herkesi geri tepe tepe evde kaldım

Ve Evet pişman olursun..hemde cok

Ben asla "ya düzgün olsun, iyi vakit geçireyim, insan olarak beğeniyim" yeter kafasına gelemeyeceğim.
Görünce dizlerimi titretmeyen adamı öpmeyi, içime almayı düşünemem. ( Biraz açık yazdım kusura bakmayın :) Ama hayatın gerçeği bu. Evlilik birlikte çekirdek çitleyip güldür güldür izlemekten, çocuk yapmaktan ibaret değildir çünkü. %70'i bu yazdıklarımdır.)
Kaldı ki sevmediğim adamın çocuğunu da istemem. Ona benzeyen bir çocuk fikrinin kalbimi çarptırdığı erkekle evlenirim. Daha azına kendimi asla layık görmüyorum. Siz de görmeyin.

Aman pis bekarlar nazar degdirmesin bize kafası o
Hani boşanmak üzere olan boşanmış biri söyler amenna
Ama hep evlilikten dert yanip hem tam gaz evliliğe devam eden tipler hiç inandırıcı değiller

bence evlen burdaki aşk evliliklerini okuyunca şaşırıp kalıyorum ne olaylar yazıyor insanlar. evlilikten soğudum iyi biri bu devirde çok zor sen sevince karşındaki seni sevmiyor yada ciddi düşünmüyor doğru insan yada aşık olacagın biri çıkmıyor karşına. Belli bir yaştan sonrada evlenemediğin için üzüleceksin. Yalnızlık çok can yakıcı çünkü

Nasil ya 29 yasinda ve evde kaldim mi diyorsun : )
Ben 33 yasindayim 2.evliligimi yapacagim ahh aklim olsa erkenden evlenirmiydim.tek elde ettigim kizim oldu şükür.
Kardeşim 30 yasinda erkek ama o benden akilli en az 5 yil daha yok ufukta evlilik diyor.
Yanı bekleyin.evet bu dediginiz gun gelecektir.

Her söylediğine katılıyorum 27inde boşanmış birisi olarak

Basligi okuyunca ahaa dedim bennn ben de 30 uma geldim canim ve o heyecan olaylari gecti bizden bence. Ben de heyecanlanamiyorum artik. Mesela ilk gorusmede heyecan olsa bile o heyecan 2 saatlik oluyor sonra mantik cercevesinde ilerleiyorum. suan ayni durumdayiz diyebilirim. Ben de biriyle gorusuyorum ve zerre heyecan yok icimde. Yarin ikinci gorusme olacak ins. Ben de onceleri evliyken baskasina kacan kadinlari dusunurdum. Ama yanlis bi dusunce. Evlendigin insan iyi biriyse sevip gidiyorsun. Iyi, merhametli vicdanli biri olmali ki sevebilesin. Heyecan aramiyorum ben artik. Özüne, insanligina bakiyorum. Zaten evlenince aşk yerine sevgi kaliyor. Cevremde arkadaslarimin soyledigi bu. Yanlis mi dusunuyorum bilmiyorum ama heyecan olmaz artik bu yastan sonra diye dusunuyorum aşık olmak yani..

29 30 yaş evde kaldım demek için cook erken bence Hos evde kalmak lafı da bi acayip de neyse
Benden büyük ve bekar bir sürü kuzenim var ama biz onlara hiç evde kaldı demeyiz çünkü bir gün evlenecekler bence Bunlar bence kısmet işi zaten
Sen daha çok gençsin ya

Bende bekar günlerimi özlüyorum bazen :) tek derdim kendimdim. Suslen gez eglen oh mis :) ayakbagin yok ciddi bir sorumlulugun yok . benim kuzenimde 27 yaşında mantık evliligi daha dogrusu evliliğini aşık olmadan yaptı. kocasi da oyle aman aman bir yakisikli degil. Ama suan gel gor birbirleinin gozlerinin icine baktiklarinda gozlerinin ici parliyo ikisininde. Ayrıca sonradan aşık olmak daha güzel sanki. Evlilikle birlikte başlayan aşk daha uzun ömürlü oluyor galiba( kuzenimde gördüğüm kadariyla)

sana birsey diyim asil hayat 30 unda basliyor mus.30 yastan bende cok korkardim meger en guzel yaslar ve yillar.simdi 37 yasinda 9 bucuk yillik evli ve iki cocuklu bir kadinim.bekarlik sultanlik tir dicem cok klise olacak hayir sultanlik tabi.aslinda mantikli dusununce evlilik cok sacma geliyor bazen bana simdiler de o bekar yillarimi calisip parami kazandigim ozgurce gezip tozdugum gunleri mi cok ozluyorum.kizlsrim biraz biyusun yine calisicam gerci bir kadinin mutlaka ekonomik ozgurlugu olmali ki bu yuzden iki kizimda meslek sahibi yapicam insallah
sizin konunuza gelince 20 li yaslar cok cahil ve toy yaslar oldugu icin o yasta evlilik bana cok sacma geliyor.
siz 29 saniz bu kismeti tepmeyin fakat biraz taniyin.elektrik alirsaniz devam edin ama asla evlenmek icin evlenmeyin.onun bunun lafini takipta hayatinizi karartmayin.kismet bu isler evlilik se bir kumar emin olun buna.Allah iyilerle karsilastirsin tum bekarlara hayirli kismet nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…