir adamla da ömür geçmezki.

hiccccccc oyle dusunme . 27 de evlendim noldu. ev sorumlulugi es cocuk vs vs insan yorluyo he tabi kavga ediyosan bide daha zor . ailenle vakit gecir cocuk olmanin tadini al ya . millet 33 34 evleniyo gayet memnunlar. ah su an ki aklim olsaydi 34 35 evlenirdim net

gez tozzzz calis oku . yapacak cok guzel seyler var hatta memur ol . dolu erkek var en iyisin sec .

Kadinlarin en guzel oldugu yaş araligi 25-40 diye duymustum, gördüklerim de genelde oyle, 30larinda cok guzel oluyor kadinlar, daha bi oturuyor sanki her sey yerli yerine..
Kisiye gore degisebilir elbet.. Ama 30lar da guzeldir be
Cok dogru.. 30 dan sonra ozellikle 35 yasindan sonra resmen disiliginin farkina variyosun..

Ben de 4 4 luk insanlarla tanistirildim. Hatta daha bugun biriyle konustum ama icim ısınmıyor yani yalniz degilsin. Ben hep şunu diyorum hep sukretticek esler karsimiza çıksın. Çünkü bir ömür kolay degil. Bir insani sevmeden demiyorum ama emin olmadan evlenme. Emin olmak demek her sabah uyandiginda sukretmek gibi bence ya da eve gelisini beklemek bir bütün olabilmek karar senin ama ben hayır derdim cunku mantigim tek basina yetmiyor kalbim de çarpmali kelebekler de ucmali

Wowww Allah bozmasin

Bence bu kisiden kisiye hayata gore degisen bir durum.. Konu sahibi evde kalmamis tabi kendi tabiriyle ama erken evlenmekte (15-16 gibi yaşlari kastetmiyorum) kotu birsey degil. Hayat sartlariniz karsinizdaki insan ve diger etkenler olumluysa evlilik guzel birşey

sende haklisin bilmiyorum ya ozgurlugu sorumsuzlugu ozledim

Bi an ben yazdim yaziyi sandim. Ama tek fark benim kismetimin olmamasi ve 1 yas senden buyuk olmam..

Yakisikliysa sev iste.Bulmussun bunuyorsun.Gozun gonlun acilir icin alir.Dusunceler de uyuyorsa daha ne istersin.Valla bak kizdim sana.Biz okadarini da bulamiyoruz.

Yakisikliysa sev iste.Bulmussun bunuyorsun.Gozun gonlun acilir icin alir.Dusunceler de uyuyorsa daha ne istersin.Valla bak kizdim sana.Biz okadarini da bulamiyoruz.
Yakışıklıysa sev gitsin
Oluyor mu öyle :) ben 31 yaşındayım evlenip ayrıldım 6 yaşında bir oğlum var. Cok yakışıklı bir sevgilim oldu.Sosyal medyada orda burda bizi görüp lütfen çocuk yapın çok güzel olur diyenler bile vardi
Yalniz sorun şu ki olmuyorrrr sevmeyince sevemiyorsun.
Dipnot:yolda görsen yüzüne bakmayacağın cirkinlikte birine âşıktım bir zamanlar

Vay be cirkinlere asik olabiliyor yakisikliyi sevmeyebiliyorsun.Olabiliyor da ben genelde goruntuye onem veriyorum ;(.Sevdigim gosterissiz bir tip olmustu ama bana herseyi guzel geliyordu bana gore hostu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…